Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyTrancer
senior tag
Sziasztok !
Valahogy megpróbálom leírni a problémát, de előre is bocsi ha nem egészen érthető
Vásároltam pár hónapja egy ilyen általános mindenes objektívet, ami igazából tökéletesen működik, de néha olyat tapasztalok, hogy nem tudok exponálni, majd egy apró kattanás és egyben a keresőben látom is hogy mintha lejjebb került volna az egész kép. Ezt követően minden megy megint a maga útján.
Olyan mintha az egyik lencse elmozdulna és nem a helyén lenne. Érdekes mert képeken semmit nem látok tökéletesen élesek pontosan ott ahová fókuszálok
Szóval nem tudom hogy ez mi lehet és miért csinálja
Kb havonta egyszer
Mi lehet a probléma ?
Másik objektívvel ( mikor még volt ilyet nem tapasztaltam ) Igaz azok egyike sem volt stabilizátoros
Ötlet ?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest