- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
westlake #393 üzenetére
Bármilyen iróniát raksz a hsz-be a tényen nem változtat a dolog.
#394 Asbee :
Nem azt mondom, hogy használhatatlan, de azért ilyenekre illene figyelni.
Elég óvatosan fogalmaztál.
A mai piacon ilyen gyártó névvel és ekkora szakmai háttérrel ami az EVGA-nál jelen van,nem engedhet meg magának ekkora hibát.Én CNC esztergályos is vagyok,pár század pluszért is képesek lennének levenni a fejünket,ha sz@r munkát adunk ki a kezünkből. Én azért kérdeztem,ezt ki ellenőrizte le.
-
Asbee
veterán
válasz
westlake #387 üzenetére
Szerintem akkor is tervezési hiba ez és nem jó az álláspontod. Ilyen alapon akkor tegyenek rá még szarabb hűtést ami pont határon tartja. Lehet ezt úgy is nézni hogy az a +1 hőcső, kevesebb hangot jelent. Teszt alapján nem is olyan hú de halk ez az evga. Lehet hogy a fogyasztás alacsony, de annyira azért nem extrém hűvösek ezek a 970-ek. Úgy is nézhetjük miért vegye ezt az ember amikor ott a jól megcsinált Asus vagy más? Nem azt mondom, hogy használhatatlan, de azért ilyenekre illene figyelni.
-
slick-adam
aktív tag
-
Persze,a szerencse elég fontos tényező gpu-t tekintve.
Majd cserélgetem addig amig nem lesz jó.#90 TTomax : 970 Gaming 1600 / 8400 -on ?
Persze gpu is kell hozzá,egy szerencsés gpu.
Mindenesetre ha látok még pár ilyet az msi gaming szériából,akkor maradok az msi kártyáknál. -
keIdor
titán
Ebben elvileg nem is ugyanazok a CUDA magok vannak, mint a Kepler családban, szóval mindegy a szám, nem lehet összevetni. Én mindenhol azt olvastam, hogy 2048 van a GM204-ben, nem tudom hogy áll a GM200 és milyen csíkszélességen tervezik piacra vezetni, de szerintem ha az AMD előhozza a Hawaii Pro és XT utódját, arra csak a GM200 lehet válasz.
TTomax: Redundáns az biztos van, de az mindig van, majd meglátjuk mi lesz.
Amikor kijött a 780 és Titan, akkor tudtuk, hogy nem a teljes GK110 egyik sem, a 4-es végződésűnél még nem volt erre példa.
-
TTomax
félisten
Hát ahhoz már elég rendes szerencse kell,ha 1500+-on hoz 15K-t... nem hinném hogy mezei hűtővel majd mennek ezek 1800-on ... az engem is érdekelne,hogy mennyi a redundáns...mert szerintem van benne rendesen... ha TI nem is lesz de lehet van ebben még...
(#71) westlake
Ezt igen jó ötletnek tartom,kíváncsian várom a végét...ha tippelhetek a Ti erősebb lesz egy hajszálnyival... -
Pont most nézem a Zotac honlapját.
Elég komoly órajeleket kaptak az AMP!-k.Én GTX 970 AMP! Extreme Edition vagy GTX 970 G1 Gaming vagy GTX 970 SC ACX 1.0 kártyákon gondolkodom.
Úgy is víz kerül majd rá,tehát mindegy milyen hűtés.
Csak a kártya felépítése számít,illetve mennyire lesz tuningos.
A Galax-tól várnék még vmi ütős cuccot.Egy HOF verzió jöhetne fehér nyákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 1 / 2
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest