Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SkyTrancer

senior tag

válasz - = Zk = - #38559 üzenetére

Igyekszem azt a látványt beállítani ami a legjobb,
    Ez nem mindig a maximum beállítás, mert sok opció szinte láthatatlan de a teljesítményt cserébe nagyon kéri. Ezen kívül fps-ben körülbelül 70-80 körül szoktam futtatni a játékokat, de ha esetleg így nem akkor jó a 60 is
    165hz a monitor de szinte sosem küldöm olyan magas frissítéssel a játékokat mert teljesen felesleges. Ha lehet DSR-t használom, tehát DLDSR-el még élesebb a kép még látványosabb a game
    És ami a legfontosabb sosem hagyom hogy a kártya 100% on menjen. Általában 60% körül szoktam maximalizálni ha lehet, mert így egyrészt hideg, másik részt 100-150wattokat fogyaszt. ahogy fent írtam így kényelmes
    Ha ezek nem jönnek össze akkor kell állítgatni
    Megvan lassan 1 éve, hát kipörgettem már pár game-t de rengetegszer állítgattam a beállításokat, mert csak így volt kényelmes ha hozzányúltam
    Most a frame generation-t csak trükközve tudom bekapcsolni mivel korlátozom az fps-t azt meg nem nagyon szereti
    Cyberpunknál sem lehet akármit állítgatni ha nem akarom leolvasztani a kártyát
    Lords of the fallen is azért kéregeti a gpu-t
    Starfieldet végigvittem de azt sem maxon
    Új forza
    A Plague Tale: Requiem ette a gépet
    Gotham Knights
    Callisto protocol hajjaj
    a felújított witcher 3 is kéri a gpu-t most hirtelen nem is tudom felsorolni, de azért sok game bekajálja hamar az egészet ha nem vigyáz az ember.
    Így értettem a kényelmest

Új hozzászólás Aktív témák