- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
perfegor17 #2943 üzenetére
Tudnál írni róla kicsit bővebben? Mikor fagyott az egér, vagy milyen programban? Nekem csak és kizárólag a premiere szarakodik, minden más program tökéletesen működik, pl az after effects is, ami sokkal inkább tudja használni a procit meg a videókarit is, nem beszélve a rammról, és ott nincs ilyen gondom.
Ez céges gép, nem az enyém, eleve hogy teszteled le hogy a másfél éves tápod jó-e v sem?
-
trialboj
őstag
Ez a szutyerák 2080TI volt
, most 1070 van, de ez is döglődik, lefagy az egér is premiereben, 5-10mp-re
Valami a driverekkel lesz.Azért kérdezem hogy szabad-e használni a geforce expereience-et, vagy sem. Rengeteg driver frissítés jön ki, mindegyiket a fent említett szoftveren keresztül raktam fel, bejelöltem hogy törölje ami eddig volt, studio és game driver is volt. Mégis elkezdett döglődni a 2080TI, lefagy az egér, franc aki megette, most másik kártya van benne ezzel is fagy, tehát nem a vid kari a hibás.
Hogy tudom teljesen legyalulni a drivereket, olyan szűzre mint mikor új a win? Tény hogy rettentetsen instabil a premiere, de nem volt ilyen mértékű a baj kb 1 hónappal ezelőtt. -
trialboj
őstag
Segítsetek már pls, mi a teendő ha videókártyát cseréltem, kell frissíteni az nvidia drivert, vagy ha eleve a legutolsó volt, akkor megoldja magától?
-
trialboj
őstag
Sziasztok,
Az irodai gépemben van/volt egy RTX 2080TI, de akármit frissíttetem rajta csak fagyott állandóan a premiere pro, ezért most beraktam egy régebbi 1070TI-t, minden megy, de nem tudom hogy kell-e valamit frissíteni a driveren, vagy ez hogy működik?Az RTX 2080TI-nak lehet azért baja, mert nem elég friss a bios? Az az egyetlen amihez nem nyúltam, minden más a legfrissebb, studio driver, premiere, mégis nagyon köhög, mióta van hardware acceleration a programban.
Bármi tanács jól jönne.Érdekelne hogy valós-e az a hiedelem miszerint a 2080ti egy annyira drága kártya, hogy szinte senki nem használja szerkesztésre maximum játékra, és ezért nincs optimalizálva a premierehez, illetve kalap sz@rt sem ér a studio driver, mivel nincs benne komoly pénz, ezért nem optimalizálják úgy mint a game ready drivert.
-
trialboj
őstag
AMD nél 2x megszívtam, mert a gyári frissítő appot használtam, bekrepált az egész win, mert nem így csináltam ahogy mondtad, azóta megodlották nem volt gondom, nvidianal is csak ezt használom.
Nevetségesnek érzem, hogy 2020ban mikor minden arról szól hogy automatizáljunk, akkor kézzel keljen letörölni az előző drivert. -
trialboj
őstag
Nagyon köszönöm. Elég banális dolog, de megnyugtat hogy tajtam kívül másnak sem jutott eszébe, hogy csekkoljam a monitort magában. Természetesen nem ment, szóval lehetséges hogy a kábel a hibás. DP - HDMI, nem volt még ilyen kábelem, viszonlyag új, nem látszik rajta sérülés.
Jelenleg egy VGA kábellel aminek a végén DP átalakító van, csatlakoztattam a 2. monitort. A színek nem egyeznek, de ezen kívül gondolom sem a kártya sem a monitor nem sérül, ugye?köszönet még egyszer!!!!
-
trialboj
őstag
Üdv,
Hazahoztam a gépet melóból, ott egy ultrawide monitor van rajta, az itthon nem férne el az enyém mellett, ott maradt. Két dell dell u2412m monitorom van, sajnos nincs rajtuk hdmi kimenet.
A gépben pedig egy rtx 2080Ti van, 3 display port 1 hdmi.
Az egyik monitort DP to DP kábellel kötöttem hozzá, a másikat viszont egy DP to HDMI kábellel, de valamiért nem látja...
Az én régebbi kártyámnak volt egy limite, ami szerint 3 monitort csak úgy lehet hozzákötni hogy az egyik hdmi, ennek a kátyának vajon mi lehet a baja, miért nem látja a második monitort?Nincs nagyon sok féle lehetőségem, van egy vga - DP átalakítóm, esetleg ezzel meg lehetne próbálni? Nem nagyon érdekel a minőség, másodlagos oldalsó monitor lenne, de valahogy muszáj beindítsam, mert 1 normal monitoron nem tudok hatékonyan dolgozni.
Találtam egy hivatalos forumot is, ahol más si ezzel küzd
(((( miért van rajta ennyi port, ha nem megy 2 DP egyszerre?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- EA Sports WRC '23
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest