- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Pubszon #54024 üzenetére
Az egyik leghatékonyabb és halk hűtés a TwinFrozerV (ami mellesleg jól is néz ki), egyúttal az egyik legmasszívabb kivitel kiváló legjobb minőségben. Nálam is megfordult már elég sok VGA de ezt a típust találtam a legjobbnak. Ráadásul azt tapasztaltam, hogy amíg az ASUSS Support értéke 0 addig az MSI Support (és a forum-en.msi.com) nálam 2x is ötösre vizsgázott.
Ezek miatt már pölö már nem csak VGA-ban, de alaplapban is előnyben részesítem az MSI-t. -
szasanyi
félisten
válasz
Pubszon #54021 üzenetére
És nem is tévedsz nagyot, ezt tapasztalatból mondom. Bár a hangja nem olyan rossz mint esetleg gondolod, de nem kimondottan halk megoldás. Sajnos amiatt, hogy a moderált zajszint miatt vissza vanfogva a venti a hőfokok és annak következtében az órajelvisszavétel már messze nem jók (pölö egy MSI GamingX-hez képest). Egy esetleges tuning emiatt tuti nem lenne jó.
Az is probléma, hogy nagyon porosodik a venti amit nem igazán lehet tisztítani, ahhoz kártyát darabokra kellene szedni (ami nem éppen egyszerű mutatvány). -
Tamás9x
őstag
válasz
Pubszon #54021 üzenetére
Nekem jelenleg 3 fut 0/24 be egyik sem bírja a turbo órajeleket, úgyhogy az parasztvakítás, a hanggal meg kell barátkoznod, a csiga bírja eddig a legjobban a többi hamarabb kikopik. 1-2 perces turbo miatt nem érdemes kockáztatni a hűtést. a tápodat is rángatja feleslegese, azért a pár Mhz-ért. A VRM modul a 120%-os túlhajtással játszadozik a hőmérséklet függvényében. Gondolom nincs rákötve egy légkodni, hogy 48fok alatt tartsd a 2063Mhz-ért
Asus Turbo 1080TI 3 év gar 2 hetet mentek, Extreme Digital gar van rajta jelenleg 6db. Árat még nem tudok, egyben szeretné eladni az illető nekem csak 4 kellKérdés még kijön e a fizuból. ezért keresek a maradék 2 re vevőt
-
embe
nagyúr
válasz
Pubszon #53019 üzenetére
Piros ház alatt, a Korzó felől.
Csak ha megpusztulna a Lenovo legyen hová vinned!
-
Nirvanus
aktív tag
válasz
Pubszon #53011 üzenetére
Egyszer egy barátom be akart adni egy Vaio-t javítani a Notebook Garage-be. Nem volt nyitva, úgyhogy végül a Körtébe vitte. Kivettek belőle valamit, ami benne volt, párszáz forintos alkatrészt rendeltek Kínából hozzá. A számlán ez állt: laptop javítás-10000Ft. És ugyanúgy nem működött.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Mesterséges intelligencia topik
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest