- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
Landon #17952 üzenetére
Erről az innyektálásról most hallok először.
Valamit biztosan ér mert volt olyan játék ahol a fájl csere instant crash-t okozott a játék indításakor.
Annó a Forbidden West-nél vettem észre különbséget. A 3.1-el jött ki a Frém Gen és miután a 3.5-öt felraktam utána mintha simább lett volna a kép tehát nem volt annyira "artifaktos".
A Starfield-be pl nem is használok frémgen-t mert nagyon meglátni a képkockagenerálás okozta "elmosódásokat". -
-
tomas51
senior tag
válasz
Landon #14281 üzenetére
Ugyan minek, a 4090-el egy darabig még el lehet azért lenni.
Meg az is biztos hogy sokkal nagyobbat keresnek a 4 ezres szériával, mint ha kiadnák az újat.
Egyébként lassan már a hardverek lekörözik a játékokat, őszintén egy két kivétellel semmi nem indokolja ezeket a teljesítményeket. (4090-em van).
Alapvetően normál gamerekre gondolok. -
-
válasz
Landon #12913 üzenetére
Szinte minden hw-t alzán veszek. Árban nem mindig a legjobb, de gariztatás vagy elállás esetén is sztem megfelelő az eljárás. (elállásnál biztos, hogy ők a leggyorsabbak és legkevésbé körülményesek). Arról nem is beszélve, hogy egy halom hardverre a rendes garit adják meg és nem ilyen iponos akvás 1 éves semmit.
-
muxi-muxi
senior tag
válasz
Landon #12851 üzenetére
Sima HX1000-es van, csak arról tudok nyilatkozni. Platinum, 850-es Gold áron volt. Félpasszív, böngészés közben nulla hangja van. Nem mai típus, ergo ilyenek h 12VHPWR az nincs rajta. Szoknyázott kábelei vannak, kinézetre szo-szo, de az összes rohadt merev. A mellékelt kábelek száma oké. Megvenném mégegyszer, mert semmi baj nincs vele a kábelek merevségén kívül. A moduláris csatik száma több mint elég.
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
Landon #12562 üzenetére
Nekem lassan 1 éves lesz a 4080 TUF
Meg vagyok elégedve vele, bár igaz , hogy MSI- (2080) előző kártyámon lévő ventik halkabbak voltak. Itt alap 30% on is már hallható hogy forog, ilyen picit sercegő hangja van. MSI totál némán járt
De ez így volt már pár hét után, szóval nem mondanám hibának, ez ilyen.
Azon kívül a kártya rendben van. Ha úgy van megvenném újra -
Garsza
veterán
válasz
Landon #12562 üzenetére
Én az Asus TUF -t sem hagynám ki a lehetőségek közül.
Én eddig hosszú évek óta csak Strixet vettem. De pár hete beszereztem egy 80 -as TUF -t. És maximálisan elégedett vagyok vele. Mint hőfokok mint zaj tekintetében. Colvain nem hallom bár mikor megjött akkor volt, de vészes még úgy sem hogy kb. 30cm volt a fülemtől a házam tetején összerakva. Azóta beraktam egy Define7 házba egyáltalán nem hallom.
Talán egyetlen negatívum, hogy a maximum tdp keret az csak 350W. De BF alatt minden maxon 140FPS limittel 180 W körül eszik 220W a max.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest