- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
Igen, én is így jártam a 4790-nel...
És végül cseréltem az egész gépet (persze, már amúgy is ideje volt), vaciláltam az AMD és az Intel között, de végül az alacsony órajelek és az integrált VGA hiánya miatt az Intelt választottam (tuningolni én nem akarok már, menjen minden alapon, de betonstabilan).
-
PeTeR_33
tag
Nekem az a hit vallásom,hogy az ember ne legyen minden esetben tipikus magyar....
Hogy jó nekem a legolcsóbb nem baj az ha hangosabb kicsit mint a drágább modell.
Csak arról feledkezik meg mindenki hogy a hangos magas fordulaton forgó kártya ventillátora hamarabb adja meg magát mint a félpasszív halkabb modellek...
És akkor persze ott a gari.Ami nálunk elég szopás....Az ember nem azért vesz drágább modellt mert sok a pénze.
A drágább kártya is elromolhat.De a minőségibb masszívabb hűtés egyfajta biztosíték arra hogy egy hossźú távon tartósabb megbízhatóbb kártyája lesz a vevőnek.
Kisebb az esély a meghibásodásra. -
PeTeR_33
tag
Azt nem értem ha cégre veszed miért nem vállalsz be egy drágább modellt?
Gondolom az Afat vagy a kártya árát költségként el tudod számolni.Avagy az Afat vagy fél afat vissza kapod.
Ha bármely állítások igaz én inkább gondolkodnék egy MSI gaming X en.
15000ft a felár de ég és föld a különbség.Nem mindig kifizetődő ha fillér baxó az ember.
Legyen szó a ventusról vagy a Gainward,palitról.A mellett hogy hangosak a magas fordulat miatt és a miatt hogy állandoan forognak a ventik azt most poritékolom hogy 1-1.5éves korára lesz ott a csapágyazással gond.
Föleg elnézve a palit és gainward papír ventillátorait. -
mcs
veterán
Közepes mértékű süvítése van a Ventusnak 1700-1800 rpm-en, aminél létezik ugyan halkabb és hatékonyabb, de hangosabb és kevésbé hatékony hűtés is. Félpasszívba nem rakja le magát, de 800on is csak nagyon közeli füleléssel észlelhető a hangja. Belépő szintű konstrukció, aminek nincs kiemelkedő hibája.
-
-
PeTeR_33
tag
Paliból használtam 1070Jetstreamet illetve 1070Ti superjetsreamet.
Kifogástalan kártyák voltak.
A mai napig üzemelnek új gazdájuknál.Járt nálam Palit Gaming Pro.Nagyon jól megépített kártya.63-64fokon tetőzött a legkeményebb hőfokok mellett is.
Nekem egy picikét hangos volt.De nem mondanám h üvöltene a venti.Közel sem.
Inkább Gaming Pro mint Phoenix vagy Ghost.A Gainward egy árnyalattal hamgosabb.Morgóbb a venti motorja.Palit Gaming Pro ra szavazok.
Az egy ventis változatot el kell felejteni.Hangos lesz,melegedni fog.Ezáltal csak at órajeleket fogja dobálni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpársportok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest