Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Még mindig az a gond, hogy a 400D kijelzőjén nem fog látszani, mennyire jó a rajzolat.
Régi márkákról meg nem sok fogalmam van. Nemrég még a Pentacon se sokat mondott nekem, ezzel az erővel a Mirandáról is kiderülhetett volna, hogy nagy márka volt anno.
Zeiss az oké, ha látnék olyat biztos lecsapnék rá de még sosem láttam sehol. Engem az érdekelne, hogy azon kívül, hogy a Miranda nem jó (amire azért magamtól is rájöttem már mostanra) és a Zeiss meg jó (de ők a mai napig is elismert márka, és nem valami könnyű hozzájutni régi cuccaikhoz), tud-e valaki olyan márkákat mondani amik mára már nem közismertek de jók voltak régen. Mint mondjuk most a Kenko amibe nem futunk bele lépten-nyomon de állítólag a kétszerezőik elég jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest