- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
válasz Foglalt név #399 üzenetére
Igazából van alternatíva bőven akár hasonló árban, akár olcsóbban is.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
szekto
aktív tag
Gigabyte-ból a két olcsóbb modell (OC és Windforce) továbbra sem ajánlott? Vagy mennyire gyakori ez a ventilátor hangoskodás?
Olvastam, hogy többeknek már a 1060-nál is csinálta, nálam szerencsére nincs semmi ilyen a 1060-nál.
Gigabyte B450M-DS3H // AMD Ryzen 5 2600 // 2*8 GB Kingston FURY DDR4 2666 MHz // Gigabyte RTX 2060 Gaming OC 6 GB // 1*Kingston FURY Renegade 500 GB nVME M.2 SSD // 500 GB + 1 TB WD Blue HDD
-
Ferke77
aktív tag
válasz 13 sanyika #389 üzenetére
Érdekes a jelenség. Ha elsőre listázom a 2060-as kártyákat nincs ott a játék, de ha megnézek egyet és a vissza gombbal a listára visszamegyek már megint ott a + ingyen játék
-
snecy20
nagyúr
Eddig tudjátok mi az érdekes? Jó pár nemzetközi fórumot olvasgatok, és eddig feltűnő hogy milyen extrém alacsony a 2060-ak meghibásodási rátája (eddig). Pedig 2 hete már kint vannak. Ennyi idő elteltével a 2070-2080-2080Ti már hullott rendesen.
-
prtvlogan
aktív tag
Én is hasonlóan gondolkodtam vásárláskor! FHD-ra elég a 2060, főleg azoknál a címeknél, amivel jelenleg játszom. Sok időm nem volt hétközben, csak egy-egy játékot kipróbáltam, Pubg az általam játszott beállításokkal ~200 fps, csgo-ra az 1060 is túlzás volt, Tomb raider= ~ 80 fps, + a Resident Evil 2, de ezt még nem néztem..
Monitort nyáron cseréltem, így az fhd felbontás még egy ideig maradni fog.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Wow, nem semmi. Lejárt talán az Nvidia akció? Alzan még adják hozzá a játékokat.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
snecy20
nagyúr
Felettébb furcsa, az már biztos.
Eléggé etikátlan ez a gyakorlat. Középkategória kártyánál ez bizony erősen tud rontani az ár/érték arányon, nem beszélve a vásárló megvágásáról.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
félisten
válasz prtvlogan #387 üzenetére
Sajnos a 2070 amit megvennék mondjuk iponban 191K.
Annyit szerintem nem ér meg egyszerűen az a kártya, majd 50 % felár a 2060 hoz képest ha ott nem Evga mellett döntök, hanem Palitot hozok el, ami szintén sanszos.
Egyebkent 1080 Ti azért 20 % kal erősebb és olcsóbb is használtan. Azért 2 év magyar garis peldanytol nem félek meg venni.
Ha RT kipróbálás és FHD gaming (azon játszok) arra szerintem 2060 tökéletes lesz es az a 30-40 K amit erre raaldozok nem okoz lelkiismereti problémát bennem. (nem zavar ha high a textúra és nem ultra) Ha meg RT nem győz meg akkor inkább egy 1080 Ti olcsóbban, gyorsabban, ami inkább 2080 sebességű. Szerintem, persze ez csak az én mai véleményem, sok függ a Metro tesztol. Ha ott látom értelmét RT nek és az árkülönbségnek, akkor meg az is lehet, hogy 2070 lesz, de kicsi rá az esély[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
prtvlogan
aktív tag
Ha az RT érdekel, szerintem inkább 2070-et vegyél! A 2060-nál az RT használható, de ha esetleg + teljesítményt szeretnél, az első dolog, amit kikapcsolsz a kártyán.
Teszteken az 1080ti egy picivel erősebb, viszont használt, -ki tudja milyen módon-, ráadásul rt sincs.
2070--> új, bolti garancia, oc-vel közel 1080ti teljesítmény, +rt, árban pedig 170-től indul ez is... -
Årpi
őstag
Engem még az OBS + RTX dolog is izgat, állítólag abból is valami jó dolog sül majd ki felvétel/stream terén. Illetve most utólag ez a 124 ezres Palit + BF V csomag eléggé jól hangzik, mert amúgy is terveztem a játék beszerzését.
(Tisztában vagyok persze a Palit/Gainward/PNY stb. alsóbb modellek hátrányaival, de nekem 3 portnál nem kell több, 0RPM fan sem feltétlenül nagy hátrány számomra, illetve a Palit a tesztek alapján kellemes hőmérsékleteket produkál, játéktesztek alatt is 59-64 fokokat láttam.)
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
félisten
Erősen gondolkodom ezen az EVGA-n náluk.nem tudom mit csináljak... 1080Ti használtan 160-170 K vagy egy RTX 2060@ 140 K újan. Fene egye meg, nagyon érdekel ez az RT dolog.
Megvárom mit mutat a Metro, aztán ha meggyőz, akkor megveszem az EVGA-t Ipontól, 142 K a BF5 meg amúgy is érdekel.szóval ha azt leszámítom akkor 130 K kb.[ Szerkesztve ]
-
Årpi
őstag
Ahogy néztem az AQUA-nál (a másik partner aki a BFV promó NVIDIA oldalán szerepelt) is dettó azok a kártyákhoz járt a csomag tegnap amikhez az iPonnál is, de ők azóta sem változtattak ezen... Szóval nem tudom hol úszott el a dolog, de az iPon.hu legalább javított rajta.
-
félisten
Helyes, ez jó hír első héten csak az ilyen 135K+ kártyákra volt náluk.- Gondolom nem nvidia vette le az olcsóbbakról... aztán fene tudja.
[ Szerkesztve ]
-
Årpi
őstag
Tegnap este rákérdeztem náluk emailben a BF V / Anthem szitura (mert ugye elvileg az összes kártyához járna..), reggel már kaptam a választ, hogy kiterjesztik az összesre... Ugye az enyémhez papíron nem járt még, mert szerdán rendeltem, de írtam nekik emailt és az előbb írták, hogy "utólag" pótolják számomra is. Kellemes meglepetés!
-
félisten
Iponnál már az összes 2060 hoz jár a Bf5 vagy az Anthem. nagy francok voltak az elején..
-
tthomasso
tag
Ma végre beszereltem és kipróbáltam az ASUS GeForce RTX 2060 6GB DUAL OC videokártyám. Játék az majd csak holnap lesz, ma már nincs több időm. A hűtése nagyon jó, a tesztek alatt max. 64 fok, a ventilátor 55 foknál kapcsol be. Súlyban is ott van a kártya, a dobozt fogva már éreztem hogy nem kis darab. Természetesen járt hozzá ajándék játék, a Battlefield V játékot választottam. Holnap majd kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
Ha fáj az igazság, akkor ne várd el senkitől, hogy igazat mondjon!
-
prtvlogan
aktív tag
válasz 13 sanyika #372 üzenetére
Acer 2590 FX. (144 Hz)
Nem tudom, jelen pillanatban mi a helyzet, amikor a bejelentés történt, akkor ha jól emlékszem, 3 csoportra osztották a freesync-es monitorokat:
- g-sync chippel szerelt monitorok továbbra is g sync plecsnivel futnak
- g-sync compatible monitorok átestek az nvidia tesztjén, és megkapták a "compatible" plecsnit
-illetve van a többi freesync monitor, amik esetleg nem mentek át a teszten "valamiért", de be lehet rajtuk manuálisan kapcsolni a g-sync támogatást.[Itt] tudod megnézni, hogy a monitorod melyik kategóriába esik.
[ Szerkesztve ]
-
Tomoty
senior tag
válasz 13 sanyika #370 üzenetére
Én most vettem egy 1080Ti kártyát, és gond nélkül megy a "freesync" egy C34F791 monitoron.
Postázás mostanában elég nehézkes, van egy extra aktív 3 éves fiam (aki a 2 nap ovi - majd 1 hét megfázva otthon periódusát éli). Szóval elnézést, ha csúszik az alkatrészek postázása. Sajnos amíg nem hívsz fel, addig nincs módomban jegelni a vásárolandó alkatrészt. Előre köszönöm a megértésedet.
-
Brekkk
senior tag
Hátha másnak is előjön ez az idegesítő "hiba".
Ha 8 GB memóriád van és a virtuális memória le van korlátozva 4 GB-ra akkor néhány program ki fog lépni desktopra.
Kevés a kártyának a "12 Gb" memória memória.
Legalább 16 Gb fizikailag címezhető memória kell neki a futáshoz vagy több. Lehet az fizikai memória vagy virtuális isAmivel eddig szívtam, hogy kilép az a Final Fantasy XV benchmark és a Modern warfare remastered.
Amióta kaptak virtuális memóriát rendben mennek
-
Årpi
őstag
Nekem 1060 alatt is jól működött egy sima freesynces monitorral, nem hiszem hogy gondok lesznek.
-
prtvlogan
aktív tag
Én használom, és működik rendesen! (G-SYNC kompatibilis monitorom van)
[ Szerkesztve ]
-
13 sanyika
tag
Hali!
Valaki esetleg használ freesync-es monitort 2060-hoz?
Azt tudom,hogy az nvidia kártyáknál már támogatott a technológia.
Működik rendesen?Rx 580-amtól megváltam,a monitorom marad.Acer xf240h.
Nem fogom megvárni a navit,az még tuti fél év min. -
Zolibacsi88
aktív tag
Én is relatíve ezért gondolkodom inkább a 2060-ban,mintsem megvárjam a 1660 TI-t, 1080p-re talán a “legjobb megoldás” és a jövőben ha esetleg finomhangolják a ray-tracinget az csak “bónusz” lesz nekem.
-
snecy20
nagyúr
-
félisten
igen, az 1660 TI kb 1070 -10 % a leakedek alapján, ami 279 dolláros áron szerintem nem túl jó, szinte nulla előrelépés a pascalhoz képest. Ha így marad az egyetlen kártya az új generációban ami olcsóban ad valós előrelépést a 2060, semmi más.
[ Szerkesztve ]
-
Lord Myn
senior tag
Még jó hogy... Különben magát szúrná tökön az nV azzal a szériával. Bár volt idő, amikor elkövettek ilyen húzásokat (pl. FX5900XT vs. FX5900), manapság már nem jellemző.
Tippem szerint: GDDR5/GDDR5X (utóbbi a Ti) memória, nincs RT, -20% átlagteljesítmény a 2060-hoz képest (szintén Ti, a sima skálázódva még lassabb)
[ Szerkesztve ]
"War does not determine who is right - only who is left."
-
Sh4rKy
senior tag
Több, mint két évesen adtam el 17-ezerrel olcsóbban a vásárláskori BRUTTÓ! áránál a régi GTX 1060-at... amennyiben ez a széria is ugyan olyan jól sikerül, mint a régi akkor szerintem egyhamar újan 100k alatt nem veszik meg jó darabig ezt a kártyát...
Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...
-
-
Lord Myn
senior tag
Fillérb**** a hatványon. Az MSI-nél még a kicsi 1 ventis AERO-n is megvan a 4 kimenet, pedig az is az olcsóbb verziók közül való. Meg emlékeim szerint nekem ahány VGA-m volt (legalábbis nV-s) mindig "x+1" kimenet volt rajta, ha a GPU "x" kijelzőt támogatott (már a Ti4200-n is volt D-sub, DVI és TV-out, de egyszerre csak 2 működött).
-
TechN7ne
nagyúr
Tudom ,hogy jelenleg nem rossz ár egy 120k s összeg egy ilyen kártyáért ,de azért ha már 100k felett vásárol az ember elvárja hogy legyen halk ,ne ciripeljen és kellő kimenet is legyen rajta.
Sajnos igaz a mondás minden tekintetben ,"olcsó húsnak híg a leve".Okos ember nem kap vérszemet ,lesznek még ezek a kártyák 90-100k árban ,2070-ek meg 120-130k.
-
Årpi
őstag
válasz Lord Myn #346 üzenetére
Persze, ez is létező eset lehet és egyetértek, hogy filléres tétel lenne, de szerintem akinek négy monitorra van pénze annak nem fáj az a 10k/ nem a legolcsóbb modelleket veszi (persze attól függetlenül undorító a szitu, félre ne érts )
-
Lord Myn
senior tag
válasz Zolibacsi88 #349 üzenetére
Kb. tökmindegy, így csak ha közel azonos árban vannak. (pl. az enyém is OC kivitel 1680 MHz helyett kemény 1710 a ref. boost papíron: ~ 1,7% , de gyakorlatban a - GPU Boost 4 miatt - 1905-1950 között mozog terhelés alatt)
-
Zolibacsi88
aktív tag
Iponról a 2fan-es Gainwardot berendelném, számít hogy van belőle OC-s verzió? Inkább azt?
[ Szerkesztve ]
-
Lord Myn
senior tag
Nekem 3 van rákötve állandóra (2 monitor + TV), de volt már, hogy négyet kellett rárakni egy rövid időre (még az előző kártyánál). Persze nem játékra használom a 3-4 kijelzőt, játszani csak egy képernyőn szoktam, de azért PC a PC és nem konzol, hogy lehessen rajta mást is csinálni...
-
Lord Myn
senior tag
(Egyébként azt sem értem, hogy a nagyon olcsó modellek, miért csak 3 kimenetesek, amikor a GPU 4 kijelzőt tud egyszerre meghajtani, illetve, hogy a DVI-t miért erőltetik még mindig, jó hogy nem D-Sub van rajta... )
-
Ferke77
aktív tag
Sziasztok!
Most az ipon-nál minden kártyához jár a Battlefield V vagy ANTHEM játék. Rendeltem is egy GAINWARD Pegasus-t ~122 ezerért
-
snecy20
nagyúr
Pár helyen van olcsó Inno3D modell, ha valakit érdekel. (120k) [link]
-
Lord Myn
senior tag
Nyilván nem a legjobb hűtős darabok vannak ugyanazon árért 2070-ből, de az akkor is eggyel magasabb kategória.
Arra akartam célozni, hogy elmebeteg dolog +30-40 ezreket rádobni egy full extrás hűtőre, amikor gyakorlatilag ugyanazt a teljesítményt kapod (jóesetben +pár %), főleg ebben a kategóriában.
2080-2080Ti szintjén már más lenne a helyzet, ott már tényleg nem érdemes spórolni a hűtésen. Meg abban az ársávban, már nem is feltűnő az a plusz pénz.
-
BerserkGuts
őstag
https://static.techspot.com/articles-info/1781/bench/Vega56.png
[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/Hisense 65" 144Hz 65E7KQPro/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
snecy20
nagyúr
-
ovics
aktív tag
ez alapján a videó alapján még a 1070 szintjére is nehezen tehető a kártya szerintem, és több kommentelő szerint se a 2060 eredményei vannak benne. azért nézzen több tesztet, ne csak ezt, áttekintés végett.
esetleg ezt meg lehet nézni hogy milyen különbség van a videóhoz képest, de egyébként Abu is ígérte már hogy lesz rtx teszt, még radeon 7 előtt ha minden jól megy (február 7), viszont nem tudom, hogy abban lesz-e vega[ Szerkesztve ]
-
herrkoser
tag
Sziasztok,
Egy ref. Vega 56 kártyáról lenne értelme szerintetek RTX 2060-ra váltani 40k pengő ráfizetéssel? Túlzottan nagy teljesítmény plusz nem lenne, ray tracing se kell nekem, de nyernék majdnem 2.5 év gyári garit pluszba és 1080p 144hz online lövöldére tökéletes lenne egy R5 1600X proci mellett.
-
Årpi
őstag
válasz Hun'reeth #325 üzenetére
Mindenképp Amúgy igen, ahogy elvittem, át is váltott szépen 132-es árra. Amúgy javítsatok ki ha tévedek, de az elérhető infók alapján a GamingPro OC és a "sima" GamingPro abban különbözik csak, hogy az OC értelemszerűen gyárilag tuningolva érkezik, de szerintem ezt én magam is meg tudom tenni Afterburnerrel. (A rendelésemkor 12k lett volna a gyári OC felára, annyit nem ért. )
[ Szerkesztve ]
-
Årpi
őstag
123-ért berendeltem egy Palitot iPon-ról, az az igazság nem akarok +15-25 ezreket ráfizetni olyan dolgokra, amik nem feltétlenül olyan hatalmas előnyök számomra.
-
snecy20
nagyúr
Ezt a Giga 2060-at azért nagy duzzogva elfogadnám.
-
bunnyhu
senior tag
válasz Lord Myn #314 üzenetére
Azért ez nem igaz, mert a 2070-ből max ha az alja hulladékot nézed, ami csörög-zörög, hangos. Persze akit nem zavar az meg nem is az ROG STRIX-et fogja nézni hanem a 2060-ból is az alját és akkor megint nem hasonlítható össze. Én azt látom, 2070-ből bizony 2K amit meg is vennék, a ROG meg 155-volt amiből 12 helyből lejött, mert eladtam a játékot, 144e kontra ~200e ... nem mondanám, hogy vetekszik.
-
Tequila86
tag
Sziasztok!
MSI Gaming Z miért nincs még? Őt várom, de azért nem a végtelenségig. Még a végén gigabyte lesz belőle...
i5 13400f/Asus TUF B760M-Plus wifi/Asus TUF 3060Ti/2x16Gb Kingston DDR4 3600Mhz/500Gb Samsung 980 Pro m.2 SSD/500Gb Samsung 970 Evo sata3 SSD/1Tb WD Green HDD/Alpenföhn Ben Nevis Black RGB/Seasonic 750W gold modular/Deepcool D-shield v2/Arctic F12 value pack/Samsung C24FG73FQU Monitor
-
szekto
aktív tag
Hali!
Akinek sikerült már a rev 2.0-s Gigabyte kártyák valamelyikére beruházni, meg tudná majd osztani a tapasztalatát, hogy itt is vannak-e problémák, pl. a ventivel?
(Ahogy láttam, tegnap pl. iPonról is gyorsan eltűnt az első verzió, és mától már csal a rev 2.0-t árulják.)
Köszi előre is!
Gigabyte B450M-DS3H // AMD Ryzen 5 2600 // 2*8 GB Kingston FURY DDR4 2666 MHz // Gigabyte RTX 2060 Gaming OC 6 GB // 1*Kingston FURY Renegade 500 GB nVME M.2 SSD // 500 GB + 1 TB WD Blue HDD
-
BerserkGuts
őstag
Gondolom 1080p-n még jobban kijöne a különbség[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/Hisense 65" 144Hz 65E7KQPro/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
snecy20
nagyúr
válasz BerserkGuts #316 üzenetére
Játékok alatt még ennyi sincs.
Ott léphet el jobban a 2070, ahol a 6GB VRAM limitáló.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
BerserkGuts
őstag
Jah de ez csak egy öreg bencsi a játékok meg más képen fognak minél újabb annál jobban viszonyul majd.
[ Szerkesztve ]
-
Csipisz
tag
En Giga 2060 WF-ot vettem es semmilyen ventiproblemat nem tapasztaltam, ellentetben az elozo 1060 WF-ommal. Na ott volt baj.
XCapitol
-
TechN7ne
nagyúr
Jó meleg ,hangos és gagyi kártyák lettek....
Egyelőre az Asus maradt a befutó ,strix en kivűl a dual ok is jobbak lehetnek a sok gagyibájt mellett. -
Lord Myn
senior tag
A venti fordulatot, bevallom nem néztem, csak egy-két gyors tesztre volt tegnap időm, ezek 90-100% között hajtották a kártyát (v-sync off), de abszolút a gyári beállításokkal ment, még nem nyúltam a venti profilhoz. De majd megnézem (mondjuk AIDA64-ből és MSI AB-ból is fel kellett rakni a bétát, hogy ismerje és kezelje a kártyát).
-
-
Lord Myn
senior tag
Sziasztok!
Eladtam pár napja a Gainward 1070Ti-met és egy ideig nem akartam VGA-t venni (legalábbis amíg nem realizálódik a piac), de olyan pofátlanul jó áron tudtam hozzájutni egy MSI 2060 Ventus OC-hez (gyakorlatilag olcsóbban, mint ahogy eladtam az előzőt), hogy vétek lett volna kihagyni.
Nem félpasszív (mondjuk ez ritka is a 2060-ak között, ahogy néztem), de alapjáraton elég halk (800 rpm). Hosszabb terhelésen is max. 75 fok, coil whine (szerencsére) nincs. Ami viszont feltűnt, hogy kevésbé CPU bottleneck-es, mint az 1070Ti volt ( ), ezáltal sokkal simábbak az FPS számok, kisebb az ingadozás. Hogy mennyire lesz elég a 6GB VRAM a jövőben, az még kérdéses, remélem FHD-ra még elég lesz egy ideig.
Egyelőre elégedett vagyok vele!
[ Szerkesztve ]
-
Foglalt név
addikt
Végül tegnap levittem az egész gépet, így sikerült prezentálnom a jelenséget. A kártyát visszavették és végülis azt mondom, szerencse, hogy így alakult, mert volt lehetőségem kipróbálni ezt is, így nem maradnak bennem kételyek. Ráfizettem és elhoztam egy 2070 Armor-t. Ott nincs megvágva a memória, nem spórolták le az USB-C-t. Aki sűrűn cserélget, ahogy tettem én is régen, ár-érték arányban sokkal jobb választás a 2060, én viszont 5 éve húztam be az előző kártyát, így kicsit hosszabb távra terveznék.
1440p-ig nincs ezeken felül előnye a nagyobbnak, viszont 4k-nál már sokkal lineárisabban fogy egy a 2070 és kisebb kompromisszumokkal még vállalható.
Ami viszont oltári különbség, az a fizikai megjelenés. Az Armor drabális, hála az égnek ennek megfelelő hűtési teljesítménnyel. Normál játék közben a házventik hangját éri el(Silentwings 2-3), tuning és benchmarkok alatt erősödik a hangja, de elég lágy hangszínben, sokkal kevésbé zavaró, mint a Giga(rpm 1300 vs 2600). -
prtvlogan
aktív tag
Tegnap meglett a kártyám. Végül egy rog oc lett belőle. Csak egy superposition, és egy time spy tesztet volt időm futtatni.
Szabadidőmben megnézem mit bír oc-val, egyenlőre ezek gyári órajeles eredmények. Azért fullhd a teszt, mert ezen a felbontáson játszok, illetve így a régebbi kártyámmal is össze tudom hasonlítani. A kártya mérete, és a súlya is félelmetes.. -
Zuri
tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele de egyre jobban tetszik ez a Manli. Ahogy látom korrekt hűtése. Ha valaki venne egy ilyet legyen szíves ossza meg a tapasztalatait.
-
mcs
veterán
Nekem is Windforce 1060 OC van, és a gyári hűtése a zörgéstől eltekintve is sokkal hangosabb volt az Xtreme Gaming 950től, ráadásul kevésbé hatékony. A gpu fogyasztásához mérten nagyon sovány a bordája. Coil whine is tisztán hallható, amikor pár száz-ezer fps-t renderel.
[ Szerkesztve ]