Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- One mobilszolgáltatások
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Nem lesz idén iPhone 18
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
forceberg
üzenetére
Elöször is köszi a válaszokat.

Pontosabban 60ért láttam, de alkudni muszáj.
Föleg ha nagyon nincs pénzünk.
Aztán vagy bejön vagy többet kérek kölcsön. d40 kitobit akartam ujra elöször (18-55) mert egész jo obi volt, csak mondom ha már uj akkor legyen egy fényerősebb. 50 1.8-at leszólták már páran. Terveztem késöbb azt is de lehet nem veszek, majd ha akkora fényerő kell akkor 50 1.4 vagy gyüjtök 85 1.8-ra, azzal portrézni is lehet.Még nyáron egy Tamron 70-300as telét is tervezek mellé. De a leendö alapzoomos obim fogom a legtöbbet használni, ezért inkább picit többet költök és nem kitobit hanem 1 fokkal jobbat veszek ha tehetem.
Szten Márs: Igen ez az én fejemben is megfordult, csak annyira megtetszett az az obi hogy úgy gondoltam megleszek 28 (ekv 42) felett is... De jobban belegondolva biztos hiányozna a nagylátoszög.
Kitobin is általában a nagylátó végét használtam gyakrabban, 35 fölé ritkábban mentem.
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Gyúrósok ide!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Föleg ha nagyon nincs pénzünk.
Aztán vagy bejön vagy többet kérek kölcsön. d40 kitobit akartam ujra elöször (18-55) mert egész jo obi volt, csak mondom ha már uj akkor legyen egy fényerősebb. 50 1.8-at leszólták már páran. Terveztem késöbb azt is de lehet nem veszek, majd ha akkora fényerő kell akkor 50 1.4 vagy gyüjtök 85 1.8-ra, azzal portrézni is lehet.
Kitobin is általában a nagylátó végét használtam gyakrabban, 35 fölé ritkábban mentem.