Új hozzászólás Aktív témák
-
szuk_jozsef
tag
Villog azaz hol eltünik a teljes kép és visszajön másodpercenként kb 2-3 alkalommal utána helyrejön jó megint kb 10 percig,nagyon hektikusan jön elő ez a hiba van hogy egy hétig nincs semmi baja aztán villog vagy 20 percen kersztül nem szabályos időközönként.Az adatlapomon a konfigom és a kártyán kívül a tápegységre gyanakodnék.Drivercsere volt de a probléma nem oldódik meg.
-
-
-
htsnorman
csendes tag
Ram tesztek voltak, minden tökéletes. 2733-ra huzva is ment a prime meg a memtest és úgysem volt BSOD vagy fagyás. Vettem 3200-es Predatorokat is, mert én is gyanakodtam ramra, 2 napig azzal is teszteltem, nem volt változás.
Afterburnerben, az látszik hogy a GPU power esik le először aztán nyilván pár ms múlva vissza esik a proci is "rákorrigálna?!". Egyértelműen a VGAból. Volt 3 tép mellett is mind 750-es. Nálam jelenleg egy CM GX 750W, ezt nem gondolnám gagyinak és volt mellette már vagy 5 kártya, semelyik nem sikitozott. Más VGA ebbe a buldba rakva tökéletes. AMD 290, 290x, Geforece1060 voltak tesztelve, sehol semmi, microlag. Az érdekes, hogy az APEX Legends (ami alapból érzékeny játék, és szar az otimalizálás.) az AMD kártyákkal jjátszik boldogan. berakom az RTX 2060-at és MINDEN meccs közepén Dxgi device hung error és a windows panaszkodik hogy az apex.exe eldobta a videókarit... komolyan már csak ide tudom visszavezetni. ráadásaul egy r9 290Xnek az áramfelvétele is nagyobb és mivel ott már talán van egy kis GPU bottleneck a procit még jobban dolgoztatnia kéne, DE nem. -
-
szekto
aktív tag
Amikor a tápot megvettem, azóta hallok egy ilyen kopogó hangot, eddig arra gyanakodtam, hogy biztos csapágyas a cucc. Aztán lehet, hogy már az is a coil whine egy lehetséges megjelenése volt, nem?
Tegnap ezt a videót láttam, ez pl. fura.
-
nyulnyulu
senior tag
-
mcs
veterán
Nekem is Windforce 1060 OC van, és a gyári hűtése a zörgéstől eltekintve is sokkal hangosabb volt az Xtreme Gaming 950től, ráadásul kevésbé hatékony. A gpu fogyasztásához mérten nagyon sovány a bordája. Coil whine is tisztán hallható, amikor pár száz-ezer fps-t renderel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Battlefield 7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Epic Games
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged