- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Egész olcsó lett az év első kagylótelefonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz gabber01 #4713 üzenetére
Nem azt írtam, hogy bezuhan, hanem hogy valószínűleg bezuhan. Nem lehet tudni, hogy vírusügyileg mi lesz jövőre vagy mi nem, de normál esetben év végén a megnövekedett kereslet miatt mindennek följebb megy az ára, majd nyáron pedig a mélypontra zuhan, mert annyira nincs kereslet olyankor meg. A legrosszabb üzlet mindig az év végi vásárlás, és a nyáron történő eladás, így lehet a legnagyobbat bukni. A legjobb pedig nyáron vásárolni, és télen eladni, gyakorlatilag nulla bukóval ki lehet így alkalmanként szállni hardverekből. (De jelenleg egyébként is hiány van szinte mindenből, ezért még jobban az egekben vannak az árak, ha tényleg rendeződni fognak a dolgok jövőre, ennél már csak olcsóbb lehet minden, plusz a szokásos nyári uborkaszezon idején egyébként is padlón lesznek/lehetnek majd az árak.)
Ha tehát -ahogy írtam is korábban-, hosszabb távra tervez valaki, akkor nyugodtan veheti a drágább, minőségibb kártyát, nem kell az árakkal foglalkoznia, használni kell, és kész, hisz ezért vette. Ha viszont tervben van a közeljövőben történő eladás (mondjuk fél év múlva), akkor inkább az olcsóbbikat ajánlottabb választani.A GTX 1080 egy közel 5 éves kártya, hogy kire mennyiért próbálják rásózni a raktáron lévő, beragadt készleteket, annak semmi jelentősége ilyen szempontból, nagyon helyes, hogy a 2060 Super mellett döntöttél inkább.
Ha már említetted a Palit GamingPro 2060 Supert, meg az árukeresős árdiagramot, megmutatom mennyit ér az a diagram:
https://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/palit/geforce-rtx-2060-super-gamingpro-8gb-gddr6-ne6206s019p2-1062a-p487037481/Ez az említett kártya árdiagramja. Én is vettem ilyen kártyákat a múlt héten, és az arukereso.hu-n keresztül jutottam el azokra az oldalakra, ahol megvettem őket. Ehhez képest valami miatt a kártyák árai nem láthatóak ezen a diagramon. (Gondolom te sem ennyiért vetted, mint amennyi itt szerepel.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...