- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaci84
őstag
válasz
Bullitz
üzenetére
Igen, köszi, gondoltam nekem írtad. Épp ez az, hogy nem akarok a pénzemen ülni. Mér szét vet az ideg, hogy nem tudom lezárni a fényképező mizériát. Már 1 hete ott a gép a boltban és nem tudom átvenni, mert akkor akartam Pestre utazni érte ha Obit is veszek, 5 embernek írtam, de egyikkel se akar össze jönni az üzlet. Meg is venném a kitobit, ha lenne eladó olyan helyen ahol át is tudom venni személyesen. Mivel nekem jelenleg van keretem 100-ér is obit venni, gondoltam csak van jobb minőségű használtan új árának 60-70%án. Ilyen ajánlást nem kaptam. Ajánlották még a Sony 50 és 35mm 1.8-kat, de pont nincs használtan. Illetve egy pont az az ember akinek már több napja könyörgöm, hogy adja már oda, de minden nap nem jó neki valamiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű -
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- SONY A7 III Kit 3 objektívvel, vakuval, táskával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest