- iPhone topik
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Sony bemutatta eddigi legjobb zajszűrős fülhallgatóját, itt a WF-1000XM6
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab.m
senior tag
Értem, értem. Szerintem mindenki hasonló cipőben jár, de. Én tegnap jöttem haza egy 3 napos nyaralás-féléről, és elvittem majdnem mindegyik obimat: 18-200, 28-75 2.8, 50 1.8, és a legújabb Tokina 20-35 2.8at. Sokan azt mondják a 18-200al kapcsolatban, hogy úúú de jó ez a nagy zoomátfogás, egy obival szinte le lehet tudni mindent, stb. Nos, egyszer raktam csak fel a 18-200at, csupán a 18mm miatt amikor éjjel csillagokat fényképeztem, de még annak az elején, és a végén is inkább a Tokina volt fent, úgy, mint mind 3 nap, egyszerűen ráolvadt a D200-ra, nagyon szeretem ezt a kombót, és bejön ez a két standard látószög, nagyon (kb. ekv. 35mm és 50mm).
Amiért ezt leírtam, az az, hogy szerintem mindenkinek van egy obi, vagy egy látószög ami a szívéhez, és a fotós látásmódjához közel áll, és az esetek 80-90%-ában nem is kezd objektívcserélésen gondolkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Steam topic
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs