- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThufirHawat
senior tag
Ez mindig igaz.
Engem sem zavart a hangja (a nagylátós témáknak ritkán van fülük), de attól még tény, hogy hangosabb. A rajza sem rossz, a legjobb a nem vázgyártó által készített típusok közül. De azért a Canon más kategóia, és nem is csak felbontásban, hanem torzításban, színtelítettségben, kontrasztban.... Csak hát (napellenzővel együtt), több mint másfélszer annyiba kerül.Mindenesetre nem adtam volna el a Tokina-t, ha nem kell hírtelen visszavizetnem egy MBA-s tanulmányi szerződést az ex-cégemnek, majd később nem adtam volna el a helyette vett Canon-t sem, ha az új munkáltatóm nem felejti el normálisan számolni az adómat, és nem kellett volna 160e-et becsengetnem az APEH-nek. Pofoz az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- AUTOFOKUSZOS CONTAX objektívek sPRINGEr adpterrel csak SONY vázakhoz!
- Nikkor AF 28-105mm 1:3.5 - 4.5D objektív eladó!
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i7-10610U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11, LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest