- Magisk
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
A hűtést... a sajátom 2019 májusából: [kép] [kép]
A második beszerzésem 2020 júniusából: [kép] [kép]
Mindkettő ASUS RTX 2060 Dual EVO O6G. A kartondoboz ugyan akkora maradt, a kivágásban az új esetén maradt nagy hely mellette kétoldalt, míg a régebbi alig fért oda... a borda jóval kisebb lett, és a ventik mérete is látszik, hogy összement. Így persze terhelve hangosabb is. Cserébe van rajta valami világító bigyó. -
Male
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #4457 üzenetére
Az ASUS Dual EVO még leálló ventis, bár butítottak a hűtésén a régi Dual EVO-hoz képest... de terheletlenül megmaradt hangtalannak, ha ez számít neked.
-
Male
nagyúr
válasz
csucsbicep #2321 üzenetére
Nekem az ASUS Dual A6G van... elégedett vagyok vele. A normális hűtő miatt (van benne anyag rendesen, így szerintem elég hűvösen tartja), meg a nekem megfelelő kimenetek miatt választottam. Alapvetően halk lehet szerintem, de nálam saját építésű ház + a falon túl a gép, így nem tudom
-
Male
nagyúr
válasz
snecy20 #2179 üzenetére
Igen, emlékszem, nekem K6 233 és Riva128 volt akkoriban... szépen ment
(áh, még úgy kellett másolgatni az opengl32.dll -t hozzá, hogy rendesen menjen a software render helyett)
Lord Myn: Igen, írta is, hogy csak a PAK fileok kellenek neki
Azthiszem ez a HR pont ilyen, bár nem tudom. Nálam 1920 x 1200, szóval kb pont annyival nagyobb a felbontás, mint az FPS különbség -
Male
nagyúr
Quake 2 RTX kipróbálva vele... kemény 44fps
A mozgás valahogy fura, aránytalanul gyorsan lehet menni benne.... vagy csak elszoktam tőle.A fények tényleg szépen meg vannak csinálva benne! (viszont a játék sötét hangulatát tönkrevágja)
Nekem teljesből Quake 2 HR van, azt is elfogadta simán... azt nem tudom ez miben különbözött a sima Quake 2-től, túl régen volt már -
Male
nagyúr
válasz
Floyd80 #1960 üzenetére
Igazából nem tudom, amikkel játszom, mind maxra állítva szépen mennek, erre vettem (GTX 950 volt előtte, az ezt nem tudta hozni), meg persze arra, hogy 4-5 évig kiszolgáljon.
1660Ti-ben gondolkoztam eredetileg, nekem az is elég lett volna teljesítményben, de egyrészt kellettek a kimenetek: 3 monitor + proji, amik közül csak egyen van DP, átalakítózni meg nem fogok. Másrészt a normális hűtést is elvárom pont a sok évre tervezés miatt: ASUS Dual 1660Ti volt az egyetlen, aminek megfelelőek voltak a kimenetei, de azt meg nagyon szidták a pocsék hűtő miatt (várható élettartam gariidő + 1 nap?). Ez a kettő egyben ott nem volt meg, és végülis árban sem volt sokkal több (20-al került nekem többe ez a 2060, mint az 1660Ti lett volna, amire ha rakok rendes hűtőt, bukom a garit, és az árkülönbözet felét). Szóval ez lett, mert így talán egy plusz évet is nyerek vele, és addig is jó
Gép többi része is cserélődik majd egyszer -
-
Male
nagyúr
válasz
Cheesus #1726 üzenetére
Szintén i5-4570, és ez a két kártya játszott... én végül a 2060-at vettem (ASUS Dual OC lett), és nem bántam meg. Ezekre sokkal jobb hűtőket raknak, mint az olcsó 1660-akra, a drága 1660 meg hiába jó hűtős, ha már árban is sokkal közelebb van.
Amúgy nem érzem, hogy proci limitem lenne, bár nem ellenőriztem, csak játszottam( Valley benchmark az egyetlen, aminél néztem, de az simán 99%-ot írt a GPU terhelésre, a proci meg valami 30-40% volt talán... persze az egy tesztprogram, nem valós játék )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magisk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Gigabyte GTX1060 6GB
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest