Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpista
tag
''Miért ezt ajánlod?''
... > Ahogy írtam nekem nincs egyik sem, olvastam, hallottam, nagyon elégedettek, akiknek van. Szép képet produkál, már bizonyított a 80-200/2,8-as konstrukció. Erre gyűjteni, aztán meg vanni kell
Ezen obi esetében - szerintem - nem kell már teszteket nézegetni.
Nézz be az Indexen ide:
http://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=46
Itt vannak olyan Nikon-os topicok -olvass bele (a D200-as topicban éppen a közelmúltben tárgyalták a 80-200/2,8-ast). Azoktól a tulajoktól kérdezz, akiknek van.
Ennyit tudok infóval segíteni, hol érdeklődj. Szerintem fognak segíteni, s elsőkézből kapsz infót.
Egyébként anno én az egyetemen, a tanulás mellett dolgoztam össze az első Hi-Fi cuccomat
Üdv. kpista
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Okos Otthon / Smart Home
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Peugeot, Citroën topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezen obi esetében - szerintem - nem kell már teszteket nézegetni.