- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Yettel topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
forceberg
üzenetére
Elöször is köszi a válaszokat.

Pontosabban 60ért láttam, de alkudni muszáj.
Föleg ha nagyon nincs pénzünk.
Aztán vagy bejön vagy többet kérek kölcsön. d40 kitobit akartam ujra elöször (18-55) mert egész jo obi volt, csak mondom ha már uj akkor legyen egy fényerősebb. 50 1.8-at leszólták már páran. Terveztem késöbb azt is de lehet nem veszek, majd ha akkora fényerő kell akkor 50 1.4 vagy gyüjtök 85 1.8-ra, azzal portrézni is lehet.Még nyáron egy Tamron 70-300as telét is tervezek mellé. De a leendö alapzoomos obim fogom a legtöbbet használni, ezért inkább picit többet költök és nem kitobit hanem 1 fokkal jobbat veszek ha tehetem.
Szten Márs: Igen ez az én fejemben is megfordult, csak annyira megtetszett az az obi hogy úgy gondoltam megleszek 28 (ekv 42) felett is... De jobban belegondolva biztos hiányozna a nagylátoszög.
Kitobin is általában a nagylátó végét használtam gyakrabban, 35 fölé ritkábban mentem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Föleg ha nagyon nincs pénzünk.
Aztán vagy bejön vagy többet kérek kölcsön. d40 kitobit akartam ujra elöször (18-55) mert egész jo obi volt, csak mondom ha már uj akkor legyen egy fényerősebb. 50 1.8-at leszólták már páran. Terveztem késöbb azt is de lehet nem veszek, majd ha akkora fényerő kell akkor 50 1.4 vagy gyüjtök 85 1.8-ra, azzal portrézni is lehet.
Kitobin is általában a nagylátó végét használtam gyakrabban, 35 fölé ritkábban mentem.