Hirdetés
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubanc
aktív tag
válasz
Papichulo
üzenetére
ez a téma foglalkoztat engem is már hónapok óta és nem tudok dönteni... a 70-200 F4 L igazából nem alternatíva, mert kézből is sokat fotóznék vele... viszont nem tudom meg ér-e ennyit ez a hobbi, hogy 70-200 F4 L IS-t vegyek 240ért... már már kezdtem rábeszélni magam a 70-300 IS-ra, de még olvasgattam a neten és megint elbizopnytalanított.... a hozzászólások kb 80 %-a azt mondja, hogy 70-200 F4 L-t(IS nélkülit) vegyünk 70-300 helyett, de ez nekem nem alternatíva
és ennek a 80%-nak az 50 %-a azt mondja, hogy annyira vacak és lágy a képminősége a 70-300-nak, hogy elmegy a kedve a fotózástól....A kérdésem az, hogy tényleg ennyire sz.r a 70-300?? Hogy lehet, hogy akkor a photozhone.de-n meg azt írják, hogy EF 70-300mm IS can be almost described as a hidden Canon L lens... meg hogy 300 mm-en sincs igazán nagy visszaesés a remek optikai minőségében... ráadásul ha az MTF resolution-t nézzük minimális a lemaradása a 70-200 L-hez (IS nélküli) képest... ez azt jelenti, hogy ők egy kivételesen jó példányt teszteltek, és általában sokkal gyengébb, vagy mi az igazság?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és ennek a 80%-nak az 50 %-a azt mondja, hogy annyira vacak és lágy a képminősége a 70-300-nak, hogy elmegy a kedve a fotózástól....