Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz
South Velen
üzenetére
ja, de olyant meg csak azért se vennék bányulni, mert nagyon behatárolt körülmények között működik csak lhr mentesként.
-
nexwo
Topikgazda
válasz
South Velen
üzenetére
3060-bol nincs lhr mentes, csak 3060 ti-ből.
-
nexwo
Topikgazda
válasz
South Velen
üzenetére
csak akkor LHR ha közben poros és még a garipapír részt is letépték a dobozáról.
-
South Velen
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
érdekesség: a gaming és az elite egyébként a "lhr mentes" cikkszámon fut, de ez tuti (99,9999%) csak tévedés.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
South Velen
üzenetére
házszellőzés megoldja, meg zárt gépház + még van egy skadis fal is a gép meg köztem.
mondjuk a vision meg elite is baromi jól néz ki, de addig a 3 percig amíg beszerelem és nézem, felesleges pénzverde
ON: alzán kiszakadt a puttony, csomó vga készleten (aztán éppen jó vagy nem jó vétel)
[Inno3D GeForce RTX 3060 Ti iCHILL X3 RED LHR] 311k
[Inno3D GeForce RTX 3060 Ti TWIN X2 OC LHR] 303k
ZOTAC GAMING GEFORCE RTX 3060 TI AMP WHITE EDITION 299k -
válasz
South Velen
üzenetére
Pedig azt hittem sima. Mennyi a mostani reális ára kb?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
South Velen
üzenetére
kérdés, ezekből valamelyik jó vétel/megéri a felárat, vagy maradjon egy Giga Eagle 195-ért (ismerőstől?)
-
Jadro
veterán
válasz
South Velen
üzenetére
Nekem igen. Jött e-számla róla, illetve tegnap este érkezett egy "átadták futárnak" értesítés is e-mailben (21:51-kor). Express One hozza, de felőlük nem érkezett egyelőre jelzés.Mondjuk nem is gondolnám hogy ma ideér, látva a tegnap késő esti időpontot. Persze nem sértődnék meg, ha bedobnák ma.

-
törölt tag
válasz
South Velen
üzenetére
Most doboz meg zacskó matricákat vadásznak. Meg zajlik a portalanítás.
-
Jadro
veterán
válasz
South Velen
üzenetére
Kíváncsi leszek, de pl az Asus TUF 3060 ugyanennyiért Office Depotnál is elérhető most. [link]
-
amstorm
aktív tag
válasz
South Velen
üzenetére
itt a legdrágább időszakba sikerült megcsípni egy 3070 tufot 371k-ért pár hónapja kiküldték gond nélkül. Igaz sok infot nem kapsz a rendelésedről a visszaigazolás után már a futárszolgálat e-mailje volt csak
-
South Velen
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
Megint van, 2db, igaz 285k épp.
-
Geresics
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
Kérlek, legyél kedves jó dealt linkelni hazai boltból 3060-ra (áfás számlával, mindennel) raktárkészlettel. Köszi!

-
nexwo
Topikgazda
válasz
South Velen
üzenetére
Az nem baj, legalább itt is meg van

-
trek81
senior tag
válasz
South Velen
üzenetére
Majd 200 210nél...3060ti meg 220..mint párhonapja foramaxba
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
South Velen
üzenetére
[3060Ti Ghost] 299k
-
nexwo
Topikgazda
válasz
South Velen
üzenetére
Szerintem a márka miatt van a megitélés, MSI mindenki ismeri, Palit, Gainward... ha nem ismeri az ember azt hiheti gagyi, pedig GW 3070 Phoenix GS-em is volt és nagyon jó volt.
-
kissdani
senior tag
válasz
South Velen
üzenetére
330-ért 3070... Megvettem volna.
Feltéve ha hagyják.
-
4264adam
nagyúr
válasz
South Velen
üzenetére
12 hónapja 250k volt, 7% inflációt nézve még el is fogadnám ezt az árat
-
kissdani
senior tag
válasz
South Velen
üzenetére
Én nem láttam a Tuf-t és most se látom, belinkelnéd? De a Ventustól jobb a tuf szerintem a trióval egál kb.
-
echterion
nagyúr
válasz
South Velen
üzenetére
Én nem azt szoktam először nézni, hanem hogy van-e hozzáadott értéke a többletköltségnek. Ha nincs, akkor csak felesleges kiadás...még 2% is sok ilyen esetben.
-
echterion
nagyúr
válasz
South Velen
üzenetére
Hááát, annyira azért nem vészes a 3060 fogyasztása, hogy ne legyen elég neki az a három venti, ami a ventus-on van. Egy 3080 esetében nem is kérdés, hogy kellene a jobb hűtő, de itt nem vagyok benne biztos.
-
kissdani
senior tag
válasz
South Velen
üzenetére
Igen álltalában nagyon lassan reagálnak. És egyet kell hogy értsek veled simán lehet hogy csak káosz van náluk...
-
nexwo
Topikgazda
válasz
South Velen
üzenetére
Én 10 napja 595-ért vettem 3080 TUF-ot onnan,
-
goldb
tag
válasz
South Velen
üzenetére
Volt mikor egy rendelést amiből az utolsó darabot elvittem, vêgül töröltem hogy inkább haverom megrendelhesse és más EDS azonosítót kapott rá.
Ez megerősíti azt, hogy az EDS azonosító változik, ha a számlaszám változik, tehát a számlaszám a kulcs minden esetben.
Ráadásul amikor javíttatom a garileveleket akkor mindig bekérik az SN-ről a fotót ... Ha tudnák miért kérnék?
Tedd a szívedre a kezed. Szerinted az emag ügyfélszolgálatosok közül mennyien dolgoztak a szervízben is?

Én már rendeltem "eMAG resealed" terméket, aminek a dobozán volt egy matrica vonalkódokkal és egyéb adatokkal:
termék neve, product number, serial number, és EAN kód.
A serial number ugyanaz volt, mint a termék matricáján, a hozzá tartozó garancialevélben mégis az EDS azonosító szerepelt, tehát ez is bizonyítja, hogy valóban tudják milyen egyedi azonosítójú terméket rendeltél tőlük.Ráadásul néha azért sikerül alapból SN-t rakni rá. Az esetek 10%-ában.
Néha meg sem EDS sorszám nincs sem SN, hanem volt már hogy termékkódot írtak be, (pl.: ROG-3080-O10G) ami tudjuk mennyire egyediEz meg azt bizonyítja, hogy tényleg csak mutatóban van a garilevél.
Higgyétek el, ha nem egy értelmes ember mondta volna nekem, akkor a bullshit detektor ütötte volna a maximumot (vagy legalábbis a piros zónába került volna) és most nem erről témázgatnánk.
-
goldb
tag
válasz
South Velen
üzenetére
Már én is küzdöttem az ügyfélszolgálattal, mint utóbb kiderült, mind hiába, ugyanis egyszer sikerült egy érzésem szerint talpraesett embertől infót kapni, aki elmagyarázta, hogy az EDS azonosító, az az Emag belső szervízrendszeréhez tartozik, valójában az ő rendszerükben szerepel a helyes termékazonosító, de azt nem fogom látni a garancialevelen, sőt a számla alapján tudnak garanciáztatni minden általuk értékesített terméket (mert az adatbázisban a számlaszám mint kulcs szerepelhet vagy mi a fene, és abból rögtön a többi (garis)
adatbázisbantáblában is megtalálják, hogy adott számlához milyen termékek tartoznak...) Mindenki döntse el, hogy ez az elképzelés megnyugvást jelent-e számára, nekem teljesen logikusnak tűnt. Ha belegondoltok, személyes átvételnél általában úgy búcsúznak el, hogy tessék itt a számla, mellyel a garancia is intézhető a későbbiekben. -
válasz
South Velen
üzenetére
Na igen.. nekem is van pár emag cuccom, sorozatszám semmin nincs a garanciajegyen, jobbik eset amikor valami "IMEI számot" (
) odaírnak, de hogy olyan nem létezik a dobozon vagy a terméken az is biztos. Csak remélni tudom hogy nem lesz szükség náluk a gariztatásraEdigitalnál amúgy én gariztattam már, még a garanciajegyet sem kérték (pedig ők adnak rendes nyomtatott példányt, pontos sorozatszámmal), elég volt a számla, az sem érdekelte őket, hogy nem a nevemre van kiállítva.
-
omfgk
veterán
válasz
South Velen
üzenetére
A probléma a kínai újév lesz ismét.
Ha az nem lenne és bemenne 3k alá tartósan az ETH akkor tényleg megindulna az ár lefelé.És ennek a fordítottja, ha most esetleg visszaugrik 4k fölé az ETH és erre rájön február elsejével a kínai újév is (ami ismét 2 hét off) akkor rácseszik a gamer piac.
-
törölt tag
válasz
South Velen
üzenetére
Nem indul semmi sehova. A boltok követik a kereslet/kínálat + crypto(értékét) hype-ot.
Nem kell olcsó kártyákat vizionálni.
Még nem. -
nexwo
Topikgazda
válasz
South Velen
üzenetére
Máshol más kártyák drágábbak lettek, még nem jelenteném ki hogy olcsóbb lesz minden.
-
nexwo
Topikgazda
válasz
South Velen
üzenetére
Jelenleg ennél olcsóbb csak pár ezerrel [link] volt/van impériumnál itthon.
Viszont ennyiért strixet kapsz a [link] notebooksbilliger.de-nél
Illetve a tuf 1499 Ft szokott lenni az asus shopban.Egyébként igen az emagon drágább, de most leteszteltem és az edigitál oldalon megrendelve is azt írja hogy az emag kezeli (viszont nem olyan drágán).
-
koko52
nagyúr
válasz
South Velen
üzenetére
Ennyiért vettem én is win city és royal hardverről.
-
Andor22
aktív tag
válasz
South Velen
üzenetére
Igaz van mikor 2 év külföldi gari >>> Magyar 3
-
válasz
South Velen
üzenetére
Ja mondjuk Ti, úgy talán jobb igen.
-
válasz
South Velen
üzenetére
Meg ha suprim lenne. Ventusert 500, haaat
-
nexwo
Topikgazda
válasz
South Velen
üzenetére
Jelenleg 3060 TI gaming Z trio van és azt váltaná (ha váltaná) és a dupla foglalt slott miatt nem mindegy mekkora a kártya

Ez már 59.7mm a másik 56 mm. Hiába lenne az UV, nem kapna levegőt
(3 slott max 62 mm szabvány szerint)Egyébként az én konfort határom 3080 ti-re 575e Ft, ez is csak azért csábított mert passzol a méret és 200-al olcsóbb (volt) mint a többi
-
nexwo
Topikgazda
válasz
South Velen
üzenetére
nem titok hogy rekord megint az ETH [link]
-
amstorm
aktív tag
válasz
South Velen
üzenetére
-
ScomComputer
veterán
válasz
South Velen
üzenetére
Mit a VGA-t elhagyta...mi a phasz..
-
AsakuraDave
őstag
válasz
South Velen
üzenetére
2020 szeptember 27-ei Aqua rendelésem amit át vettem csak a számlája már mas tulajnal van
de 310.000,- volt egy TUF 3080 -
koko52
nagyúr
válasz
South Velen
üzenetére
A mai napig túrok 2017 óta. Sokszor visszahozták már az árukat.
-
koko52
nagyúr
válasz
South Velen
üzenetére
Nincs megszabva a versenyben, mikor lett vásárolva. De nekem 8, le is vehetitek.
Ha jó így ,akkor van még egy ilyen vásárlásom 209-ért. -
válasz
South Velen
üzenetére
Akkor ez aqua színvonal sajnos..
___
iponnal mi van amúgy? Még mindig telefonon hívogatják akik nyáron jelentkeztek a gamerekért programba? Tavasszal még voltak mindfactory áron droppjaik, meg elvileg az asusnál kiemelt partnerek.. egyetlen normális hazai webshop volt miután az alza.hu elesett
-
ssj81
aktív tag
válasz
South Velen
üzenetére
Pontosan.

-
omfgk
veterán
válasz
South Velen
üzenetére
Ez már egész jó.
210 körül volt ez az Alzánál tavaly december körül. Persze az még nem LHR volt.
Pont most voltak friss német és osztrák adatok
https://videocardz.com/newz/gpu-prices-continue-to-rise-radeon-rx-6000-again-twice-as-expensive-as-msrp
,hogy mennyivel drágábbak átlag a kártyák.Mondjuk ebbe az átlagba ahogy látom nem került bele a 3060Ti... Direkt? Mert készlet ebből volt a legtöbb mostanság.Diagram alatt már ott van a 3060Ti is.
-
Chaser
legenda
válasz
South Velen
üzenetére
sztem ezt egy algoritmus tolja, annak függvényében hogy viszik/nem viszik, akár milyen nap van, mennyi az idő, stb
legtöbb multi ugyanez
alzánál sokszor a nagyobb kapacitású táp ugyanabbóla szériából olcsóbb, mint a kisebb ( :pcland gb 3060 ti eagle oc lhr 337,5e
pár napja még nem lett volna olyan jó ajánlat, ma már nem rossz... -
Chaser
legenda
válasz
South Velen
üzenetére
a gaming z árát meg feltolták, de legalább pár napig ott voltak/olcsóbbak voltak
-
Gabe2100
csendes tag
válasz
South Velen
üzenetére
Igen, bestbyte volt.
-
scansat
tag
válasz
South Velen
üzenetére

Én már Májusban megmondottam..... De pörgessék csak fel a piacot akiknek nyáron sürgős a szobában dekkolni!
-
válasz
South Velen
üzenetére
Nem volt kp-m ezért csere volt
-
válasz
South Velen
üzenetére
Am az ipon is nagykerektől függhet, és szerintem minden esetben ráteszik az ő fix %-ukat, és talán egy 800 ezres kártyát nem kínál a feliratkozóknak.
Gigabyte amúgy mindig horror áron volt náluk, gondolom olyan élelmes nagykertől származik, míg Asus, Msi, Zotac etc.. bőven akadt mindig német webshopos árakon, vagy még azok alatt is. Gondolom azokat fogják majd felajánlani a gémereknek... bár echterion tapasztalata eddig ezt cáfolja, titkon várok én is egy ilyen telefont, már ki is agyaltam mi lesz rá a reakcióm

-
pckownz
őstag
válasz
South Velen
üzenetére
Isten ments, hogy vedjem az emagot, de ez egy partner listing, aminek az arat ok (jelen esetben: mobi store) hatarozzak meg, az emag utolag tudja modositani a "hibas" akciot, de magara az arra nincs befolyasuk
-
malacka87
őstag
válasz
South Velen
üzenetére
A bánya nevű bolygón!

-
omfgk
veterán
válasz
South Velen
üzenetére
Erről sose fognak leszokni...
Főleg ha utána büntetés esetén is gyakorlatilag ők járnak jól.
-
kevike576
senior tag
válasz
South Velen
üzenetére
Az persze
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
South Velen
üzenetére
de ugyanezzel a lendülettel meg is emelkedhet az ára annak a coinnak, mert a market jobban bízik benne. szóval valszeg minimum maradna a jövedelmezőség.
-
warcat
veterán
válasz
South Velen
üzenetére
Na de az majd jövőre valamikor, amit már párszor hallottunk hogy 'érkezik' és addigra 3000-es széria életciklusának a vége felé járunk, ami amúgy is felborítja majd a dolgokat mert új hardver lesz elérhető eltérő MH/s teljesítményekkel.
-
kissdani
senior tag
válasz
South Velen
üzenetére
Az lehet hogy fogalmuk sincs, de szerintem kapják az árut ráteszik az árrést és megy ki az oldalra. Olcsóbban csak nem adják, mint ahogy kapják. Szerintem max annyiban hibáznak, hogy nem nézik a piacot, és mint sok üzlet nem ahoz áraznak...
-
Dare2Live
félisten
válasz
South Velen
üzenetére
"Ha a limit nem lesz feltörve, akkor max bepróbálkozni lehet 3000 USD körüli árral. Bányász nem fogja venni egyáltalán."
dehogynem. csak nem etht túr vele.Mindenesetre a 3000$os ár sokkoló. Akkor már inkább tényleg 3090.
-
echterion
nagyúr
válasz
South Velen
üzenetére
Ha csak annyi lesz az extra ár, az egyik 3070-esem helyett tuti beruházok egy ti verzióra.
-
omfgk
veterán
válasz
South Velen
üzenetére
Ha 1000 dollár lett volna az MSRP akkor talán lehetett volna kapni 2500 dollár körül. Így nem fog megállni 3000 alatt.
Mindenki szeretne egyet a tortából.
200 dollárral többet akaszt le az NV. Ez nem jelenti azt ,hogy a lánc többi tagja majd 200-al kevesebbet fog nyerni rajta sajnos. Sőt, azon a +200 dolláron is lesz még + nyereség. -
Puffocska
tag
válasz
South Velen
üzenetére
Köszi. Igen, kb nepper ár bolti garival. Mostani helyzetben talán a legjobb, ami lehet.
-
Puffocska
tag
válasz
South Velen
üzenetére
Én csak a 691-es árat látom, most is és korábban is
Lehet egy public A/B teszt zajlik
-
South Velen
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
Megint van.
-
Bennyboy
őstag
válasz
South Velen
üzenetére
a 3000-es kuponkód azóta is jön
-
Kobe
veterán
válasz
South Velen
üzenetére
Lehet elmelkedni azon hogy jajj banyaszat, de az arral szemben / a tomeg ellen menni anyagilag sosem kifizetodo. Csak ennek a felismeresehez kell a tapasztalat/highgadtsag.
Ez nem csak a VGA - ra igaz, hanem barmilyen befektetesre, reszveny arfolyamspekulaciora, deviza, barmire, meg a tavalyi csirkemell / liszt hianyra is az elso hullamos majrezaskorEzek az emberek altalaban rendre ugy jarnak, hogy X honapig / evig varjak a krachot, aztan orulnek, de jo, elvertek a kriptokat 30%al, akkor 15%kal olcsobban kapok kartyat, neszenektek budosminerek..... A tobbi meg addig az emelt / skalper aron vett cuccal is csinalt 4-500% profitot levert arfolyam mellett is, szoval sejtheto h ki jart jobban.
-
sajti_pajti
tag
válasz
South Velen
üzenetére
egy olyan helyzetbe, ahol a normál kereslet 5x-öse is megjelenik.... szerintem meg inkább az lett volna gambling, ha ezt megteszik. Még túl sok új szériás VGA is lenne a jelenlegi gyártókapacitással, ha nem menne a 90%-uk rigekbe.
Kiváncsivá tettél, muti, mire alapozod ezt az állításodat.
-
Kobe
veterán
válasz
South Velen
üzenetére
Egyszerubb felvezetokre van gyartoi kinalat, tobb tucat kisebb nagyobb ceg gyart ilyesmit. Es amit emlitettem 56 hetes teljesites ilyen felvezetore vonatkozott....
VGA-nal ennel sokkal specializaltabb a szitu, gyakorlatilag fel marek gyarto sem johet szoba, TSMC, Samsung stb. Es az o kapacitasaikon alkudozik az nvidia es az osszes OEM gyarto...johogy sokszorosa volt a dragulas ott ahol tizede a gyartok szama.
Evek ota fenntartottak egy bottlenecket es csodalkoznak hogy az elso stresszteszten elbukik.. Ez szimpla gambling volt a gyartok reszerol, megneztek meddig jutnak el beruhazas nelkul. Hat pont eddig.
-
nexwo
Topikgazda
válasz
South Velen
üzenetére
Scalperek is tehetnek róla

A piaci résbe berobbanhatna a PS5/XBox de hát ja...
-
Kobe
veterán
válasz
South Velen
üzenetére
Mivel majd 1 eve megy a termeles, teljesen normalis.
szerinted az oszi launchhoz 4 het alatt atallitottak a gyartosorokat, az oem gyartok elkeszitettek a sajat terveiket az nv speckonalapjan es elegendo keszletet is legyartottak + le is szallitottak?Szeriavaltasnal az elso legorduloknel a mostani gyartasidot nyugodtan szorozd meg 3mal.
Ezek nem villanykapcsolok, hogy on/off modban uzemelnek. Regen gozerovel dolgozott rajta mindenki mar nyaron is -
Powerer
tag
válasz
South Velen
üzenetére
Ezt meg tudom erősíteni, áprilisi gyártású kártyákat lehet most venni.
-
nexwo
Topikgazda
válasz
South Velen
üzenetére
Épp mást vásároltam tőlük és észrevettem. (Tipikusan emag-ról tévedtem hozzájuk, mert az emag őket jelölte meg mint forgalmazó de kiderült, hogy amit venni akartam közvetlen náluk olcsóbb.)
-
válasz
South Velen
üzenetére
Én már izzadok
-
kissdani
senior tag
válasz
South Velen
üzenetére
Mai nap.
Meg nem beszélve arról hogy ha a 1.7millás 3090-et kiküldik akkor ezt is küldjék ki.
De szerintem nem lesz gond vele csak megváratnak... -
válasz
South Velen
üzenetére
Nem igazán akarok 300EFt felé menni meg amúgy is a tápomnak csak 1x8 1x6 csatlakozója van a 6700XT-nek meg 2x8 pin kell. Akkor még vehetnék vagy 30EFt ért tápot is az már nem biznisz.
-
Powerer
tag
válasz
South Velen
üzenetére
Nem tudom a memória és VRM hűtés hogy tesztelted vagy mérted, én csak a saját tapasztalataimra tudok építkezni. Suprimnál is alacsonyabb hőfokokon és halkabban mennek a Gaming Trio X-ek alacsonyabb venti fordulatszámmal is. GDDR6, ezért nincs throttling, stb.
-
Powerer
tag
válasz
South Velen
üzenetére
Csak a hűtésről volt szó, abban a legjobb az MSI Gaming Trio X

-
omfgk
veterán
válasz
South Velen
üzenetére
A netes vélemények alapján a Phantom hűtése még a Phoenix-nél sem jobb.
Hangos mint az állat.
De szerintem a PH-s 3070 topikban is volt róla pár vélemény.
-
Vektast
aktív tag
válasz
South Velen
üzenetére
Én az 1300 euros Inno3d rtx 3080 Ichill x4-re várok mostmár lassan egy hónapja, hogy kifizettem de semmi infó nincs róla. Alter-es :/
Közben lassan elérjük 3060-aknál is 800 euros átlag árat.
-
nexwo
Topikgazda
válasz
South Velen
üzenetére
kiürültek a raktárak, most látni a hátra esett dolgokat is

-
Puffocska
tag
válasz
South Velen
üzenetére
"Ja és volt ma edigin 3090 tuf, 880-ért. Persze az fél perc alatt elment.": az még a kinti árakhoz képest is jó ár.
-
koko52
nagyúr
válasz
South Velen
üzenetére
Már kint is 1400-1500 a 3070 német áfával. Szóval itt HA-n jön az 550-600k 3070.
-
echterion
nagyúr
válasz
South Velen
üzenetére
500-ért elég meredek ár szerintem. Mindjárt feldobom én is apróra a két kártyám ennyiért, aztán lehet, két nap alatt el is vinnék. Kár, hogy nem nagyon kapni milla alatt kint se 3090-est, különben már behúztam volna egyet.
-
nexwo
Topikgazda
válasz
South Velen
üzenetére
Ha nem gyakori a frissítés és több ember (más ip) nézi akkor mezei böngészésnek tűnik.
Asus webshopnál is növelni kell a frissítési időt.
Én így csináltam a regexet:
Nyomtam F12-őt és megnéztem a böngészőben az oldal kódját (vizsgáló a firefox-ban). Kikerestem az egyedi jelzőt az oldalon ami akkor van ha kapás van. (Firefox-ban ki lehet jelölni kattintással részt az oldalon)
Leteszteltem egy másik oldalon ahol van termék (pl proci) és ott ahol nincs és ennyi
-
nexwo
Topikgazda
válasz
South Velen
üzenetére
Iponra is rá lehetne igazítani akkor a webextensiont

Megírnám magyar oldalakra is de most kevesebb az időm, és már beleraktam pár éjszakát. -
Danex
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
januárban azért még jó áron voltak a kártyák, most azért 300e-ret fizetni egy 3060-ért, mikor 320e-ért 3080-at is lehetett venni emagról. FoMo kezd eluralkodni az embereken, úgy, hogy elég nagy kérdőjel van amúgy az egész bányászatot illetően a közeljövőre.
-
omfgk
veterán
válasz
South Velen
üzenetére
Stb stb..... Komolyan a folyamatokat tekintve ekkora fostenger cég nincs még egy.
Van. Edigital. Ott kb ugyanez ment/megy. Szóval ez így jó is ,hogy végül egymásra találtak. -
válasz
South Velen
üzenetére
Ja most nézem, hogy decemberben vettem náluk egy 320k-s monitort amiről számlát se garit nem láttam még. Jó hogy mondod, tökre el is felejtettem

-
válasz
South Velen
üzenetére
De 3060 is csak 1db pcie slotban muzsikál, nem?
Ha ezt megcsinálják a 70ti és 80ti-vel akkor nem nagyon fognak vele rigekben bányászni.De legalább a non ti-k ára még feljebb mehet
-
keIdor
titán
válasz
South Velen
üzenetére
Drága nyilván, a jelenlegi helyzetben értettem a “jót”.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
South Velen
üzenetére
Ja, már látom. Azt hittem ez az emag olyan mint mondjuk az ipon.
-
keIdor
titán
válasz
South Velen
üzenetére
2 perccel jöttem volna hamarabb...
Nem volt rossz ár, de simán lehet, hogy elírás volt. -
rup1u5
nagyúr
válasz
South Velen
üzenetére
a fapados dual-t meg 730-ért adják
érdekes árképzés... -
sittes79
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
Ne már, lassan elgondolkodom, hogy eladom és veszek 2 db 3070et

Új hozzászólás Aktív témák
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Ford topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Feltéve ha hagyják.

nexwo