Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissdani
senior tag
-
L4mie
veterán
ha jól emlékszem a phanteks p600s-em 3 slotos volt vertikálisan.
Ezek meg 3.5 esek átlag, szóval szerintem jogos a félelmed.
Másik kérdés, hogy hogy lesznek ezek a szörnyek kitámasztva ha horizontálisan építed be....
jár mellé a féltégla? Már a 3060ti-m mellé is adott az msi "erősítést"....pedig az nem is ekkora féltégla. -
-=RelakS=-
veterán
Alza, Inno 3D 3080 10G 385ezer
Ez már közel van a 2 évvel ezelőtti árakhoz + ótvarforint különbség
-
Geresics
addikt
Megrendeltem, nagyon köszönöm a tippet!

Olvasgattam, nézegettem ezt is, mást is (itt nagyon köszönöm a többieknek is a tippeket, amiket itt, vagy privátban kaptam!), de nem akarok ezen (is) sokat vergődni! Remélem ezt is fogom annyira szeretni, mint a CM690-t, és legalább annyi ideig fog szolgálni, mert azt anno 2008.01.03-án vettem!
-
Geresics
addikt
Ez nagyon szép! Nagyon tetszik!

Még el sem olvastam a házas topik összefoglalóját, még csak most feküdtek le a kölkök...
Nyilván a MSI MAG B550 Tomahawk és a Ryzen9 3900X gyári hűtővel simán elfér benne, de idővel keresek majd hozzá valami normálisabb hűtőt is, gondolom az sem lesz bajos. A CM690-ben simán elfért anno az Alpenföhn K2 is, márpedig az nem pici!
A 4 HDD pont elég, és az SSD is elvan benne, ez (is) szuper! Azt jól látom, hogy az elején a tetején van ODD hely? Vagy az ott csak design? (2 éve nincs bekötve a DVD íróm, de attól még jó érzés, hogy itt van, és ha karcos a gyerekek mese-CD-je, akkor tudom pótolni. Lassan pont aktuális is lenne......csak az ára...

Reméltem megúszom 40 alatt...
(#10546) pohár
Köszi Neked is! Ez a design nekem nagyon nem adja, de mindenképp köszönet a nem konvencionális tippért!
-
Mr.Csizmás
titán
most agyalok, hogy a giga eagle 3060-ast cseréljem ~0 ft-ért valami jobb hűtésesre (gaming x pl.), vagy vegyek egy Ti-t kis ráfizetéssel, mert pohár hsz-e után realizáltam, hogy nálam is kb. 20 órát megy üresben naponta (seedel a torrent, meg ilyenek)
**nagyongondolkozós szmájli** (ps. 3070 upgrade meg drága lenne már újonnan) -
kisbéci
tag
Csak mondtam egy számot, nem feltétlen reális az a 20%.
Most éppen pl. a 3070Ti Gaming X (persze azt nemszabad megvenni mert nem Strix vagy TUF
) 377k, a következő legolcsóbb 400k.
Nem gondolnám, hogy ez "meseár".
Tescoban is van, hogy olcsóbb az Univer mustár, mint máshol.
Miért ne lehetne?
Szerk.: Bár igaz, hogy a várható szállítás március 24. -
Jinxb1rd
addikt
ÁSZF a honlapjukon:
Az elállás joga indoklás nélkül gyakorolható. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 napon belül.
A vásárló köteles - amennyiben elállt a vásárlástól - 14 napon belül a kereskedőhöz visszajuttatni a terméket eredeti állapotban.
Az eladó köteles a fogyasztó által kifizetett összeget az áru visszaérkezését követő 14 napon belül visszatéríteni.De máshol is utánaolvastam, 14 nap a határidő. Az pedig holnap.
-
Nem fogok azért venni csilliókért fésűs kábelt, hogy jól mutasson

Nem a kinézet az elsődleges, hanem a csend és hőmérséklet.
Mellesleg amúgy sem tudnám (nem mint ha akarnám) lecserélni a kábelét, mivel AX1600 táp van a gépben, és ennek minden kábele vastagabb mint a kisebb társaié. -
XC3 azért elég melegedős, én nem biztos hogy venném, még így táppal sem.
Már idle is van egy 5 fok különbség GPU-ban is egy FTW3 vagy STRIX-hez képest.
Illetve ahogy elnézem az árát és amennyit én látok EVGA karikra az egyik nagykeremben, a táp ára is bele van ide építve még ha csak beszer áron is. -
envagyok
veterán
Ok.
Remélem megkövetsz, ha bejön amit mondok.
Nem értetlenkedek.
Ezt a f@szságot az emberek hite tartja egyedül életben.
Elfogy a hit= vége a piramisjátéknak, bedől a kripto.
Szerintem pont hogy érdekes itt, azt a kérdést megválaszolandó, hogy ma vegyek csillió 300-400000 pénzért középkategóriás 3060ti-t, vagy nemsokára 200 alatt.
Pánikolnak a gamerek, a bányászok meg játsszák az agyukat, hogy még feljebb megy minden.
A másik oldalnak nem lehet egy szava se? -
envagyok
veterán
Mégis mit?
Ezt?:"Csak azt csodálom, hogy Warren Buffet, Csányi, Lölö miért nem dobálta eddig el sikítva az évi 10-20%-ot hozó befektetéseit, mikor itt az új csoda, amivel a kisember is pár havonta duplázza a pénzét
"Miért, nem így van?
Amit gondolok:
1.: Be fog baszni a bánya.
2.: Aki jókor szállt be és ki az jól jár, de a nagy többség sírni fog.
3.: Elvből nem használok videókártyát bányáraMost akkor ezt nem írhatom le, ha így gondolom?
Csak nem észak Koreában élünk?Mindenki sír, hogy jajjj, felment az eth, és 20k-t emelkedtek a vga árak.
Jézusmária.
Azonnal menni kellene vásárolgatni, ugye?
Mert hátha feljebb megy.
És mi van, ha nem??
Bmeg, aki bányászni akar, vegyen asic célhardvert, de hagyja meg a videókártyákat a játékosoknak.
Én kb 98 óta játszok pc-n, és nagyon elszomorít, ami az elmúlt években történik ezen a piacon. -
törölt tag
mindfactory-n kb. annyiért kínálják
-
Jake5
csendes tag
Miért kellene rajta tartani? Hozzáadod a bankkártyádat a PP acc-odhoz, és amint vásárolni szeretnél PP-n keresztül, azonnal lerántja a pénzt a bankkártyádról.
Kb két hete nálam is ez volt a 3070 Ti-al, írtam is ide kommentbe, hogy nincs más fizetési mód (PP pedig kb 10.000-et le is gombol egy 8-900 €-os tételnél még rólad)
-
aerosmith
őstag
Nekem is tegnap írt az EVGA.
Most nem tudom mit csináljak mert azt is írja hogyha visszamegyek a NONLHR sorba akkor nem garantálják hogy valaha is teljesítve lesz a rendelésem és utána már nem mehetek át az LHR sorba.Ja és a másik hogy taiwani raktárból szállítják szóval akkor még rá fog menni vám+áfa az új szanályozás miatt?
+1 és a 10G-P5-3881-KL cikkszámot már nem is hozza pedig bent van az értesítések között.
-
-
keIdor
titán
Egyszerű, amikor elmentek ASIC-ra és békén hagyjátok a GPU és SSD piacot, onnantól nem lesz érdekellentét és a gamer is leszarja a bányászt.
De amíg kannibalizáljátok a piacot ez várható továbbra is.Neked a bánya az érdeked, a másik embernek meg egy normális és egészséges piac, a kettő nem fog menni egyszerre. Szét kell szedni a kettőt és kész...
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Subaru topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore café
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Jövedelem
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Tekken 7 Playstation 4
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Így maximum a szombati két lottó5-ös nyertes a célközönség 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

**nagyongondolkozós szmájli** (ps. 3070 upgrade meg drága lenne már újonnan)
) 377k, a következő legolcsóbb 400k.

nexwo