Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android szakmai topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Diktálni lehet rá, tölteni soha nem kell
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
-
Mobilarena
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
RealTedMosby
tag
Nagyon szépen köszönöm
.
Logoix-et néztem, de mintha az csak Ausztrián belül küldené tovább a csomagot, a többiért be kell menni. Ami nem túl nagy előny
.
"Pakete Automatisch nachsenden lassen an eine Österreichische Adresse"
De akkor ez csak félreinfó, és megy Magyarországra is, szuper
. -
Garsza
veterán
Vásároltam 2 év monitort az rendben megjött. Most pedig rendeltem CPU alaplap párost, azt holnapra igérték. De van szlovákiában oldal ahol értékeléseket írnak és igazából csak pozitívak vannak.
Azt nem tudom szállítanak e magyarországra, én szlovákiában élek.
De a TUF például olcsób mint német Asusnál. -
koko52
nagyúr
Ha találnak egy hibás karácsonyi égősort, a teljes készletet visszarendelik, betiltják. Ezeket a szarokat hogy merik engedélyezni? Én be nem tenném a gépembe, de még az udvaron is körberaknám téglával, hogy ne terjedjen a tűz. Tesztereknél meg bekészítve a porral oltó, ez tiszta szégyen! Valamelyik cikk lehozta, hogy az sem megoldás ha csináltatsz a millás kártyádhoz kábelt, mert a fogadó rész is hitvány selejt.
-
echterion
nagyúr
A saját az tiszta, de nem is onnan indult a dolog. És igen, én se gondolom, hogy a használt cuccokat be kellene ide önteni, de azért segíteni lehetne a kollégának pár hirdetési oldal linkjével, akár offban is, többet ő se kért.
Én nem lakom kint, így a német ebay-en kívül nem tudnék mást ajánlani. -
echterion
nagyúr
-
T0mBd1gg3R
veterán
Köszi a válaszokat mindkettőtöknek!
"aztán a második fontos lépés elengedni a nVidia piacot, mert marketing hatása van és azt fogod érezni hogy eladd vagy másikat vedd..." Ezt nem értem.
20-as szériás kártya a 3d visisonhöz lehet 2060S, 2070, 2070S, 2080, 2080S, 2080Ti is, nem kell 2060-nak lennie. Csak azért említettem mert a 2060 12G utólag jelent meg és ígyaz nem megy a 3D visionnel mert 2020 októberi driver az utsó.
De amit fritzkandur cicus ír annak is van létjogosultsága, nem tudtam hogy spéci monitor,driver, szemüveg meg szarakodás helyett veszek egy ilyen bukósisakot és ugyanúgy megy a 3D még 2d játékok esetén is, valami virtuális asztal nevű cuccal. Ez alapból megy vagy hogy van ez?Ja euró árfolyam: német számlán van erre euróm
u.i. 2: 10 gigás 3080 érezhetően olcsóbb, miért éri meg a 12 gigás? Kb 1000 eurónál húztam meg a lélektani határt. -
Geresics
addikt
az nem veszekedés, ha Te kategorikusan kijelented, hogy márpedig itt nem lesz AMD
De nekem mindegy, a Te topikod.
Fel vagyok iratkozva az AMD topikra is, csak oda elvétve kerül infó. Ha jó deal link, szerintem elférne itt OFF-ban, de hát a döntés már meg lett hozva, nekem meg max 1 szavazati jogom van, és örülük, ha jön infó nVidia oldalról... -
omfgk
veterán
Sok gyarló még az 5%-ot se várta meg.
Vagy már eleve volt nekik.
Mert 348k-ért nem egy nagy deal.
És napok óta ott volt. Csak most felszívódott máshonnan az olcsó 3070/3070Ti.Lehet ez a topik is már olyan mint a BB topik. Ami oda bekerül, azt megveszik.
Teszteljük a hipotézist.
Olcsó!!! 3090Ti.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mr.Csizmás
titán
-
omfgk
veterán
Mire odajutunk, eltűnnek az ijesztő számok.
Írják itt ,hogy a 4090, 2x 3090 teljesítményét hozza majd meg ,hogy 850W meg ilyenek...
A pletykagyáraknak is meg kell élniük valamiből. A kétszer annyi cuda sose lesz kétszer olyan gyors a gyakorlatban.Jött az LHR unlock hír is. Aztán kiderült ,hogy malware.

A 3080-as is nagyon fel lett vezetve. 2x 2080. Aztán maradt belőle 80%, 4K-ban, pár játék alatt. A legjobb példáknál.
-
omfgk
veterán
Azért megcsinálhatták volna jobbra is.
Ezért nem jobb a mem temp. Mert az a kis rézlap hűti. És a rézblokkhoz csak azon az oldalként 2 körömnyi területen kapaszkodik a gyári szmötyivel. Odafirkáltam sárgával.
Ilyen az aminél a memória is 15 fokkal hűvösebb (Strix LC)
Még az MSI Seahawk 3080-asnál is meg tudták így csinálni. Csak nagyobb lett a füstje mint a lángja mert az idióták a Ventus PCB-re tették az AIO-t és 320W a plafon... Nagyon megérte.
-
Én mondtam mi a bajom az AIO-val, hogy egyrészt drága, másrészt csak a GPU-t hűti.
Akkor már inkább vennék egy STRIX-et vagy FTW3-at vagy akár SUPRIM X-et, aztán kb az AIO árának harmadát kell elköltsem rá.
Esetleg amiért mégis elgondolkodnék rajta az az, hogy ha relatív jó áron el tudnám passzolni a tápot, akkor alig kéne rápótolni az AIO-ra. -
Mr.Csizmás
titán
-
warcat
veterán
Régóta van már (napok), franciáknál olcsóbb, 451
@Andor22: óvatosan a pezsgőzéssel, azt Eth ára is alakult
jobban járt aki a pénzét 'olcsó' eth-re költötte kártya helyett, de ha folytatódik az erősödés, akkor az árfolyamnyereségből gazdálkodva hirtelen fogyni kezdenek az olcsó kártyák -
koko52
nagyúr
Gainward az egyik legjobb kártya. Nem top a hűtése, de ár ár/értékben jobb a nagy neveknél. A hőmérsékleteknél soha nincs gond, decibelben szokott hangosabb lenni, de kit érdekel egy fejhallgatóval vagy hangrendszer mellett? Sőt, a proci hűtő vagy a táp is el szokta nyomni, csak sokan arról megfeledkeznek. De egy zárt házban olyan hangerőről beszélünk, aminek semmi értelme.
-
warcat
veterán
Szerintem és a tavalyi helyzetből kiindulva, a karácsony előtti rohamhoz hasonlóan amit csak tudtak leszállítottak, esetleg érkezőben van a következő hét során, aztán bő 1 hónap szünet.
Közben ETH is felballagott 2800$ környékére, nyilván ez még majdnem belefér egy erősebb napi ingásba szinte, azonban nem a 2000-et nyaldossa már.
-
nexwo
Topikgazda
A képeken is 10 GB-van, de beszéltem az ügyintézővel és a beszállítót kérdezik meg amiről e-mail-ben tájékoztatnak.
Szerk.:
Illetve a dokumentumon a terméknél 24 hónap garancia szerepel (rendelés után), a honlapon 36 és erre is rákérdeztem. / Másik, a 12GB-osból nincs V2
/Remélem nem, de azt is kinézném, ha jó a leírás, hogy egy "kínai beszállító" a 10 GB-os modellekre extra chipeket forrasztott, amit nem lehet használni.
Ezért jó hogy külön AMD topik van mert itt az nv-nél meg tudom nézni ha valami hülyeség van, de az AMD-hez annyira nem értek és még én magam ajánlanék pl.: 12 GB 6800 -át.....
-
Mr.Csizmás
titán
inno3d 3050 x2 is kapott 110-re placeholdert.
-
Geresics
addikt
Már facebookon is jelen vannak EVGA Magyarország néven, és még hirdetnek is...
Akinek van egy szabad perce, igazán kattinthatna a jelentés gombra egyet!

Facebook link -> Kattints a jobb felső sarokban a "..."-re
-> Támogatás vagy jelentés kérése
-> Csalások és hamis oldalak
-> Más vállalkozásnak adja ki magát
-> EVGAHátha kevesebben dőlnek be neki, mert mire az anyacég tesz valamit, addigra vége a pandémiának gondolom...
-
k0valik
csendes tag
Ohh, értem, köszi a gyors választ. Nem rendeltem még EU-n belülről, és az EU vámmentesség miatt azt feltételeztem, hogy az ilyen vásárlások csak úgy lemennek mindenféle probléma nélkül. Amazon.de rendelésemnél semmi ilyen problémám nem volt, bár feltételezem akkor ők ezt automatikusan kalkulálják.
-
k0valik
csendes tag
Tudom ajánlani LTT összehasonlítását a használt bányaGPU-k és a friss GPU-k közötti benchmarkokról (4 éves 1060-as kártyát is hasonlított össze), és semmiféle performance degradation nem volt.
Egyébként ha egy kártya alulfeszelve fut, normális loaddal, folyamatosan, és karban van tartva, nem szabad, hogy baja legyen. Aki meg bányászásra adja a fejét valószínűleg jól belövi majd őket, ha ennyi pénzt áldoz rá. -
envagyok
veterán
Csökkenő trendben a 2., 5. kizárva..
Akkor vesznek a scalperek, és a belsős emberkék, ha nagy kereslet és gyártási hiány van..
Azt senki sem meri ilyenkor bevállalni.
Hardveraprón is iszonyat sok fizetősen előresorolt hirdetés lett az elmúlt pár napban. Mindenki szabadulna a motyójától
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Warships
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
.