Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iOS alkalmazások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpista
tag
Sziasztok!
Eladók a következő dolgaim:
- Carl Zeiss 20/2,8 MC Flektogon electric objektív, újszerű állapotban. Ár: 30.000 Ft.
- Nikkor 300/4 AF ED objektív, szép állapotban. Ár: 125.000 Ft.
- Nikon TC-201 kétszerező, újszerű állapotban. Ár: 30.000 Ft.
- Nikkor 50/1,4 AI objektív, újszerű állapotban. Ár: 32.000 Ft.
- Nikon EM váz, szép állapotban. Ár: 8.000 Ft.
- Pentax SMC-DA 16-45/4 objektív, újszerű állapotban, 3. hónapos. Ár: 85.000 Ft.
- Pentax-M SMC 28/2 objektív, ritka darab, szép állapotban, tokkal. Ár: 40.000 Ft.
Elérhetőség: pista64@vipmail.hu-n, vagy a 06-30-378-2154-en.
Üdv.: kpista -
kpista
tag
''Miért ezt ajánlod?''
... > Ahogy írtam nekem nincs egyik sem, olvastam, hallottam, nagyon elégedettek, akiknek van. Szép képet produkál, már bizonyított a 80-200/2,8-as konstrukció. Erre gyűjteni, aztán meg vanni kell
Ezen obi esetében - szerintem - nem kell már teszteket nézegetni.
Nézz be az Indexen ide:
http://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=46
Itt vannak olyan Nikon-os topicok -olvass bele (a D200-as topicban éppen a közelmúltben tárgyalták a 80-200/2,8-ast). Azoktól a tulajoktól kérdezz, akiknek van.
Ennyit tudok infóval segíteni, hol érdeklődj. Szerintem fognak segíteni, s elsőkézből kapsz infót.
Egyébként anno én az egyetemen, a tanulás mellett dolgoztam össze az első Hi-Fi cuccomat
Üdv. kpista -
kpista
tag
Szia!
Nekem nincs egyik sem, ám én azt tanácsolom, ha egybe van rá a pénzed, amelyik futja: ha az AF-S Nikkor 80-200/2,8, akkor azt!!!
Ja, és még egy jó tanács...
Írod: ''később valszeg soha nem leszek''
... > Ne add fel előre... Soha ne mond azt, hogy soha! Mert nem tudhatod!
Azért írom ezt, mert saját példán át tapasztaltam...
-
kpista
tag
Hát kedves kollégák!
Kösz mindenkinek a 24-70/2,8-as témában a segítő hozzászólásokat
Történések...
Miután az ár, nap, hely lebeszélése megtörtént részemről és az eladó részéről, ennek ''szellemében'' az eladó közben eladta. Szíve joga...
Aztán találtam használtabb állapotú - nem baj, van - másik 24-70/2,8-ast, igaz az ország másik vége felé...
Az alku nem köttetett meg, mivel maga a srác sem tudja igazán, el akarja-e adni
A végkifejlet...
Új Sigmáért nem adok annyi pénzt, mint amennyibe itthon kerül. Így aztán maradok a Pentaxhoz Pentaxot elv alapján, a Pentax DA 16-45/4-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezen obi esetében - szerintem - nem kell már teszteket nézegetni.