Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Visszatérhetnek a Samsung gyártotta Snapdragon chipek
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
Hyperion
üzenetére
Helyette 25k-ért nem nagyon kapsz más, (számottevően) jobb obit, szerintem... de ha nincsenek elvadult pixelvadász ambícióid, akkor azért élvezhető minőségben lehet fotózni a 18-55-tel is. Persze lehet ennél sokkal jobb, de ez is élvezhető, kiskompaktok képeinél nagyságrendekkel jobb lesz.
Szóval szerintem vedd meg a 18-55-öt, és mellé szerezz egy telét, mondjuk 55-200-at. Portréhoz ez utóbbi nagyon jól fog jönni. Nem tudom a pontos árakat, de használtan a nem VR-es olyan 20-25-30k lehet. Oké, túl van a kereten, de is szerencsével, vagy még egy hónap alatt még pár ezres gyűjtésével bele fog férni.
nesa: persze megérdemelne jobb obit, de sok értelme annak se lenne hogy obi nélkül csupaszon ott porosodjon a váz, tétlenül. Szerintem jobb most venni egy ilyet, és később bővíteni, mintsem addig nem fotózni amíg nincs jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest