-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaci84
őstag
válasz
Bullitz
üzenetére
Igen, köszi, gondoltam nekem írtad. Épp ez az, hogy nem akarok a pénzemen ülni. Mér szét vet az ideg, hogy nem tudom lezárni a fényképező mizériát. Már 1 hete ott a gép a boltban és nem tudom átvenni, mert akkor akartam Pestre utazni érte ha Obit is veszek, 5 embernek írtam, de egyikkel se akar össze jönni az üzlet. Meg is venném a kitobit, ha lenne eladó olyan helyen ahol át is tudom venni személyesen. Mivel nekem jelenleg van keretem 100-ér is obit venni, gondoltam csak van jobb minőségű használtan új árának 60-70%án. Ilyen ajánlást nem kaptam. Ajánlották még a Sony 50 és 35mm 1.8-kat, de pont nincs használtan. Illetve egy pont az az ember akinek már több napja könyörgöm, hogy adja már oda, de minden nap nem jó neki valamiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- Újszerű Fujifilm XT-5 + XF 16-80mm f/4 R OIS WR garanciális
- Canon Extender EF 1.4x III és Canon Extender 2x III telekonverter - Újszerű -
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter - Újszerű -
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest