- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz Attila2019 #3388 üzenetére
Ilyen drága? nézz utána Redditen mit össze panaszkodnak a userek, hogy az ötödik 2080 Strix is cicereg tápcsere (Seasonic Platinum) új kártya EVGA 2080 FTW3 és? CICEREG! Mindegy milyen drágán veszel meg egy VGA-at, simán benne lesz a pakliban a Coil Whine. [link]
Sajnos...Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Peace
nagyúr
válasz Attila2019 #3388 üzenetére
Bízom benne, hogy nem lesz gond. 4K gaming egyelőre elég elérhetetlen PC-n, úgyhogy ez megint egy elég jó lórúgás lesz a masinának a 1080p-hez. 4-5 játékot végigtoltam PC-n ilyen felbontásban a 65-ös tv-n és igazából teljesen szép. Nem véltem felfedezni a 4k hiányát. Nem tudom, hogy van-e értelme a 1440p-vel szórakozni vagy maradjak majd nyugodtan a 1080-on. Majd letesztelem...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RX Széria VIDEÓKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! /Házhoz megyek!/Azonnal/NAGY MENNYISÉGBEN AKÁR!
- ELKELT, FIZETVE! ASUS TUF RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - MSI Nvidia Geforce GTX 1060 Gaming X 6GB GDDR5 192bit VGA videókártya
- Hibátlan - MSI AMD Radeon RX 6600 Mech 2x 8G GDDR6 128bit VGA videókártya
- 7900 XTX-et keresek, használt, de viszonylag szép állapotban! Akár új is jöhet!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest