Új hozzászólás Aktív témák
-
Benhill
senior tag
válasz
lafaty80 #13500 üzenetére
Én accelero iv-ert anno rairtam itt apron jópár emberre hogy tudnak-e szerezni, senki se tudott ez volt kb 1 eve... 3-4 honapig nem is találtam eladót, szerencsere iii-ba belefutottam itt apron, vettem is meg egyből.
Általában aki ilyet vesz, az max akkor adja el ha kinyiffan a kártya alóla. -
Benhill
senior tag
Egy ilyennek van valamilyen haszna, esetleg segíthet csökkenteni a vram hőmérsékletet? Jelenleg Accelero xtreme III hutes van rajta, meg réz süniket pakoltam rá a ramokra.
Az a baj hogy kézre nagyon forró játék alatt, bár a hotspot GPU-Z-ben csak 75 fok, ami nem vészes, adok a kártyának extra kakaó hűtést rövidebb oldala felől egy 92-es ventivel. Pont annyival hosszabb a hűtés hogy arra rá tudom tenni a ventit
-
Benhill
senior tag
Sziasztok.
Korábban beraktam egy képet, hogy 1080Ti Turbo kártyámra felraktam egy 980-as kártya hűtőjét némi lamella módosítás után.
Na most ez ideiglenes megoldás volt, mert bowlertől minden jobb..., amignem ma szereztem egy Arctic Accelero III hűtőt rá.
Szépen felraktam már, minden patent, csak egy dolog aggaszt, hogy a képen jelölt chipek, rohadt melegek. Mind bowler, mind 980ti, mind Accelero hűtéssel is a szép nagy sünikkel...70-85°C körüliek. Megmértem külső hőmérővel.
A sünik kevésbbé melegek, inkább a vga másik oldala forró, az ellen mit tudok tenni, nem árt neki?
Maga a VGA viszont nagyon durván javult, idle 30°C, mint a szobában, terhelés alatt(játék), 50°C.
-
Benhill
senior tag
Sziasztok.
Ezen a képen egy 1080ti turbo látható, rajta meg egy 980ti hűtés.
Kicsit faragni kellett lamellabol, de jelentem tökéletes.
Hasra ütés szerűen vettem aprón vagy vagy, de örülök hogy jó lett.Végre mostmár 0 zaj.
85 fok helyette meg csak 70fok.
Alapon meg fan stop és csak 30fok.Érdekes módon a ventilátort remekül kezeli, azt hittem gond lesz vele. A középső venti csak akkor kapcsol be ha kell neki extra hűtés, mint az eredeti kártyán
-
Benhill
senior tag
válasz
helkis #13324 üzenetére
Szia, én ugyanezen gondolkozok épp, van egy Asus Turbo 1080Ti-m, amit úgy döntöttem megtartok, viszont gyári bowler hűtése marha hangos.
Accelero Xtreme IV tudom hogy jó rá, de 20at nem igazán adnák ki ezért.
Erre jó nekem az egyéb 1080 vagy 1080Ti kártyáról a gyári hűtés? éppen ilyet keresek apron
-
Benhill
senior tag
Sziasztok.
1080Ti turbo lenne az áldozat, kicsit tesztelgetem és az normális hogy 87 fokig is elszalad 3dmark közben? Gondoltam hogy nem lesz egy huvos kártya, de oldalról is csapatom rá a levegőt...
Kitolt power limittel +149 mag órajel, + 249 memória, és bekajál 310Wattot. Ezek ilyen éhenkórász jószágok?
Fenti órajelekkel ilyet produkált, ez milyennek számít a kategóriájában?
[https://www.3dmark.com/3dm/58397646]Ami érdekes hogy 150/250-el emelt órajellel kevesebb értékeket produkál, lehet hogy ezt már nem birja?
Nekem a gtx10xx kategória abszolút kimaradt, azért kérdezem, most nemrég tudtam egyet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest