Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Egy dualhoz képest mindig keresettebb és emiatt magasabb áron tehető fel és viszik el a Strix-et,"
Ki mondott mást? Azt írtam, hogy amennyivel többért viszik el a Strixet a Dualhoz képest, annyival többet kapsz egy Noctuáért a Strixhez képest.
"De, hogy lehet rajongani egy darab nyomtatott áramkörért?"
Ugyanúgy, ahogy egy emberért vagy bármi másért.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
MaraTóni
tag
Volt Strix kártyám is. Igen, ehhez képest még az is gagyi, de pl. az MSI kártyái silány hulladékok a strix-hez mérve.
Az meg h ki ért valamihez azt inkább hagyjuk, ha látnád h milyen konfigot hoztam össze, szinte teljesen hangmentesre, mégis bika erősen, egyedi megoldásokkal fűszerezve, nem hiszem h ez lenne a véleményed.
Mikor vettem 690 volt a Noctua, 650 a Strix szal hagyd már rá ezt a +100k dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest