Új hozzászólás Aktív témák
-
MaraTóni
tag
Volt Strix kártyám is. Igen, ehhez képest még az is gagyi, de pl. az MSI kártyái silány hulladékok a strix-hez mérve.
Az meg h ki ért valamihez azt inkább hagyjuk, ha látnád h milyen konfigot hoztam össze, szinte teljesen hangmentesre, mégis bika erősen, egyedi megoldásokkal fűszerezve, nem hiszem h ez lenne a véleményed.
Mikor vettem 690 volt a Noctua, 650 a Strix szal hagyd már rá ezt a +100k dolgot. -
MaraTóni
tag
huhogóknak üzenem, egy Noctua RTX 4080 büszke tulaja vagyok. A lehető legminőségibb cucc, igazán megérte az árát! 100-al több volt mint egy batár hosszú és gagyi MSI, amelyik nem elég hogy hangos de még üresjáratban is megzabál 30W-ot.
Ellenben üresben ez 6W!-ot eszik, undervoltolva max. 2800MHz GPU órajellel pedig átlag 200-250W-ot, 4K max. settings.a gépemben csak noctua ventik vannak, a legjobb a piacon! akinek számít a hang és a lehető leghalkabb, de erős rendszert akar építeni, az Noctuát választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest