- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Devid_81
félisten
válasz
Apollo_21 #3375 üzenetére
Nalam regi driverrekkel a 3DMark TimeSpy 16800 pontot adott
Az ujabbakkal (elmult 3) 16400.
Ugyan nem borzalmas a kulonbseg, de valami van.
Csak nem akartam irni meg errol, mert kozben Intelrol AMD-re valtottam, bar a graphics score-nak nem szabadna valtozni emiatt (szvsz).
Jah es az eddig ko stabil gyari OC+120MHz sem stabil mar, bar ilyen szokott lenni a drivereknel, ezt meg elneznem.Allitolag nem rontjak a teljesitmenyet a regieknek, ez csak egy monda, viszont valamit en is tapasztaltam most
Egy biztos kovetkezo VGA-m nem a zoldektol lesz
-
ladyka
csendes tag
válasz
Apollo_21 #3194 üzenetére
tehát csak a problémámról, hogy játék alatt jelenleg 150+% 4000RPM-on pörögnek a ventillátorok folyamatosan(ennyit manuálisan sem tudsz beállítani, valamiféle biztonsági beállítás lehet gondolom én) annak ellenére, hogy a kártya csak 74 fok, holott új korában 85 fokon sem pörgött többet mint 2200-2400RPM(kb, de már nem teljesen emlékszem).
ha így sem érted akkor sajnálo... -
ladyka
csendes tag
válasz
Apollo_21 #3190 üzenetére
a baj az, hogy msi afterburner-el a max 100% venti 2800RPM amit manuálisan tudsz beállítani, játék alatt az msi szerint 76% forog a venti, de a fordulat 4000RPM.
amikor vettem a kártyát 80-85fok volt a normális és 250W körül a fogyasztás ha huztam akkor volt 300W és kb 85-87 fok ehhez párosult 86% ventillátor használat valós fordulattal!
Jelenleg viszont 74-75 foknál 4000 pörögnek a ventik miközben 300w az állandó fogyasztás, de %-ban csak 76% körül mutatja. A power limitet hiába állítom nem változik semmi. a ventillátorok manuális szabályozása játék alatt nem lehetséges mert nem reagál rá a kártya. Úgy gondolom nem ez a normál működése.
Jónapot amennyiben nem érted amit írok(lehet az én hibán, nem mondom, hogy nem) akkro előbb kérdezz és ne flegmázz. Amennyiben nem értesz hozzá akkor pedig ne írj inkább
köszönön -
DeathAdder
veterán
válasz
Apollo_21 #3028 üzenetére
Igazából csak annyi ha választani lehet akkor a samu nálam előny, oké jobb OC-ban, ez is előny, de szívtam már meg két micronal is, így a samuval nyugodtabb lennék.
Nem mondtam, hogy jobb, amolyan vallás lehet ez, mint aki nem vesz Gigabyteot, mert szívott vele, vagy Castrolt, vagy Pirellit vagy bármit..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Proxmox VE
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Spórolós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI Gaming X Trio 3060
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest