Hirdetés
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclord
aktív tag
na most vok egy kicsit –kép leadásig
Ha nem csinál sok képet nem kap pénzt. Erre van igény. Az más kérdés, hogy nem kell hozzá tudás. ÉS????
Nem max 200 db képet kérnek tőlük. ( pl mellesleg ) Mivel őket is fotósoknak/fotóriportereknek hívják , így lejáratják a szakmát, és az összes hozzáértő embert.
Annak ellenére tudom, hogy jobb mint a szaros 30D-m
Akkor jobb mint az enyém 20D és 1D ( nem mark
, ez csak 4mp ) , de háát nekem sincs pénzem másra szívesen lecserélném én is 2 db mark III-ra ha valaki állná , akkor gyorsabbak lennének a fókuszok , és kicsit keményebb a kép is meg sok apró újdonság, de amíg ez SZÁMOMRA megfelelő addig nem látnám értelmet . Amúgy már egyre kisebb a közép kategória (10D, 20D, 30D.. ) és a felső (1*) -között, és most már a markok inkább presztízst jelentenek, mint oly nagy szintet profi és fél profi között.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VGA kibeszélő offtopik
- Filmvilág
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH! Darts
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Jackson elektromos gitár
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, ez csak 4mp ) , de háát nekem sincs pénzem másra szívesen lecserélném én is 2 db mark III-ra ha valaki állná , akkor gyorsabbak lennének a fókuszok , és kicsit keményebb a kép is meg sok apró újdonság, de amíg ez SZÁMOMRA megfelelő addig nem látnám értelmet . Amúgy már egyre kisebb a közép kategória (10D, 20D, 30D.. ) és a felső (1*) -között, és most már a markok inkább presztízst jelentenek, mint oly nagy szintet profi és fél profi között.