Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- CES 2026: AI séf a Boschtól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
válasz
DeathAdder
üzenetére
nem jól tette fel a kérdést: hogyévót?
azaz mennyibe rendelted

-
-
ReFleXx
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
hogye volt?
-
Foramaxon tegnap leütöttem a rog strix 3070-et, valószínűleg meg fog ismét jelenni, mert felhívtak hogy csomagpontra nem tudják küldeni. Mondtam hogy akkor sztornó, mert nálam házhoz kézbesítés nem játszik.
Erre azt mondta hogy utaljam el előre, és akkor elküldi csomagpontra. Mondtam hogy köszönöm szépen, akkor hirdessék tovább.
Szerintem 1 db van nekik, ahogy kivettem a szavaiból.
-
nexwo
Topikgazda
Az a kérdés hogy ez: mygermany.com csaló cég-e?
-
w1n1x
tag
válasz
sajti_pajti
üzenetére
Délután mikor lesz erre időm, meg amíg lesz egyáltalán készlet megnézem ezt a logix-es történetet aztán ha úgy van, akkor berendelem a gaming x trio-t. Ha elakadok akkor írok. Remélem a leírás, amit írtál elegendő lesz (nagyon gyér a német tudásom, csak angolul tudok
) -
w1n1x
tag
válasz
sajti_pajti
üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert a kosárba helyezés alapvetően nem biztosít be téged semmire. Ezért kérdeztem.
-
w1n1x
tag
válasz
sajti_pajti
üzenetére
Tehát függőben lehet a kártya, és garantáltan a tiéd (nem kell aggódni az elkapkodott készlet miatt), mindössze 14 napod van teljesíteni a vételár törlesztését?
-
sajti_pajti
tag
Előreutalással (Vorkasse) is lehet fizetni: van 14 napod rá.
""Bitte beachten Sie: Da Sie die Zahlart Vorkasse gewählt haben, wird Ihre Ware erst nach Zahlungseingang verschickt. Bitte überweisen Sie den zu zahlenden Betrag von NNN,nn Euro innerhalb der nächsten 14 Tage an die folgende Bankverbindung:" -
laychi
veterán
Bankkártya, paypal, csoportos beszedés van az MM-ben és a Saturnba, ha jól emlészem.
Magyar MM komplett PC-ket árul, komponenseket nem, így nem lehet ott gariztatni. -
w1n1x
tag
válasz
sajti_pajti
üzenetére
Ezt egyszerűbben le tudnád írni ?
Találtam egy Gaming X Trio 3070-t, amit sanszos, hogy megrendelnék.
Lehet utánvéttel fizetni náluk vagy közvetlen bankkártyán kell egyből?Illetve az a kérdésem, hogy a garit lehet érvényesíteni magyar media-marktban is vagy vissza kell küldeni németbe egyből ha bármi van?
-
válasz
sajti_pajti
üzenetére
Hát én most Vácon vagyok és sikerült egy Fehér OC Strix-et rendelnem amiről már küldött is e-mailt, hogy elvileg hétfőn viszi a futár (elvileg). Szóval köszi a linket!

Mondjuk én családtaghoz rendeltem ott szóval lehet azért nem piszkálta, mert echte német cím. -
nexwo
Topikgazda
válasz
sajti_pajti
üzenetére
De legalább kaptam 10€ kupont
A home office Németországban van :/ -
sajti_pajti
tag
válasz
sajti_pajti
üzenetére
Kieg.: MM-nél az Adresszusatsz-hoz írtam ami az ottani logoix-emre utal
NNNNNN / LogoiX#173 nexwo (vagy bárki más, akit érinthet):
én az IP címre gyanakodom, tán ha az német, akkor nem enged más országot felvinnifura, nekem a Saturn játsza ezt, az MM nem. -
sajti_pajti
tag
logoix.com
be kell regelni és utána kétfelé ágazhat a történet:
- A) a bejövő csomagot egyből továbbküldik ("Pakettnachsendung")
- B) ha jól rémlik, egy hétig ingyen tárolják és/vagy/illetve több bejövő csomagot össze tudnak vonni egy kimenőbeÉn az A)-t tudom tovább:
Ezt a regisztrációkor be lehet állítani.
Ilyenkor fel kell tölteni nekik egy képet a jogsid/útleveled/személyid fényképes oldaláról biztonsági ellenőrzési célzattal, ezt nekem szombati feltöltésnél még aznap visszaigazolták.
Lesz egy német címed, amit látni fogsz az adataidnál.
A csomagtovábbítás 2 kg-ig 9,99+0,24, 5 kg-ig 10.99+0,24 euro
Nem kell nekik előre szólni, csak fel kell előre tölteni a Kundenkontót: német vagy osztrák banszámla híján átutalással. Én Revoluttal tölttöttem, a napközbeni indításokat aznap este jóváírták. -
Kaci84
őstag
Tökmindegy, be kell írni egy fiktív vársot és kész. A nagyobb kérdés inkább a LogoX hazaszállítás.
-
válasz
sajti_pajti
üzenetére
Nagy nehezen beregeltem a komoly német tudásommal és gugel translattel
Egyelőre én sem találom, hogy a logoix címe melyik amit a MM.de oldalán meg kéne adni. -
w1n1x
tag
válasz
sajti_pajti
üzenetére
és ezt a logix-t hol találtam? Hogyan kell kitölteni ez esetben a szállítási adatokat?
Külön kell leemailezni a logoix-el? -
-
w1n1x
tag
válasz
sajti_pajti
üzenetére
Magyarba szállítanak? Csak mert az irányítószámot nem fogadja el valósnak illetve nem ugrik fel az opcióknál budapestre semmi.
-
sajti_pajti
tag
válasz
sajti_pajti
üzenetére
Most már többfajta 3070-es ASUS-uk is van elérhető.
-
válasz
kalozhun100
üzenetére
$540 volt a kiindulási alap, ami ugye nettó és amerikai ár..
Ha nem lenne bányászláz és hiány akkor szerintem 600 euró lenne max. -
kalozhun100
őstag
válasz
sajti_pajti
üzenetére
Ennyiért annyira nem rossz. Mennyiért jelentették be?
-
sajti_pajti
tag
német Mediamarkt, friss:
[Asus TUF OC 706,7 EUR] -
SteaMMouse
csendes tag
Mi is ezt számoljuk egy-két hete az egyik barátommal. Szerintem az itthoni árakhoz fogják lőni 230-260 körül lesz. De amikor majd látják, hogy 230-ért 5 nap alatt elmegy az összes. Akkor majd mindenki felzárkózik szépen a 260-as cetlihez. Jaa, hogy nem ér annyit? Mert a 3080 ér fél millió forintot? Egyértelműen nem, mégis van, aki megveszi.
-
Stanley-B.
őstag
cyberportrol az iment rendeltem, nem a magyar afaval kalkulalnak szerencsere
-
nexwo
Topikgazda
válasz
sajti_pajti
üzenetére
Német MediaMarkt?
-
sajti_pajti
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
A múlt szombati MM-es rendelésem már nekem is Bp.-n van.

-
omfgk
veterán
válasz
South Velen
üzenetére
A többi magyar bolthoz képest ez egész jó ár.
Akinek sürgős annak jó lesz.
-
nexwo
Topikgazda
válasz
South Velen
üzenetére
100-al olcsóbban már vinném is.
-
South Velen
addikt
[link] Asus TUF 3080 490k
szerintem ez se jó ár, de gondolom így is elfogy hamarost.
-
tupacamaru
veterán
válasz
sajti_pajti
üzenetére
Nekem ideért...

-
kicsako
őstag
cyberport.de oldalon is van néhány 3070es. Szállítanak magyarba, 300k körül jön ki egy 3ventis Gigabyte.
-
warcat
veterán
-
warcat
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
Szerintem próbáld majd megrendelni (akarom mondani jelentkezz be a listára) Evga Eu honlapján amint kirakják, annyi a baj vele, hogy lassan frissítik, én ezt látom a legjobb esélynek ha nem bújod éjjel-nappal amazont majd distill-el.
-
warcat
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
Visszakerült, fizetés fail vagy FOMO-ra játszva egyesével adogatja el ami van.
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
220-240k
-
omfgk
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
200k.
Esetleg az első készlet lehet egy picit olcsóbb. De nem hinném ,hogy 180k alatt lesz bármi is.
Meg gondolom nem is lesz olyan óriási készlet.Gondolom ezért is hozza vissza az NV a 2060 Super-t
Nem vagyok bizakodó, ez a lényeg.
-
-
warcat
veterán
Lássuk mennyi idő alatt kel el :
[Strix 3080] 1379€ 4 perce van kinn
-
nexwo
Topikgazda
Nem tudom volt-e de Foramax 3070 360e Ft Asus Strix [link]
-
w1n1x
tag
válasz
Elek Botond
üzenetére
Kis kereséssel találni fogsz, nem sok idő (5 másodperc sem
) . -
Elek Botond
tag
Lehet itthon kapni 6000 res szériát???
Én úgy tudtam, hogy az amd teljesen felsült a launch ban, főleg, hogy az ő kártyájuk max gamereknek kell, és még így sincs elég az is vicc.
Az nv ahhoz képest sokkal többet ad ki.Egyszer kétszer hallottam, hogy volt alzán meg iponon decemberben de ennyi.
Mondjuk én csak azokat nézem, meg az amd nekem nem is volt tervben. -
w1n1x
tag
válasz
Elek Botond
üzenetére
Hardverapron van pár db, azokra értettem, bár az áruk nevetséges, 380-ért 1-2 hete foramaxon 6800 Xt Nitro+ volt nem pedig a sima.. azért nem m1.
-
Árakat nézve az Inno3D iChill X4 3090 kártyám 663-ért "best buy" lenne. Gondolkodom, hogy eladom.
-
w1n1x
tag
Jesszus Mária.. Bár ott láttam egy posztot 410k-s Asus Tuf 3070 igényfelmérésről valami brutális számú készletben. Valaki vagy ide vagy másik csoportba posztolta..passz. Hihetetlen, hogy mi megy. Aki tavaly év vége felé normális áron jutott hozzá, és valódi gamer az nem adja el hiába nyerne rajta hiszen jelenleg jól nem lehet kiszállni belőle. Én is eljátszottam a gondolattal, hogy meghirdetem a 2080TI-om, de csak 6800 Nitro+-t tudnék venni eleresztett áron, ami szintén pár %-al erősebb csak. SAM+ Trixxboost viszi a kíváncsiságomat.
-
Elek Botond
tag
Az a baj, hogy nem beesett az ára hirtelen a crypto nak mit 2018 ban hanem szépen lassan megy le. (29500)
Remélem nem fogjuk megszívni ezt a késöbbiekben, értem itt azokat akik még kivártak.
-
-
w1n1x
tag
Mikor lesz már végre egy külföldi oldalon is normális áron 3080?
. -
warcat
veterán
Úgy mint a sima amazont, követed a linket a fiókon, majd tárgyalsz egy kicsit a tech supporttal.
Szuper hozzáértő ember lesz a másik oldalon garantáltan
"nincs kép, és igen próbáltam már ki és bekapcsolni, szeretném beküldeni" hát jó egye fene, ezt a stickert tessék kinyomtatni és a csomagra ragasztani, cserét vagy pénzt kér vissza. -
nexwo
Topikgazda
válasz
South Velen
üzenetére
A vizes 2080 supert is elkapkodták Alza rol, ezt is elfogják

-
South Velen
addikt
-
nexwo
Topikgazda
[link] Fehér Asus ROG Strix 3080 - 716e (ennyiért már szokott lenni 3090 is!)
-
omfgk
veterán
válasz
South Velen
üzenetére
Akinek nagyon sürgős annak jó lehet.
Vagy aki bányászik vele 24/7
-
South Velen
addikt
-
Dreamie
őstag
válasz
kalozhun100
üzenetére
Igen!
De most mindennek elszállt az ára, nem nagyon lehet kapni, vagy ha igen, akkor elég magas felárral. -
tupacamaru
veterán
Nekem ma megjött az egyik Strix a Caseking-ről.
-
nexwo
Topikgazda
válasz
South Velen
üzenetére
Aki üzletszerűen vásárolgat annak hogy van link itt, vagy saját linkjét használja édes mindegy, viszont aki ide beesik és szeretne egyet magának, lehet azt se tudja mit csináljon a kapkodásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- 9. generációs Gamer félkonfig, Asrock B365, i5-9400, 16GB, 256GB
- HP EliteDesk 800 G3 TWR i5-7500, 8GB, 256GB
- Dell Optiplex 3070 TWR i5-9400, 8GB, 256GB, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Én úgy tudtam, hogy az amd teljesen felsült a launch ban, főleg, hogy az ő kártyájuk max gamereknek kell, és még így sincs elég az is vicc.
"nincs kép, és igen próbáltam már ki és bekapcsolni, szeretném beküldeni" hát jó egye fene, ezt a stickert tessék kinyomtatni és a csomagra ragasztani, cserét vagy pénzt kér vissza.