- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
qad
senior tag
válasz
holden72 #2758 üzenetére
Semmilyen varázslat nincs amit tanítani kellene. Vízhűtéssel van rá barkácsolva, az is a jobbik fajtából ami épített, a memóriákra meg 2 db 120 mm-es venti tolja a levegőt. MX-2-es hőátadó pasztával van megkenve.
(#2759) Floyd80
Feszültséghez nem nyúlok, mert lusta vagyok utánaolvasni hogy mennyi a biztonságos annak ellenére hogy vízhűtés van rajta. A memóriának nem néztem meg a végét, csak annyit tudok hogy a 8000-et simán viszi de 8200-nál már dobja a színes pixel hibákat, de még nem fagy. Micron a memória pedig nálam is. A Tdp kertet nálam gyárilag 160W, gyári oc-val 170W. Az általad elért pontszámot szerintem ki tudnám sajtolni az én gpu-ból feszültség emelés nélkül is. Te tuningolva használod a videokártyádat vagy csak a teszt erejéig turbóztad fel ?
Amúgy és meg alapon használom mert általában online fps-t játszok ott meg alap beállítás az hogy minden csúszkát a grafikai beállításoknál low-ra kell tenni. Így meg átlag 200 fps-em megvan, de valamit elbactam, mert most már csak 255 a max fps-em a 400-500 megszokott helyett és nem tudom hogy már mit állítottam át/el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest