Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyulnyulu
senior tag
nekem se megy,a gyári szoftvere nem reagál,bármit állítok a leddel kapcsolatban!De megnyugodtam,akkor hogy nem kell világítania!Egy cougar panzer max házban van,és abszolut nem hangos a kártya!Amikor megvettem full hd n ment 1 napot,majd megkapta az uj ,onitort is,29" 2560x1080 ..hát szebb képe van

-
nyulnyulu
senior tag
Gainward phoenix/sima nem gs/full alapon egy két tapasztalat:1070g1 gaming volt előtte,csúnyán elveri az 1070 et,sőt 1070ti is,legtöbb helyen ref 1080 szintet hozott számok alapján!Division/division 2 beta/Ghost recon/BF5 ben átlagosan 15-35 fps el jobban futnak!2560x1080 felbontáson bf5 RT bekapcsolva,ultrán 60fps nagyábol megvan,beszarás milyen gyönyörű,DE távcsöves használatakor megakad,megröccen pillanatra,igy kikapcsoltam az RT t,igy75-90 fps között mozog az fps!Még valami,nekem nem világit az nvidia rtx felírat csak az alatta lévő fehér keret,ez normális vagy már rossz gyárilag a vga?

Alapvetően megvagyok elégedve a kártyával,de belém bújt a kisördög,hogy kicsi rápótlás és 2070 kéne venni,megérni a difit?kb 60 kéne mellédobnom,lenne akkora különbség? -
mcs
veterán
Futtattam egy Project Cars 2 futamot viharban az egyik kaliforniai pályán 1440p-ben, max grafikán, 10 versenyzővel:
2019-02-10 17:52:08 - pCARS2AVX
Frames: 9808 - Time: 186843ms - Avg: 52.493 - Min: 42 - Max: 76Ez azért nem gyenge, és alig vannak táncoló élek. Így még az 1060 sem teljesített 1080p-ben.

-
Archttila
veterán
válasz
13 sanyika
üzenetére
De magyarbol, papiros garival aprorol.
Kedden vagy szerdan erkezik igy ha gondoljatok hetvegen irhatok egy rovid kis beszamolot a kartyarol. -
Archttila
veterán
-
Hun'reeth
őstag
Hali!
Nem tudja valaki hogyan lehet esetleg kiiktatni a Gainward GS verzión a fehér ledet ami világít az RTX feliratnál???
(egyáltalán lehetséges-e) Nekem nem kellene ez a fényár. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy a kártyáról általános vélemény: kimondottan igényes, van súlya
(benne van az anyag) , idle-ben rendkívül halk de game közben sem hangos, a max hőfok 61 volt nálam, bár nagyon jól szellőző házam van.Valaki említette a Palit-ot.... szerintem nyugodtan megvehető, én most vettem a kezembe a GTX950-et ami Palit és még mindig meglep milyen igényes, jól összerakott darab. Az azt megelőző passzív 750Ti is szerintem szuper volt, csak elajándékoztam.
-
munky
őstag
Az F1 2018 ultra beállításokkal és Full HD felbontáson lazán bekajál 5 GB videomemóriát. Nem túl biztató a jövőre nézve.

-
mcs
veterán
Mindenféle folyamatot begyorsítótáraz magának, megnyitogat mindenféle processzt a háttérben, aztán véletlenszerűen ürít és zárogat. Tegnap Project Cars alatt volt egy rejtélyes megakadásom, de meg volt nyitva az Afterburner osd, és észrevettem, hogy az akadás pillanatában több száz megával csökkent a ram használat. A régebbi verziók nem kezelték ennyire agresszívan a ramot. Korábban nyolc gigányi rammal több is volt a megakadás, mint most 16al.
-
Brekkk
senior tag
Ez remek

Pedig ezelőtt nem volt ilyen gondom a WIN 10 mellett. A 660 GTX-et használva nem akadt semmi. Nem volt gyors, de legalább nem akadozott. Jó mundjuk nem is volt ilyen hatalmas memóriahasználat.
Teljes címzett memória 11-12 Gb volt, most meg 16-17 Gb is van. 4K mellett pedig 18-19 is volt. -
Årpi
őstag
Idle-ben nem igazán hallani, de terhelés alatt sem hangos SZÁMOMRA (lehet valakinek már sok, nekem nem). 64 fok felett még nem láttam.

-
asso
csendes tag
Új gépet szeretnék:/játékra ha lehet halkat, kb. 02.14.-17. én rendelem meg/
-nem nagyon értek hozzá csak a google /az árak remélem lefelé mennek/
Monitorom :Samsung C27FG70FQU /144hz, AMD FreeSync/Ezeket néztem ki: /össz.: -293 ezer Ft. most/
1. Ház: Cooler Master MasterBox Q300L --13 ezer--
/kérdés: elfér benne minden amit kinéztem?/2. Alaplap: ASUS PRIME B450M-K --24 ezer--
/asus hoz képest olcsónak tűnik , jó vagy tudtok mást kb. ezen az áron? /3. SSD: Crucial MX500 2.5 500GB SATA3 --23 ezer--
/jó a géphez vagy van más kb ezen az áron??/4. Proci: AMD Ryzen 5 2600 --53 ezer--
/szerintem ez jó ezen az áron?/5. Ram: Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CMK16GX4M2D3000C16 --36 ezer--
vagy G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz F4-3000C16D-16GISB --34 ezer--/nem tudom melyik kompatibilis és melyik a jobb vagy ha van jóbb ezen az áron ???
6. Táp: be quiet! Pure Power 10 CM 500W Silver (BN277) --23 ezer--
/elég az 500 w ?? vagy van más olcsóbban ?/7. Videokártya: Inno3D GeForce RTX 2060 Twin X2 6GB GDDR6 192bit (N20602-06D6-1710VA23) --121 ezer-
/hangját nem tudom de 3dp és 1hdmi van rajta ha lesz jobb akk másikat veszek
Kérdés: ez így jó?? mit hagytam ki? ...? -
badcoy
csendes tag
2060 VGA vásárlás előtt állok.
A kiszemeltem:
PALIT NE62060T18J9-1062A GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 GamingPro OC PCIE
Valakinek van tapasztalat már ezzel a VGA-val kapcsolatban?
Nézegetem a specifikációkat és akár márkán belül is elég nagy eltérések vannak.
A fent linkelt VGA pl: RTX-OPS spec:39 T
Hasonló 2060-kártyáké 36-37 mondjuk házon belül is a kisebb Palitok.(A gyengébb 2070-eké 42-44)
Itt is lehet akár 10% eltérés is. Tudom ,hogy a legkisebb RTX-ről van szó, de azért akár ez is számíthat. -
-
Brekkk
senior tag
Volt egy kis időm tesztelni. A régebbi eredményeitekből azt látom, hogy egy I7 3770 mellett olyan 5-10 % teljesítmény marad a kártyában (MSI 2060 Ventus) Full HD felbontás mellett.
Minden alap órajelen.Superposition 1080 P HIGH: 10371 Pont
1080 P Exterem 4466 PontTime SPY: 6653 Pont
-
Mika1227
őstag
Giga Windforce hűtés milyen a 2060-on?
-
mcs
veterán
Akkora cpu limitem van Grid Autosportban, hogy 1080ról 1440p-re növelve a felbontást az átlag 3, a minimum és a max fps 7el csökken. Tiszta lol, nem gondoltam volna, hogy ennyire procifüggő játék.

Sokkal jobban, mint a Project Cars 1. -
Borisz76
nagyúr
Zotac van valakinek ?
Az enyém a jövő héten érkezik az iPon-tól....+ game.
Remélem nem lesz vele gond. -
prtvlogan
aktív tag
[Link] ilyet sem láttam még itthon.
-
Mika1227
őstag
Gondolkodom egy 2060-an beszerzésén de aprón nézegetem a 1070 ti-t. Szerintetek már inkább az új szériát érdemesebb venni?
Giga windforce milyen vajon?
-
mcs
veterán
,,Gainward is a computer hardware company which produces video cards since 1984. Taiwan-based TNC Industrial sold the company to Palit Microsystems in 2005, acquiring the Gainward brand and branch Gainward Europe GmbH for $1 million."
Nem tudom, hogy lehet-e minőségbeli eltérés a Gainward és Palit kártyák között, mert régebben a Gainward szép számmal gyártott prémium kivitelezésűeket.
-
Borisz76
nagyúr
Sziasztok.
Valahol itt a PH-n egy cikkben olvastam olyan RTX kártyáról amin 2 db extra ventilátor csatlakozó van, amit a kártya vezérel, házventiről van szó.
Melyik modell tudja ezt ?
Nem találom a cikket.....Tudtok linket adni vagy konkrét típust?
-
prtvlogan
aktív tag
Azért az se életszerű, hogy egy elütés miatt a dolgozótol vonják le a megrendelt kártyák különbözetét. (a jól feltöltött áruért sem kap jutalmat)
Az megint más kérdés, hogy pl auchan áruházban ha kiplakátolt ár alacsonyabb, mint amennyiért a kassza viszi, az olcsóbb áron viheted el.. -
snecy20
nagyúr
A Gainward GS 2060 116k-ért most nem rossz vétel.
-
Archttila
veterán
-
dewil666
őstag
Tisztelt XY!
A rendelése ügyében írok Önnek.
A termék sajnos tévesen került fel, és elírás történt és tévesen került felvitelre.
A kellemetlenségért elnézését kérjük.
A rendelését ezennel töröltem.Tisztelettel,
Bartos Tamás
iPon Computer Kft.Várható volt.
-
llacee
őstag
4k teszten mennyit mértek SuperPosition alatt?
-
ReFleXx
addikt
jó hírek, úgy néz ki mégsem január 31ig élt a BF5/Anthem akció, hanem február 25ig él, úgyhogy hajrá.
aki nem kapta volna meg az elmúlt héten, az járjon utána az eladónál vagy nvidiánál. -
-
maajsz
senior tag
Megérkezett a Giga Aorus, így küllemre eléggé masszív darab minőségi érzetet tükröz. Fém a ház és a backplate is, erősen merev, a legvégén tartva sem tekeredik egy tized mm-t sem. Súlyra is ott van a szerem, a WF 1060 ehhez képest pille.
Este felé remélem be is tudom üzemelni meg egy kicsit próbálgatni. -
-
mcs
veterán
válasz
13 sanyika
üzenetére
A ventik minősége a komolyabb probléma, és sajnos sokszor a drágább kártyák is az ócska Power Logicot kapják.
-
13 sanyika
tag
https://ipon.hu/shop/termek/manli-mnrtx2060g6rehpppf401g-gefroce-rtx-2060-6gb-gddr6-gallardo-pcie/1712132
Viszont ez jónak tűnik elsőre,felépítése nem rossz.
Csak játék nincs hozzá.
-
-
snecy20
nagyúr
Iponon ahol a rendeléseim vannak listázva, ott már nyoma sincs a KF2-re leadottnak. Úgyhogy szerintem ennyi volt.

-
snecy20
nagyúr
válasz
13 sanyika
üzenetére
Ez így van. Én is tulajdonképpen csak az 1440p miatt adtam tovább a 2060-at és cseréltem 2070-re, 1440p-re kell egyszerűen a 8GB VRAM megléte. Viszont teljesítményben, játékok alatt nincs egetrengető difi a 2070 javára.
-
PLackó16
csendes tag
Jelenleg egy korosodó I5 3470-en van, szerintetek mennyire gyenge a 2060-hoz?
Korábban 1070-em volt, azzal nem vettem észre hogy visszafona a proci. Leginkább VR-ra használnám.snecy20 akkor egyre többen izgulunk, legfeljebb tömeges perre visszük az ügyet

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sorozatok
- Formula-1
- Interactive Brokers társalgó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arc Raiders
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

,ugy látszik,egyenlőre igy marad

(egyáltalán lehetséges-e) Nekem nem kellene ez a fényár. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(benne van az anyag) , idle-ben rendkívül halk de game közben sem hangos, a max hőfok 61 volt nálam, bár nagyon jól szellőző házam van.