Hirdetés
-
Mobilarena
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexwo
Topikgazda
2070 super is befigyel 215e ft körül [link]
-
Kaci84
őstag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Akkor is két teljes munkanap. Ez a mai világban nagyon sok. Nem is emlékszem, hogy volt-e ilyen hosszú várakozási idő bármikor bármilyen ügyfélszolgálattal. fogalmam sincs hány ember dolgozik az ügyfélszolgálaton, de, hogy egy ilyen egyszerű kérdésre ne lehessen válaszolni ez nagyon nem jó.
Oké pénzvisszafizetésre van egy törványi idő, ezt ki is használják.
Kérdezek valamit 3-4 nap, a válasz. Oké kérem vissza a pénzt. Megint 3-4 nap mire válaszolnak és majd onnan 14 nap amire küldik. Ez a baj nem az, hogy nem tudok várni pár napot. Ja és ha közbe lesz valami más nekik készleten akkor kezdjük előről? -
omfgk
veterán
És fog az még emelkedni...
Meg itt van a kínai újév is.
De sebaj, majd a 3060 - 12GB megmenti a piacot. Lesz belőle kb 5 percnyi készlet.
Ha esetleg az NV tényleg fel tudta turbózni a gyártást akkor akár 10 percnyi készlet is lesz.Plusz az AMD is kiadott egy olyan infót ,hogy több referencia kártya jön.
https://www.techradar.com/news/amd-has-more-stock-of-its-own-rx-6000-graphics-cards-coming-soonTöbb
millióezertucat kártya fog tőlük is a piacra zúdulni.
-
Stanley-B.
őstag
arra valaszoltak egesz gyorsan, azt hiszem 1 munkanap alatt, mikor irtam nekik hogy a kuponokat szeretnem megkapni a kartyahoz. Felteve ha jol ertem hogy a cyberportol kerdezel.
3 nap nem feltetlenul szamit soknak még ha a hetvege is beleesett egyebkent, idegeskedesre semmi ok.
Nekem egyebkent 14 nap utan erkezett vissza az egyenlegemre a 400 ezer computeruniverse-tol. -
Kaci84
őstag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Szia mire válaszoltak? Az ügyfélszolgálat? 3 napja nem tudom elérni őket egy kifizetett rendelessel kapcsolatban. Nemes egyszerűseggel nem válaszolnak. Emailről adatlapról németül és angolul is írtam. Ez nagyon nem franko. Haverral rendeltünk de nincs annyi így várakozóra tették és nem tudom elintezni hogy vagy küldjék ami van vagy pénz vissza.
-
warcat
veterán
Ethereum 1500$ felett, nvidia kártyát
mindenkinekelvisznek mindent a bányába -
omfgk
veterán
válasz
South Velen
üzenetére
495k.
-
amstorm
aktív tag
PNY GeForce RTX 3060 Ti XLR8 Gaming Reve… | CASEKING.de 600 Eur német áron -
nexwo
Topikgazda
Foramaxon végül elkelt a 3090 FTW3 ultra 800e Ft-ért
-
omfgk
veterán
Ez egész jó áron van.
Hátha nem nepperhez kerül...
https://ipon.hu/shop/termek/msi-rx-6900-xt-16gb-gddr6-pcie/1888092
A topik nevét ki kéne egészíteni, mert AMD kártyák sincsenek jó áron mostanság.
És gondolom a gamereknek jó lenne 3080-3070 helyett 6800xt-6800 is jó áron.
-
Kami11
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Engem csak a gariztatás aggaszt e téren, más nem. Bár ha az ember a gyártónak küldi ki....
-
ReFleXx
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
hat amikor 16% volt csak a nemet afa akkor mennyire csabito volt
-
-
koko52
nagyúr
[link] egy kis magyarázat.
Röviden, ha jól értelmezem: regisztrálsz Mailboxde-n és az ott kapott címre + ID kéred a csomagot majd kifizeted a cuccot a postával együtt. Ezután elküldik mailboxnak ahol jeleznek neked, hogy itt a csomag lehet választani hova kéred mit viszel és mennyit ér. Ekkor itt is fizetsz paypalal postát majd jön a csomag.
Stimmel? -
Majom19
tag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Az se rossz.
Mailbox meghaladja a felfogóképességem.
-
sajti_pajti
tag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
A Cyberport legalább egyik márkának a viszonteladója, csak már nem emléxem hogy melyiké, deszóval ez is mellettük szól(hat). (Saját tapsztalatom nincs velük.)
-
nexwo
Topikgazda
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Közvetlen vagy csomagküldővel? Mo.-ra?
Igen. [link] -
Stanley-B.
őstag
ma megjött az Asus 3090 TUF OC a cyberport.de-ről.
Tapasztalatok:
- 1998 euróért nem volt olyan rossz ár a jelenlegi viszonyok között OC TUF-ért
- NEM MAGYAR ÁFÁVAL DOLGOZNAK, tehát nem jön az árra még 100+ euró a többi német webshoppal és amazonnal ellentétben
- csütörtökön adtam le a rendelést, ma (kedden) már itt is volt. Nem sima DHL-lel küldték amit a Magyar Posta hoz ki hanem DHL Express-szel
- kaptam hozzá GeForce Now és Cod kuponokat is, de az igényt jelezni kell nekik külön vásárlás után
- a készletkezelőjük normálisan működik, amint nincs valami készleten, fent sincs az egész termék a webshopban, ellentétben pl. a computeruniverse.net-tel ahol a korábban rendelt 3080 nem volt nekik készleten, holott mikor megrendeltem és a visszaigazoló emailben is az szerepelt hogy "készleten, szállítás 1-2 nap". Persze az hogy nincs is készletük csak azután derült ki, hogy írtam, hogy mikor adják fel a kártyát, amire 5 nap múlva válaszoltak.
Cyberport gyorsan válaszolt. Tudom hogy vettek már mások innen de én nagyon nem ajánlom a computeruniverse-t, a Cyberportot viszont kifejezetten -
ReFleXx
addikt
válasz
AlienApollo
üzenetére
valszeg pakolhatjak folyamatosan, mert most is elerheto lett
-
Majom19
tag
válasz
AlienApollo
üzenetére
Igen már látom viszont a mailboxxal megvagyok lőve...
-
AlienApollo
tag
Köszi, nekem is végig ment.
Kicsit hektikus mert amikor írtad még volt, aztán mikor kosárba raktam "in order" -nek jelezte, és miután belinkeltem ide az FTW3-at ráfrissítettem és megint volt. Miután én vettem megint bekékült, de most megint van
- ezzel csak azt akarom mondani ha valaki ácsingózik rá ne adja fel az első prbálkozásra hanem várjon kicsit vele.Én arra tippelek hogy nem egyszerre töltik fel az oldalra...
-
Majom19
tag
Így jó a mailbox?
[kép] -
AsakuraDave
őstag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Jó kérdés én ezt nem tudom megállapítani egy hírdetésről sem. De ezt honnan tudod megállapítani, hogy valaki "eladási szándék" nélkül hírdet?
Minden esetre kilehetne találni erre is valamit és akkor arra is, hogy aki megírja neked, hogy jegeld már mert a héten megveszi de aztán lemondja is kapjon büntit.
-
nexwo
Topikgazda
válasz
AlienApollo
üzenetére
EVGA elismeri a caseking.de oldalt (esélyes a step-up)
-
AlienApollo
tag
most FTW3 van Caseking-en 882 Eur:
EVGA GeForce RTX 3070 FTW3 Ultra, 8192 M… | CASEKING.de
-
sajti_pajti
tag
Biztosan nem fogjuk. Akinek szánom, megírtam, hogy tolja át a zsét, mert már elfogyott az nem HUF deviza likviditásom, ha meg nem kell neki, akkor töröltetni fogom a rendelést. Épp ezért előre utalást állítottam be fizetési módnak.
(USA-ban is hajtok PS5-öt ottni rokonnak, ma reggel már majdnem megvolt a Targetnél...) -
Stanley-B.
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
és arra milyen regulázást kellene kitalálnunk, hogy hetekig hirdettél kártyát eladási szándék nélkül?
-
ReFleXx
addikt
válasz
sajti_pajti
üzenetére
nincsmit, aztan nehogy viszont lassuk a HA-n

nekem amugy hozta a 3070en között -
warcat
veterán
válasz
AlienApollo
üzenetére
Ajánlottam volna korábban, de le volt zárva a regisztráció a sok csomag miatt.
Jellemzően ha a reggeli DHL adaggal megérkezik hozzájuk a csomagod, 11 környékén már ott van a rendszerben.Átlagos csomagméret mellett GLS-el hazaküldeni 13.43€, ahogy növekszik a csomag súlya az növekszik de nem jelentősen.
Paypallal lehet fizetni, ha ezt ekkor megteszed, akkor a 13:00 körül záruló GLS csomagküldésbe bele is kerül a szállítmányod, másnap egész nap utazik, harmadik napon hozza házhoz a GLS futár.1000€ értékig automatikusan biztosítva.
Ezen a ponton már nagy cégről van szó akit ismernek, ha a boltnak problémája van a továbbítással, akkor le vannak tiltva vélhetően. Amazont nem érdekli. -
Kami11
őstag
Örülök hogy segíthettem, ha sikerül a vásárlás, írhatnátok egy beszámolót a menetéről.

-
ReFleXx
addikt
elvileg meg van, 790 euro futarral: [link]
-
Majom19
tag
Abból is kitudja, milyen indulás lesz. Bár ha olyat sikerülne se húznám a szám.
addig marad a 1650. A mai iponos 3060ti-t meg hagyjuk kosárban volt valaki gyorsabb volt
Melóba jövet kaptam 2 kavicsot. -10k az atm első próbálkozasra benyult 15k-val. Szóval én temetem a mai napom.
-
nexwo
Topikgazda
700€[link]notebooksbilliger.deHasonló Phoenix mint ami nekem van.Gainward GeForce RTX 3070 Phoenix 8GB GDDR6Elkelt, de a listában van még.
-
-
nexwo
Topikgazda
Már komolyan elgondolkozom 800e Ft-ért az EVGA 3090 FT3 utlrán 10 év garival ....

Aztán megeszi a tápom és a házam reggelire. -
Chaser
legenda
válasz
DeathAdder
üzenetére
én nem is akarom ( :
eszembe nem jutna kinnről vga-t venni, max közvetlen az evga-tól -
koko52
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Én paypal-al fizetek és ott állnak évi 3 postát. Épp most kapok vissza egy 8400 ft-os postaköltséget.
-
sajti_pajti
tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ki kell küldeni hozzájuk a cuccot.
Ahogy - gondolom - a cseh Alzához is, ha náluk vetted. -
-
Andor22
aktív tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Most sehogy de lehet tavasszal
alza boxba és kimenni érte még úgy is megéri sztem
-
-
nexwo
Topikgazda
nvidia oldalárol jutottam ide: [link]
300e ft alatt és felett 3070 videókártya (német shop)#413 Majom19
A szállítás módját az EVGA megoldja a címre amit megadsz, az a tapasztalat, hogy ha sorra kerülsz akkor előre kell fizetni 8 órán belül. (A fizetés felületét, és/vagy paypal-al megy-e azt nem tudom) -
Chaser
legenda
lesz időd megtudni
mire abból te kártyát látsz nem mostanában lesz ((( :
- bocs, de nem tudtam kihagyni -omfgk
mivel egyre kevesebb kártyát kapnak már nem is nagyon számítnék egy-két eltévedt darabtól kivéve nálunk ufós boltban pár hétig
de tegnap volt inno 1650, lehetett akár 50-100db is -
omfgk
veterán
A rossz helyen élünk újabb bizonyítékaként
Alza.cz
Látszik oldalt ,hogy volt Phoenix 3070-es 20k kemény cseh pezetáért. Ami átszámolva ottani áfával 274k forint.
Ami a jelenlegi árak mellett egész korrekt.2 napja és most nemrég is.
Gondolom ezért jelzett a distill, de a magyar honlapra nem került fel.Pedig ez még listázva van nálunk.
-
omfgk
veterán
Mármint megérte feliratkozni...
És hiába iratkoztál fel korábban, ha esetleg áprilisban sem szállítják a kártyádat akkor onnantól már emelt ár lesz.
Amire nagy az esély mert még bőven a legelső napi rendeléseket teljesítik csak.
Aki mondjuk pár nappal később iratkozott fel az szerintem májusig legalább várhat.Persze a jelenlegi elszállt árakhoz képest az emelt Evga ár is baromi alacsony.
De sajnos az eu lista alig mozog. -
nexwo
Topikgazda
Gondolom észre vettétek: [link]
"Due to ongoing events, EVGA has made price adjustments on the GeForce RTX 30 Series products. This change was necessary due to several factors and will be effective January 11, 2021. EVGA has worked to reduce and minimize these costs as much as possible. For those who are currently in the EVGA.com Notify Queue system or Step-Up Queue, EVGA will honor the original MSRP pricing through April 16th, 2021 if your purchase position is processed before this date."Szóval megéri feliratkozni
Még akkor is, ha inkább kivár az ember és reménykedik, hogy megoldódik a helyzet később. -
nexwo
Topikgazda
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Én magamnak vettem a 3070-et, és nyilván ha kifogok egy 3080-at, akkor nem fogom megtartani feleslegesen kihasználatlanul, és az is bolond aki olcsóbban adja el (sőt valaki felrakott 150-ért egy 3070-et de törölték a hirdetését mert kamu gyanúsra jelentették, szóval ha tényleg annyiért adta sem tudja eladni), az más hogy valaki megveszi drágábban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Indul a ChatGPT Health
- Szerviz topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Arc Raiders
- Hegesztés topic
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Minden esetre kilehetne találni erre is valamit és akkor arra is, hogy aki megírja neked, hogy jegeld már mert a héten megveszi de aztán lemondja is kapjon büntit.

Melóba jövet kaptam 2 kavicsot. -10k az atm első próbálkozasra benyult 15k-val. Szóval én temetem a mai napom.