- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
- = Zk = - #3564 üzenetére
Én legalább 700-ért szeretném eladni... euróban
95-be nem nagyon érte meg, 100 alatt nem is látok.Még ebayen is 350EUR az alja.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #3562 üzenetére
nempara... a GF Exp mutatja sz.rul.. nemértem miért....
uncharted 4 alatt felmegy 67C ra.... UV-vel... hm -
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #3561 üzenetére
megvan. MSI AB 465 B4 nem viszi.. a Zotacé igen... hátna
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #3560 üzenetére
viszont nem megy a ventivezérlés 1050RPM fölé, hiába van beállítva a 100%.... azon, az ACE4-nek 2000-et kéne tekerni... hm
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #3559 üzenetére
lecseréltem az ACE4-re...
érdekes....
+10 fok, és 254W helyett 288W... hm -
Zsohi
őstag
válasz
- = Zk = - #3556 üzenetére
A helyedben kihagynám ezt a váltást, a 2080ti is megbirkózik azzal amit elé dobsz és ha az emberek ennyiért is megveszik ezeket a videokártyákat tényleg soha nem fog megváltozni semmi. Jómagam is szeretném cserélni a sajátomat, de egyszerűen nem vagyok hajlandó szimpatizálni velük miután arcon köptek.
-
Devid_81
félisten
válasz
- = Zk = - #3554 üzenetére
Igen 1440p
Erosebb azert de nem hanyattesos a kulonbseg.
Talan amikkel en jatszom (FC6 es Vallhalla) ott erezheto, de elegge jatek fuggo.
Ugy latom a tendecia az az, hogy az ujabb jatekokban eleg jo az AMD, gondolom kezd valami erzodni a konzolok miatt. -
Devid_81
félisten
válasz
- = Zk = - #3546 üzenetére
Bocsi, en alig nezek be ide mostanaban.
2080Ti mar odavan...volt helyette egy 6800XT de az is mar a multe, most eppen semmi sincs a gepben -
jilian
addikt
válasz
- = Zk = - #3548 üzenetére
a memóriákra teszel süniket, a kuckót meg átjáratod levegővel. Nekem a memóriákon is van +700 és nem volt semmi problémám eddig. Pedig azért a VR nagyon meg szokta cibálni a kicsikémet....
-
jilian
addikt
válasz
- = Zk = - #3546 üzenetére
én még anno vettem rá AIO-t igaz nem volt olcsó mulatság de a mai napig teszi a dolgát max 51 fokon 2070 mhz-n
Ennyit a ventis cuccokról csak neked csak most.
És simán kihúzom vele a következő szériág....vagy tovább. -
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #3545 üzenetére
öcsém, annyira köszi.. jó veletek diskurálni
eladtátok, és már senki nem használ 2080Ti kártyát?! de jól megy egyeseknek -
jilian
addikt
válasz
- = Zk = - #3534 üzenetére
33+ van a kégliben?
azdedurvamár...
Gondolom olyan vagy már mint egy aszalt gyümölcs.
Mennyit iszol egy nap? ~10L - t tuti felírna neked a doki.
Add ki az egyik szobát szaunának....Szerintem valaki kő keményen bányászik a gépeddel....
Mert így lefelezni az fps-eket még az Nvidia se tenne.
Nyomj egy HWinfó-t játék alatt! -
Devid_81
félisten
válasz
- = Zk = - #3537 üzenetére
Szerintem elegnek kellene legyek annak a procinak boven meg, nem hiszem, hogy az fogna vissza
-
Devid_81
félisten
válasz
- = Zk = - #3534 üzenetére
Elemelgszik a VGA-d valahol, ebben szinte biztos vagyok.
Ha 33fok van a lakasban akkor a gephazon belul 45-50 (tippre).
Oldallapot le (ha meg fent van egyaltalan) es egy asztali ventit dobj a gep melle, had fujja telibe es utana nezd meg mennyi az annyiLatod latod, Angliaban maradtal volna, most nem lenne ilyen bajod, a nap sem egetne ki a szemed, mert kb 2 hetnyi "jo ido" sem volt ebben a fospuszulatban es lassan vege a "nyarnak"
-
Devid_81
félisten
válasz
- = Zk = - #3532 üzenetére
Forza Horizon 4 az itt 4K-ban is 80-90FPS kellene legyen a TechSpot teszt szerint.
Doom Eternal meg meg attol is feljebb kellene legyen meg 4K-ban is.
Nem melegszik el a kartyad?
Monitorozo programok mit mutatnak jatek kozben, milyen fofokok/orajelek vannak?
Mondjuk pont vram es vrm hofokot nem fogsz latni, pedig azok is fontosak, hacsak nem olyan VGA-d van amin van sensor (EVGA-bol van olyan) -
Devid_81
félisten
válasz
- = Zk = - #3530 üzenetére
Passz, akkor pedig a 3070/Ti is elfogy mert centire pontosan ugyan azt tudjak mint egy alap/huzott 2080Ti
Mindjart nezek az emlitett jatekokrol tesztet, mert en egyikkel sem jatszom -
KAMELOT
titán
válasz
- = Zk = - #3515 üzenetére
Én váltanék... Csak nem ennyiért
-
KAMELOT
titán
válasz
- = Zk = - #3512 üzenetére
Csak éppen nincs mire váltani!
-
KAMELOT
titán
válasz
- = Zk = - #3504 üzenetére
Szeptemberben vettem
-
KAMELOT
titán
válasz
- = Zk = - #3501 üzenetére
Én 200k vettem
... Mondjuk a tulaj váltott erősebbre, azért adta el.
-
Devid_81
félisten
válasz
- = Zk = - #3481 üzenetére
Most Angliaban sincs am hardware, szoktam nezni a piacot de lehetetlen barmit is talalni.
-
Devid_81
félisten
válasz
- = Zk = - #3446 üzenetére
15% plusz FPS-em van
Jatek fuggo, ha teszteket nezek ahol reference 70FPS-t tud a 2080Ti ott nekem 80 FPS is van.
Ha epp 100 van reference modelnal nalam van 115FPS.Azert is irtam a %-ot, mert tobbnyire olyan 15%-al van nalam tobb, es kb egy ujabb 15%-ra (sem) van ettol a 3080 teljesitmenyben.
-
jilian
addikt
válasz
- = Zk = - #3446 üzenetére
Nekem 2K-ban vígan hoz, 10-12 fps-t.
Mármint amiben nem éri el a Gsync által vezérelt 120-at. -
Devid_81
félisten
válasz
- = Zk = - #3442 üzenetére
Durvan 15% extra valos eletben, szintetikusban kb 25% a reference modelhez merten
-
scorpion1
csendes tag
válasz
- = Zk = - #3337 üzenetére
Szia, nem az auto ventit használtam hanem mondjuk gém elindítása előtt beállítottam 85% a ventit és így is néhány játéknál 77re is felszökik.. de általában 75 ....
-
Doblós
aktív tag
válasz
- = Zk = - #3205 üzenetére
Remek,de ha ez nem károsítja,akkor pont nem érdekel.
-
RazoR
veterán
válasz
- = Zk = - #3094 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy az AB nem kezeli az asszinkron venti vezérlést!
Csak 1 ventit lát és csak azt vezérli.Doblós: hozz létre egy profilt (0-9 számok jobb oldalt függőlegesen), csinálj egy egyedi ventiprofilt a grafikonnal, majd apply, jelöld ki a kiválasztott profilt, save és vagy jó lesz vagy nem
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #3064 üzenetére
Plusz, nekem a több vram még többet ér.. plusz az, hogy 4/8K-ban erősebb, engem az hidegen hagy.
Én FHD-ban használom, ha elengedem max fps-re 240hz mellett, akkor is bőven elég.
És, az áráról ne beszéljünk... Lesz még szerintem pár hét, hónap, és lesz bőven 200k feletti 2080 Ti.. sok.
-
Laraxior
titán
válasz
- = Zk = - #3064 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #3039 üzenetére
Úgy, hogy nincs?
Meg tényleg, az ár..
Sokan becumizták ezt a kampány bullshitet, szerintem, közben... Én nem bántam meg, hogy nem szabadultam meg a strix-től.. sztem sokáig elég lesz.
-
KAMELOT
titán
válasz
torma1981 leírta.
Crashel, kevés a ram rajta, nem kapni, sokallom az árat, blokk sincs rá(nem kapni ezt sem!)
Amire nekem kell oda bőven elég.
Értelmes megoldás 3090, de nem 1900€-értApollo_21: köszi!
-
torma1981
veterán
válasz
Az ára, meg nem lehet kapni.
Nem elég indok.
-
Devid_81
félisten
válasz
- = Zk = - #2909 üzenetére
Leyton, East Ham stb...ahol egyedul lenne az utcan feher, rogton rajonne nem is elado a GTX1070, jovanaz meg par evig
-
Laraxior
titán
válasz
- = Zk = - #2904 üzenetére
Majd a kovetkezo turnusba, majd irnak emailt.
-
DanCox977
tag
válasz
- = Zk = - #2868 üzenetére
240Hz 1080P 24.5 / MSI NXG252R
(Nekem a 1080P is olyan tűéles hogy efelett csak űrtechnika létezik
- egyszerűen nem igénylem a nagyobb felbontást)
Korábban olyan monitorom volt mint cshavez fórumtársnak , 1080p az is méghozzá 80 PPI -vel, ennél jobb soha nem fog kelleni
-
válasz
- = Zk = - #2833 üzenetére
Azok amik nem tartották a konstans 120 FPS-t a 120Hz monitor mellé és nyomtam őket nyilván úgy is, hiszen nem annyira fontos csak, hogy 60 felett legyen, de nekem igen is az, mert szeretem látni azt a smooth 120Hz-es képet.
Szóval amiknél nem volt meg az: RDR2, Control, Sekiro.
Ezekkel játszottam legutóbb amikre hirtelen emlékszem. -
nexplo
őstag
válasz
- = Zk = - #2776 üzenetére
Én sem. Nem annyival erősebb az újonc hogy megérje váltani. Gyors nem vitatom (+20-25%) de egy 2080Ti kártyára most kb 100K-t betolni hogy megvehesd a 3080-ast sztem nem éri meg. Mondom ezt mint egy 2080TI tulaj.
-
hoolla
aktív tag
válasz
En ha valtok, akkor 3090-re. A 3080 nem gyozott meg. Illetve de, a jelenlegi jatekokban, OK. Ugy erzem, hogy egy picit laggol a teljesitmenye a kartyanak. Szerintem eleg karcsu lesz 4k-ban a kovi AC-ben Cyberpunk, Stalker2. Nekem 3440x1440 re kell mondjuk, de nem akarok az ultrawide monitoromon 60fps korul szarakodni a kovi ket evben. Raadasul ha nem szartak volna el a Samsung G9-et akkor mar az csucsulne itt az asztalomon, ami meg ehesebb. A 3080 meg mindig nem (lesz) eleg sajna. Nekem kell a minimum 60-70fps az atlag 80-90 korulivel.
A 2080Ti draga volt sajnos, de kiszolgalt mind a mai napig, kiveve a RDR2, meg most a Horizon Zero Dawn. Azok mar megeszik, ha esz nelkul feltolok mindent jobbra. Ha mondjuk a 3090 csak 5-10%-ot dob a 3080-ra akkor nem fizetem ki a felarat en sem. Azert nincsenek Extreme procijaim sem, mert nem ad semmi extrat akkora felarert. Annyira elvetemult nem vagyok... meg. Ha hoz a 90 minimum egy jo 20%-ot a 3080-ra akkor inkabb megveszem azt. -
warcat
veterán
válasz
3080 sosem volt tervben, nyilván 3080 Ti jelölt lehetett volna.
Ennek hiányában a 3090 tesztekre kíváncsi vagyok, de további +25% alatt az is passz jelenleg (nyilván nem mintha az az érték "már megéri a duplát" kategóriába helyezné) és nem hiszem, hogy van annyi benne, 15% a tippem nekem is. De hátha lesz meglepetés.korrekt érvelés meg...ha van mögötte hardvered amihez kell, és nem hitelből vásárolsz (
) akkor megéri, mert nincs alternatíva. 4k/144 Hz-re gondolok persze.
Szerintem 1440p-re már a 2080 Ti is overkill volt abból a szempontból, hogy ennyi pénz elköltése mellett én a monitoroknál nézelődnék feljebb első körben.
-
kornel76
aktív tag
válasz
- = Zk = - #2695 üzenetére
Van már [EVGA] 3080 kártya a Caseking-nél (igaz csak akkor ha német nyelven nézed az oldalt),
Az ára 783-899€ .
-
Devid_81
félisten
válasz
- = Zk = - #2683 üzenetére
Nah es milyen ujra otthon?
Bar lehet ezt inkabb privibe, ne offoljuk a topikot -
kornel76
aktív tag
válasz
- = Zk = - #2681 üzenetére
Mivel én kifejezetten az EVGA kártyákat keresem, ezért ebből a szempontból:
1. Hivatalos EVGA partner, az EVGA EU shop mindig készlethiányos a Caseking.de -n pedig közel mindig van raktár készlet.
2. Magyarországon EVGA elvétve van, ha pedig van akkor nagyon magas felárért.
3. 20 € - a posta és kb 3-4 nap alatt hozza a futár.
4. Igaz 2018 januárjában rendeltem tőlük utoljára , de 10% az adó és nem 27%. Mivel EU ország ugye nincs vám és hasonlók.
5. A garanciát úgyis az EVGA hivatalos oldalán intézem , ott az RMA pedig igen gyorsan megy ha szükség van rá. Kb. 1-hét alatt kezedben van az új kártya ha az advanced RMA-t választod ( annyi , hogy letétbe kell tenni azt a pénzt amit meghatároznak értéknek, de amint megkapják tőled a hibás kártyát visszautalják a pénzt). -
ForRedGlory
félisten
válasz
- = Zk = - #2622 üzenetére
Azért legalább nekem szólj, hogy melyik nap és melyik órában/percben dobod ki.
-
fisi
senior tag
válasz
- = Zk = - #2350 üzenetére
Ott az se ad ki 144 fps- es átlagot ha mindent majdnem feltolsz maxra..
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
- = Zk = - #2353 üzenetére
hát motorhiba ide vagy oda, tulajdonképp lényegtelen.
Adott pár játék aminél kompromisszumot kell kötni és kérdezem én miért hiszen jónak mondható VGA-val próbálkozom ami OC-zva van és még a proci is 5GHZ
Anno mikor megjelentek a grafikus vezérlők szintén ez volt a tendencia a kétezres évek elején, hogy eleinte tökéletes volt minden, aztán elkezdtek bejönni a komolyabb erőforrású cuccok és máris optimalizálatlanság jött szóba. Állandóan cserélgetni kellett a kártyát.
S3 Savage 4 mehet a szemétbe, mert 3dfx kell. Woodoo mehet a levesbe mert Dx9 kell stb stb
Én pl szívesen tolnám a Control-t akár DSR megoldással is, vagy a Red Dead-et, úgy hogy közben nincs visszabutítva a grafika ps4 szintre de sajnos nem lehet, mert máris beesik az fps
Hát zavar, mert akkor minek vettem 2080-at
És ez már a megvétel napján is így volt nem pláne most mikor már egyre több ilyennel találkozom
Ilyen erővel eladom és veszek egy 1080-at aminél lesz zseton a zsebmeben és csak minimális látványbeli kompromisszumot kell kötnöm ja meg a Ray Tracing-et ami elég nagy érvágás számomra
Zavar és ennyi, persze megoldom, hogy jó legyen csak na nem kéne...
Várom a 30-at szériát -
SkyTrancer
senior tag
válasz
én full HD-re is kevésnek érzem a 2080-at mert nem szeretnék visszavenni a grafból
amikor a watch dogs 2 , Ark, meg contro, metro stb bezuhannak
meg ilyeneket látok hogy 28 fps akkor oda az 2080Ti sem elég szóval emiatt vágyakozoma 30-as szériára hogy ahol most 28 fps van ott meglegyen az 50-60 legalább
-
válasz
Szintén zenész!
-
Devid_81
félisten
válasz
- = Zk = - #2338 üzenetére
Nekem hozott vele....pluszban vagy 8 fokot
Az a baj a TG cuccokkal hogy ahany darab annyi fajta, ha belenyultal es pont jo van a kezeid kozott akkor jo, amugy meg ipari hulladek, nekem van az osszes TG-bol, egyedul a folyekony fem ami hasznalhato, minden masra ott az MX4, ami a mai napig az egyik legjobb paszta amit valaha hasznaltam -
DanCox977
tag
válasz
- = Zk = - #2325 üzenetére
Haver megsegítene kicsit feltornászni a licitet .
-
Kaci84
őstag
válasz
- = Zk = - #2268 üzenetére
A hőfokot is kérdezted. De oké akkor nehogy megnézd majd a tesztem. Nem tudom miért ellenkezel ennyire? Kiégeti a retinádat a videóm vagy mi? Azért, mert te nem tudningolsz.. Oké akkor csinálok egy videót ahol nincs tuning csak a hőfok meg a zaj
2080Ti-t minek 20%-ot tuningolni? Mert nem 2080 Supert vettem. Leírtam mivel blower volt alá voltak lőve az órajelek. Ez azt jelenti, hogy boostal volt ilyen 1750 környéke.
-
Kaci84
őstag
válasz
- = Zk = - #2265 üzenetére
Értem, de kérdeztél több mindet a kártyámról én meg mondtam, hogy lesz róla videó ahol nem csak elmondom hanem láthatsz minden adatot kiírva a képernyőre. A tuning meg azért nem teljesen így van. Nem mondtam hogy te csináld, de a teszthez, azért néha nem árt. Pl. ehhez amit vettem kötelező mert kb. +20% teljesítmény. Mivel blowernek készült, ezért lötték alá az órajeleket. Amúgy VGA-t valóban nemigen éri meg, AMD-t egy kicsit, de CPU-t érdemes, van amelyiket meg egyenesen kötelező.
-
Devid_81
félisten
válasz
- = Zk = - #2265 üzenetére
vga-t évek óta nem tuningolok..
Kimaradsz minden jobol, 350W+ hotermeles, kigyullado alkatreszek a gepben, plusz 5 FPS...milyen ember vagy Te?
-
Kaci84
őstag
válasz
- = Zk = - #2259 üzenetére
Miből nöttél ki?
-
Kaci84
őstag
válasz
- = Zk = - #2255 üzenetére
Íratkozz fel a csatornámra (aláírásomba), mert nemsokára csinálok játék tesztet is, tuningolom is meg hasnolók. Még tanuló stádiumban vagyok, de lesz még kártyákról teszt meg másról is. Van is már néhány.
-
Kaci84
őstag
válasz
- = Zk = - #2250 üzenetére
Most GTA V alatt 2040MHz 1.038V 67C 2090rpm InWin 303 ház.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
- = Zk = - #2241 üzenetére
Minden maximumon. 1440P , RTX off.
Rotterdam 64Fő Conquest mód.
Egy kört játsz végig és közben mérd a minimum és átlag Fps-t! -
fisi
senior tag
válasz
- = Zk = - #2228 üzenetére
Van mégpedig elég csillivilli lett! Bár ezen kívül sok minden nagy különbséget nem veszek én sem észre. Pl maradtak a gyári, nagy fordulaton elég hangos ventik benne...
-
válasz
- = Zk = - #2144 üzenetére
RDR2 mellett olyan 58 fokra is felment már. Az azért már nem kevés annyira.
Minden játék máshogy viselkedik nyilván és nem hiába vettem ezt a kártyát, nyilván a max a cél 1440p@144Hz-en. Konstans egyértelműen ninxs az AAA játékok esetén, de azért én minden terén megvagyok vele elégedve.
Lehet szó részéről, csak mondjatok miket nézzünk. -
Tomdriver
őstag
válasz
- = Zk = - #2138 üzenetére
Hmm..köszi, várok még. Most elkezdek kicsit lejjeb mentek az árak, talán a Ti super vagy a közelgő 3xxx széria miatt nem tudom.
3X Trio jobb váasztás akkor, de az nem nagyn mozdul. -
fisi
senior tag
válasz
- = Zk = - #2134 üzenetére
Remélem a legfrissebb mert automatán frissíti magát úgy van beállítva.
-
jilian
addikt
válasz
- = Zk = - #2107 üzenetére
Ezt nem értem.
Nekem szántad ezt a hsz-t? -
torma1981
veterán
válasz
- = Zk = - #2109 üzenetére
Így kell ezt.
-
torma1981
veterán
válasz
- = Zk = - #2107 üzenetére
FHD? Neki minek 2080 Ti? 4k-ban kell játszani mindjárt nem lesz gond milyen proci van alatta.
Jaa csak ott meg nem lesz meg a 20050fps mert az nagyon kell.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
- = Zk = - #2038 üzenetére
Nem kötelező.
Én az frissítés óta is élvezem a játékot. Persze előtte kicsit jobb volt,de sodródni kell az árral.
Kíváncsi lennék a 9700k-s eredményére is.tbw : Én egyenlőre csak sima 2080-al és 8700k-val tudom tesztelni.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
- = Zk = - #2034 üzenetére
Én ugyanazon az órajelen ( 4.5 GHz All core ) használtam a 7700k-t és a 8700k-t és érezhető volt a különbség. Csak a Cshavez kolléga nem volt hajlandó ezt elhinni. Ezért is indult el ez a tesztelős dolog. Te is tesztelsz majd?
tbw : Nem rossz eredmény ez. A játékok 95%-ában bőven elég a procid. Csak most a BF5-ről volt a vita.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
- = Zk = - #1988 üzenetére
Arra nem emlékszel esetleg ,hogy BF5 Multi alatt mennyit?
sylex1: Lehet nálunk van a gond.
Nekem 7700k-val átlag 100 Fps volt.
Még a 8700k-val is beesik néha 120 alá.
Ettől függetlenül elhiszem neki. Lehet valami jó Fps konfigja van. -
Találtgyerek
veterán
válasz
- = Zk = - #1985 üzenetére
Mennyivel lett több Fps a 2080Ti-re váltás után?
-
Találtgyerek
veterán
válasz
- = Zk = - #1982 üzenetére
Én is 7700k-ról váltottam 8700k-ra.
Sima RTX 2080 mellett Battlefield 5-ben
1440P-ben 20-30 Fps-t hozott. Ami inkább 20% . És akkor még nem is egy 2080Ti
ott gondolom még többet hozott volna.
Persze a BF5 zabálja a procit.
Szóval,ha valakit a BF5-el akar játszani legalább 144 Fps-el 1440p-ben ,akkor elég kevés a 2080Ti mellé egy I7 7700 vagy egy 6700k. -
Hikvision
senior tag
válasz
- = Zk = - #1959 üzenetére
Nálam a 2 Ventis MSI Ventus igencsak csendes darab, 75-fokig 50%-on mennek rajta a ventik.
-
jilian
addikt
válasz
- = Zk = - #1914 üzenetére
Mid van pontosan?
-
jilian
addikt
válasz
- = Zk = - #1912 üzenetére
1899
"ha tudsz 2080TI FE-re AiO-t, EVGA-t, akkor egyet nekem is "
1901
itt egy ftw3-asat linkeltem
1904
itt azt írod igen olyan kell
de itt ugyan úgy írod, hogy nekem nem jó mert nekem FE-hez való aoi kell mint neked
1907
"ami FE alapú arra való"si az EVGA AiO FE/XC/XC2 stb változat.. az FTW verzió nem jó...
Most akkor mi kell neked? Mert tuti nem olyan mint amit a 1901-ben linkeltem hisz neked is a FE/XC/XC2 kéne ami jelenleg nincs a piacon. -
jilian
addikt
válasz
- = Zk = - #1909 üzenetére
Az ftw3-as akkor jó neked is meg nekem is?
1904-ben azt írtad neked is referencia nyákos kell.
... teljesen belezavarodtam.... -
Devid_81
félisten
válasz
- = Zk = - #1904 üzenetére
42-45 fokon tartom a VGA-t full kitolt TDP mellett
Nyaron talan neha lattam 49-50ig felmenni.
330-340Wattnal szerintem teljesen rendben van, epitett vizzel felveszi a harcot.
Csunyanak csunya, abban egyet ertunk -
jilian
addikt
válasz
- = Zk = - #1907 üzenetére
Hát ahol te mondod ott nem találtam.
De itt minden kártya fent van. Az enyémre referenciát ír.... -
jilian
addikt
válasz
- = Zk = - #1904 üzenetére
Nem. Segítenél?
-
jilian
addikt
válasz
- = Zk = - #1899 üzenetére
Erre gondolsz?
-
Devid_81
félisten
válasz
- = Zk = - #1899 üzenetére
-
RazoR
veterán
válasz
- = Zk = - #1888 üzenetére
Egy újrapasztázás sosem árt, nálam a 2 hónapos 2070S FTW3 is kapott TG Hydrot és nyertem 5-7 fokot.
Arról nem is beszélve, hogy a gyári pasztázás inkább taknyolás.... -
RazoR
veterán
válasz
- = Zk = - #1889 üzenetére
Azért egy zotac-tól ne várj evga szintű support-ot.
-
Hikvision
senior tag
válasz
- = Zk = - #1886 üzenetére
Jól szellőzik a házad? Nálam a 2-ventis MSI Ventus nem megy 72 fok fölé.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #1885 üzenetére
hát, van benne kraft... még 2080-ról is érezhetően van változás...
gyéri szoftvere ennek is elvérzett, igy MSI AB... OC Scanner+pici piszkálás és 2025-tel elvan, max 75 fokon...
ugyebár hangos, hiába 3 ventis... persze, hisz 70-75 között ingázik a hőmérséklete Border 3 alatt (is)... saját profillal 80-84%-on tekernek a ventik... az hangos...
de bevallom, rég volt már ilyen hagos kártyámszal kiderül, fél év múlva lehet kap vizet... bár jobban örülnék, ha rámenne az EVGA féle AiO.. meg ha lehetne kapni is... nincs kedvem megint a G12+H55/75-tel szenvedni...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #1884 üzenetére
-
Devid_81
félisten
válasz
- = Zk = - #1879 üzenetére
PayPal mogotted all 90 napig, addig tutira nem lesz baj
-
Devid_81
félisten
válasz
- = Zk = - #1875 üzenetére
You are a brave man
1 eves kartyaval valoszinuleg nem lesz problemad, tul van mar a bejaratasi idejen
Viszont a Zotac 5 ev garival jonne regisztracio utan.
Nalam ezek az eladok mind kiesnek amikor vasarolok, nem tudom elkepzelni, hogy szamla es gari nelkul vett barki is ilyen kartyat, ilyen arak mellett miert ne akarna a user egy kis "kapaszkodot" ha a termek besz@rik -
Devid_81
félisten
válasz
- = Zk = - #1873 üzenetére
Hasznald egeszseggel!
Mennyi idos a kartya?Gari van ra? -
Devid_81
félisten
válasz
- = Zk = - #1868 üzenetére
Zotac, Giga ezeken nincs matrica, EVGA-n meg neha van, de oket hiresen nem erdekli a hutocsere addig a pillanatig amig nem okozol fizikai serulest a kartyanak.
Emlekszem rad, hogy nem voltak jok a hofokok, de magambol kiindulva a mutet sikerult a Palit kartyamon, jo a hoatadas, teljesen rendben vannak a hofokok nalam, szal nalad is jo lehetne akarOC scannert szerintem lehet azon is hasznalni, nincs kulonbseg, darab-darab
Egyedul annyi, hogy a holegfuvo Zotac az 90%, hogy a sima GPU-s lesz es nem a gyari OC-s verzio.
Avagy orajelekben lehet lesz egy 50MHz elteres minuszban a gyengebb nem binned GPU miatt, de nagy atlagban 2000MHz-et minden GPU tudja, no matter what -
tbw
aktív tag
válasz
- = Zk = - #1865 üzenetére
Szerintem lehet kapni jó áron custom waterblockot ezekhez.
-
Devid_81
félisten
válasz
- = Zk = - #1865 üzenetére
Zotac blower 5 ev gari, matrica nincs, lehet bontani. (£889)
£800-ert csak akkor erdemes venni ebayrol ha ettol sokkal jobb es van hasznalhato garancia is, amugy inkabb locsolj ra egy picit pluszba es meg is van ujonan.
Egyebkent meg full blokkot talalsz milliot ezekre, de ha masnem meg mindig ott van az olcso Kraken G12+olcso viz megoldas es 50 fokon fogod tartani meg OC mellett is, csak ugy mint en -
válasz
- = Zk = - #454 üzenetére
Dehogy, felzabál a hörcsög, aztán nyomathatod sorosban éjjel-nappal
-
syberia
veterán
válasz
- = Zk = - #449 üzenetére
RTX = Ready To 'Xplode
(#443) ForRedGlory: Szép kártya, csak ne tedd közel a fához.
MSI tud egyszerre pofás és hatékony hűtést tervezni, bejövős a dizájn.
(#435) Spirit :
Lassan annyit várhat az ember a legerősebb kártyákra, mint ultrahangra.
-
válasz
- = Zk = - #449 üzenetére
Namár, olyan vagy, mint a magyar rádió
(Ugyanaz a hír ma már 5-ödjére
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest