Hirdetés
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaci84
őstag
válasz
Tin_Shield
üzenetére
Érteni vélem,
a mennyivel gyengébb itt//mennyivel tud többet amott/azt mennyire fogom kihasználni/milyen áron tudom majd eladni többöszsetevős egyenletet nem látom még át teljesen
Nekem az van a fejemben ha egy pici kompromisszumot vállalok most a modellezésnél, cserébe a 6300-al elkezdhetek jobban megtanulni fotózni és videózni is, vagy rosszul látom?
Egyenlőre anyagi vonzatból érdekel, melyik objektível menne a model videózás a 6300-al olyan minőségben mint a RX100 M5-el? Vagy nem lehet ésszerű áron megoldani? Vagy hány obit kell venni 6300-hoz, hogy elérjem vagy meghaladjam a kis kompakt képességeit mindenes használatra? Vagy nem is érdemes MILC-et venni ha nem veszek 2-3obit 100e/db áron? Tudom nehéz ezekre válaszolni,
Itt van három kép milyen távolságból nyomatnám. Ezeket a telóval felvett videóból vágtam ki. Ügye létni milyen rossz még a felírat se olvasható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tesla topik
- D-Link DIR-860L
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest