- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomi
őstag
Lényeg a lényeg, örülünk a sikereidnek jó, hogy neked összejött. De kár itt 2-3 milliós felszereléssel hasonlítani bármit is, jó hogy neked ilyened van. De valószínűnek tartom, hogy vannak olyan emberek rajtam kívül is akik még soha sem láttak 300f2.8-at maximum képről. És ez nem azt jelenti, hogy a csuda marketing áldozatai lennénk akik a messiásra vártak, hogy felnyissa a szemüket, van élet a 350D-k és a sigma obik árnyékán túl...
Ezzel itt mindenki tiszatában van. De én nem tehetem meg, hogy millás obit vásáljak 1 millás váz mellé. Annak ellenére tudom, hogy jobb mint a szaros 30D-m... meg az EXes obik. Ha pedig esetleg megynyerném az 5ös lottót nem a fényképezés lenne a hobbim hanem sportkocsikat gyűjtenék.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest