- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Floyd80
addikt
válasz TechN7ne #4583 üzenetére
Van pár cikk róla, blender tesztben jobb. [link]
GamersNexus have reached out to NVIDIA for a comment, and the manufacturer confirmed that some TU104 is more powerful than TU106 in Blender:
“GeForce RTX 2060 boards are based on either the TU106 or TU104 GPUs. The performance difference between the two configurations is negligible in most cases, although TU104-based GeForce RTX 2060 cards will deliver higher performance in Blender.”"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
koko52
nagyúr
válasz TechN7ne #4583 üzenetére
Superposition bench képet tegyél majd fel, kíváncsi vagyok rá.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
gaben88
őstag
válasz TechN7ne #1902 üzenetére
Jézus anyám, te még soha nem láttál szerintem közelről, működés közben Gainward Phoenix vagy Palit GameRock kártyát pl a 9X0 és 10X0-es generációban. A legjobb léghűtős kártyák közé tartoznak! A 2060-as kártyáikat nem ismerem, de tesztek alapján és amilyen áron mennek, annyiért nem lehetnek rosszak.
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
koko52
nagyúr
Van egy 1060-ad, talán képeken láttál 2060-at de trollkodsz. A Gainward Phoenix GS-em 56C-os és 2030-ig boostol. Ez itt van a gépemben. Köszi, helló.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
PeTeR_33
tag
Látom megragadtad a hszem lényegét.
Én magánvéleményt írtam tapasztalatokra támaszkodva.A hisztivel és sértődéssel nem tudok mit kezdeni.
Nem dícsértem az MSI-t mert még SEMMIT NEM BIZONYÍTOTT...
A lényeg h jól megmondtad nekem és te lettél a király.Főleg h itt többségben van az GW Palit tulaj.
Nyomasd nyugodtan.
Tudod minden cirkusznak megvan a maga bohóca...[ Szerkesztve ]
, GIGABYTE Z390 AORUS ELITE,I5 8600K,PALIT RTX 3070 GAMING PROBE QUIET STRAIGHT POWER 10 700,CORSAIR VEGENANCE LPX 3200 16GIGA,SAMSUNG EVO SSD 500G
-
Źşë'
addikt
válasz TechN7ne #1613 üzenetére
nekem egy külsö usb-s meghajtóm van, wint arról szoktam újratelepíteni, meg igen nekem is vannak dvdk és audio cdk is, hiába oddless ez a ház, azért megoldottam h ne legyen az teljesen tetejére biggyesztem, aztán kész
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Floyd80
addikt
válasz TechN7ne #1613 üzenetére
A 5.25-öt hiánya nekem is probléma, sorozatgyűjtemény még mindig DVD-ken van, illetve a régi házon volt kártyaolvasó, amit szintén hasznos volt, fényképezőhöz, kocsiba SD kártya stb,.úgyhogy ezeket most pótolni kell és ez min. +10-15 az amúgy se olcsó házra, de ez van.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
-
Sanyi19
őstag
válasz TechN7ne #1174 üzenetére
Jaja, volt Palit GTX 960-am és az akkor 60k-ért tudta. Én se örültem neki, de az AMD Ryzen Wraith Max hűtőm teljes mértékben elnyomja így nem érdekel túlzottan. Nem csak ez a típus nem állítja le a ventit, ilyen Pl. Az MSI 1660 Ti ventus is, gondolom a 2060 is belőle.
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-