Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
válasz
Cassidey
üzenetére
A számszerűsíthető paraméterei éppen megfelelőnek tűntek, ideális zoomátfogás, kielégítő fényerő, és bíztam benne, hogy a fehér festés meg a piros csík még mindig jelent valamit szóval nem kell attól félnem, hogy valami vacakot fogok ki, és ahhoz képest, amikor ezt először kinéztem magamnak, naggyonnaggyon durván leesett az ára, nekem meg közben összegyűlt rá a pénzem. A másik meg, hogy augusztus végére beterveztem egy jégmadár fotózást mivel találtam egy fészkelőhelyet ideális körülményekkel, természetes beszállóággal, szép környezetben szóval egyre inkább sürgetővé vált egy viszonylag nagy tele. Szentségeltem is, hogy nem lesz meg rá időben a pénzem, mivel éppen augusztus végén és szeptember elején várhatóak a nagyobb bevételeim, de szerencsére épp kifogtam egy használtat ami 80000-el volt olcsóbb a boltinál, és még várni sem kellett a megrendelésre, mert ilyesmit nem mindenhol tartanak készleten, vagy ahol mégis, ott még drágább. Fotopestnél sem volt készleten pedig 300-ért garival ott se lett volna rossz árban csak a fene tudja, hogy ideér-e időben. Korábban kellett volna megrendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen autót vegyek?
- Jövedelem
- Xbox Series X|S
- AMD FX
- Jöjjön ami KIMARADT... 😅 — 2025 REEL
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest