- Google Pixel topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Új kamerát kap a Xiaomi 18 Pro és a Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nem akarlak visszatartani, hiszen én sem bírtam ki, hogy csak vázat vegyek, és később több pénzért egy jobb obit, hanem 2-3 napon belül már lecsaptam egy használtra, amit találtam.
csak azt mondom, hogy ugye szeretnél jó ár/érték arányú lencsét venni, a nagyon olcsóak pedig nem lesznek ebből a szempontból igazán jók, mert ha foglalkozol vele, akkor hamarosan észreveszed a hibákat, és jobbat akarsz, akkor meg lényegében "kidobott pénz" egy olcsó cucc. de persze ez csak az én véleményem. mondjuk én is most szeretnék fejleszteni, de nagyon nehéz döntés, mert kötnek az anyagiak
Új hozzászólás Aktív témák
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Cisco TTC8-02 - Konferencia kamera 12x optikua zoommal - több db
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű -
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest