- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Visszatérhet a kezdeti stratégiához a Nothing Phone (3)?
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
No, velem nem ba..ik ki a kis ház kész a rácsos oldallap
utána nyomtam pár tesztet, elsőre levert a víz, hogy mi a sz@r, a superpositionnel szoktam tesztelni, és a 16500-16600 sávból lett 14600. Aztán véletlen beugrott, hátha az obs. és lőn csoda, ha csak fut az obs, de nem vesz fel nem streamel, akkor is közel 10%-ot leszed. max fps 143 helyett 130 lett, kétszer kontratesztelve.
obs fut 130fps max, nem fut 143fps (limiter)És ami meglepett, eddig a cinebench "zavaróan" alacsony volt, sokszor 8700-8800pontot futotta meg, és nem tudom, miért. Erre most csak azért lefuttattam, mert a házventiket állítgattam, és azok alapból a cpu hőfokra vannak görbével kötve, és 9200pontot hoz. semmi cpu függő dolgot nem állítottam, az új gpu került bele, illetve kb 2 hete egy gen3 x4 ssd helyett egy gen4 x4 wd 850x black ment bele. Ettől hogy gyorsult a cpu, maga a rejtély...
[ Szerkesztve ]
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Tuf 3080ti 12gb
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s!!! GARANCIA, SZÁMLA (a Te nevedre)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest