- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- MIUI / HyperOS topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclord
aktív tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Szerintem egy táskánál az a alap hogy kényelmes és vízálló legyen , oldaltáskánál minél gyorsabban lehessen vele dolgozni ( cserélni a obikat : reporternél +newswear verhetetlen ebbe ) és ami kell elvinni ( 2 váz +tele+nagylátó+2 fix+vaku +a kiegészítők ). Hátinál meg elférjenek a nagyok ( noti 300 2.8 +a sajtáj miatt : vaku+ nagylátó+kisebb tele +monopod ) és minde ez jó súlye elosztású és kényelmes legyen. És ezeknek a felételeknek a katák nem igazán felenek meg szerintem..
És mindemelett lowepro *2 az áruk kb, mondjuk a newsweart se értem, miért nincs magyar importőr? , mindenki hozatja USA +bécsből..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest