Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
forceberg
üzenetére
Elöször is köszi a válaszokat.

Pontosabban 60ért láttam, de alkudni muszáj.
Föleg ha nagyon nincs pénzünk.
Aztán vagy bejön vagy többet kérek kölcsön. d40 kitobit akartam ujra elöször (18-55) mert egész jo obi volt, csak mondom ha már uj akkor legyen egy fényerősebb. 50 1.8-at leszólták már páran. Terveztem késöbb azt is de lehet nem veszek, majd ha akkora fényerő kell akkor 50 1.4 vagy gyüjtök 85 1.8-ra, azzal portrézni is lehet.Még nyáron egy Tamron 70-300as telét is tervezek mellé. De a leendö alapzoomos obim fogom a legtöbbet használni, ezért inkább picit többet költök és nem kitobit hanem 1 fokkal jobbat veszek ha tehetem.
Szten Márs: Igen ez az én fejemben is megfordult, csak annyira megtetszett az az obi hogy úgy gondoltam megleszek 28 (ekv 42) felett is... De jobban belegondolva biztos hiányozna a nagylátoszög.
Kitobin is általában a nagylátó végét használtam gyakrabban, 35 fölé ritkábban mentem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Föleg ha nagyon nincs pénzünk.
Aztán vagy bejön vagy többet kérek kölcsön. d40 kitobit akartam ujra elöször (18-55) mert egész jo obi volt, csak mondom ha már uj akkor legyen egy fényerősebb. 50 1.8-at leszólták már páran. Terveztem késöbb azt is de lehet nem veszek, majd ha akkora fényerő kell akkor 50 1.4 vagy gyüjtök 85 1.8-ra, azzal portrézni is lehet.
Kitobin is általában a nagylátó végét használtam gyakrabban, 35 fölé ritkábban mentem.