Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A nap színe: a vörös
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pilács
senior tag
Eljárnék edzőterembe, azon nem múlna
Nem egyszerű ez az egész... Pl fix 50mm-es obit ami fényerős, mire lehet jobban használni, mint egy 18-55 obit? Értem, hogy fix, nem torzít (mellesleg a18-55 sem 50mm-en),de nem tudom mi a gyakorlati haszna, hogy mire használják legtöbben? Mert látom nem túl drágán beszerezhető... már én is vennék, mert mindenki azt keresi, de mire lesz ez nekem jó?
Élesebb rajzolat miatt? Jó lenne kipróbálni egyet 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD FX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Játékfejlesztés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tápos kibeszélő offtopik
- Elfelejtettem a film címét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem egyszerű ez az egész... Pl fix 50mm-es obit ami fényerős, mire lehet jobban használni, mint egy 18-55 obit? Értem, hogy fix, nem torzít (mellesleg a18-55 sem 50mm-en),de nem tudom mi a gyakorlati haszna, hogy mire használják legtöbben? Mert látom nem túl drágán beszerezhető... már én is vennék, mert mindenki azt keresi, de mire lesz ez nekem jó?