Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
válasz
Cassidey
üzenetére
A számszerűsíthető paraméterei éppen megfelelőnek tűntek, ideális zoomátfogás, kielégítő fényerő, és bíztam benne, hogy a fehér festés meg a piros csík még mindig jelent valamit szóval nem kell attól félnem, hogy valami vacakot fogok ki, és ahhoz képest, amikor ezt először kinéztem magamnak, naggyonnaggyon durván leesett az ára, nekem meg közben összegyűlt rá a pénzem. A másik meg, hogy augusztus végére beterveztem egy jégmadár fotózást mivel találtam egy fészkelőhelyet ideális körülményekkel, természetes beszállóággal, szép környezetben szóval egyre inkább sürgetővé vált egy viszonylag nagy tele. Szentségeltem is, hogy nem lesz meg rá időben a pénzem, mivel éppen augusztus végén és szeptember elején várhatóak a nagyobb bevételeim, de szerencsére épp kifogtam egy használtat ami 80000-el volt olcsóbb a boltinál, és még várni sem kellett a megrendelésre, mert ilyesmit nem mindenhol tartanak készleten, vagy ahol mégis, ott még drágább. Fotopestnél sem volt készleten pedig 300-ért garival ott se lett volna rossz árban csak a fene tudja, hogy ideér-e időben. Korábban kellett volna megrendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Xbox Series X|S
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- Robotporszívók
- Nintendo Switch 2
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest