- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdei88
veterán
Akkor még viccesebb. Egyik alkatrész/összetevőjére szebbet/jobbat ígérek, amikről meg had sípoljon
Szerencsére nálam a második már csendeben van
Módosított bios-al próbálkozott már valaki? TDP limitet szívesen feljebb tornásznám. Kíváncsi vagyok mennyi van még a kártyában
-
Nem fejtette ki a tücsökzene kártyaélettani hatását, de azzal zárja a cikket Oli, hogy különösképpen nem kell aggódni a cincogó hardverek élettartama miatt. Én se viszem vissza, ha egyéb, valódi gond nem merül fel.
#7497: igen, a csúcs hűtés+erős tápellátás miatt döntöttem én is a G1 mellett, annak ellenére, hogy több cincogósról adtak hírt, mint pl a Strix-tulajok. Lehet amúgy, hogy a túlméretezett tápáramkör a zenekar oka gigáéknál: ha jól értem, a jelenség hátterében a tápáram váltakozása áll, és ha nagy a spektrum (gigánál idle-től 280W-ig), akkor nagy változásokat képes generálni a karmester - izé vrm.
-
ingalls
senior tag
Akkor a dobozon és a netes "specs" füleken is tüntessék fel a sok csillivilli mellett, hogy Vigyázat, cincog!
Nézd, én nem tudom, szaki vagy-e vagy sem, én nem vagyok az, de laikusként is megjelenítek egy elég erős oldalt. Ha tudásfilozófiailag nézzük, akkor nem az számít, hogy a coil whine jelenség hibás vagy nem hibás működést jelez, hanem az, hogy az ostoba user (én) milyen egyéni percepciókkal ítél egy termék felett.
Ez kő kemény üzleti faktor, amit nem hagyhatnak figyelmen kívül.Engem például egyedül ez tart vissza attól, hogy ilyen kártyát vegyek. Itt van a zsebemben a rá szánt pénz, de nem veszem meg, mert a pénzemért olyan terméket akarok venni, ami úgy működik, szeretném. Én némán szeretem.
-
-
maross
nagyúr
Probaltam, 10%-ra allitottam az elejét, nem hatotta meg. Fogalmam nincs hogy egyaltalan a tobbi reszet megette-e a profilt, mert profil szerint se kellett volna 60foknal az 1500rpm fole mennie.
csibuka: Most belegondoltam nalam mi ment tonkre, videokartyan kivul semmi, azok is user errorbol
Inno Mx440 +50% orajelen, 3 napot birt
Canyon 9800se pro-ra moddolva, kis takony hutovel, sokaig huzta, huvosnek nem volt mondhato
Asus 8800gt, szeriahibas kukabavalo sorozat egy darabjagigabyte 970-rol valaki erdeklodott: sokan fikazzak a gigabyte kartyakat, nekem a videokartyaival soha nem volt gondom (elozo kartyam giga 770oc, hibatlan, ha nem jott volna ki most okosban a giga 970, siman birt volna meg egy-ket evet a gepemben). 3 ev garit is kapsz ra, addigra mar ugyis csak toredeket fogja erni az aranak, kar ezt tulgorcsolni. De pl Gigabyte alaplapot nem vennék, azzal volt mar szivas.
-
Garsza
veterán
De ha hardveresen nem tud kevesebbet pörögni a venti akkor hiába állít be kisebb értéket.
Leszedtem én is a Bios tweakert de nekem az kínai. Ha letesztelek egy OC beállítást a kártyámra. Megteszi nekem valaki hogy csinál nekem belőle biost? Amit felrakhatok a kártyára hogy ne keljen softweresen állítgatnom.
-
-
Dr. Student
senior tag
Hmm. Ez szomorú azt hittem jó procit veszek...
Visszavigyem és inkább hozzak egy K-s procit ?
Mennyit profitálhatok belőle ?A másik kérdés mennyire érdemes a vga-t kicsit meghúzni mert nagyon sokan írnak erről..
GPU clock = 1114Mhz
Memory = 1753 Mhz
Boost = 1253 MhzEzeket az értékeket most olvastam ki a gpu-zből... érdemes feljebb tekerni ?
-
-
qad
senior tag
ffodiiiiii...Megmondom őszintén kicsit cidrizett a térdem amikor írtad hogy nem vállalsz érte feleleőséget és félve toltam rá az új biost de megérte. firestrike összpontszám is sokkal jobb lett de végre túlléptem a 12000pontot a grafikai egységgel xD. Így már nyugodtt vagyok és megtartom a kártyát D
Két kérdés:
1 hova küldjem a söröket és milyen fajtát kérsz?
2 az 1528-ra húzott kártya firestrike alatt így is droppol, de már csak 1 kicsit, 1500-ra. Azt szeretném kérdezni hogy mennyire lehet még húzni ezeket a karikat biztonságosan? A memo az 1992-re van feltolva. A tdp limit az 100, nem nyúltam hozzá és a fesz is nullán áll, ahhoz sem nyúltam még hozzá. -
qad
senior tag
Most nézem hogy bios fájl lementésénél elmászot a tuning beállításom és valamennyivel visszavett. Vajon ezt mentette le? Egyáltalán tuningolt bios mentést kellett volna feltöltenem vagy az alapot? Ennyire értek hozzá sry.
Na jobban megnézve alapra állítja vissza magát a nyavajás.
(#6412) mate3553
Én meg távolról ugatom az egész témát, talán a ti 4200 videókártyámat vagy a 6800gt-et tuningoltam utoljára.
A mérgesítő az hogy visszaállította magát alapra amikor lementettem a biost. -
qad
senior tag
Köszi, A tdp limitet kell akkor kitolnom vagy a core clockot vegyem kevesebbre? TDP limit/power limit nálam 6% amit rá tudok adni, csak azt nem értem hogy játékok alatt mért enged fesz állítás nélkül 1550 mhz felletti órajelekkel rohangálni? Ennyire nem terheli le vajon a játék? Amikor nézem akkor 80 - 90% között mászkál a core load.
Firestrikon gondolom ott tudnék állítani ahol nekem a demo van kipipálva XD. Akármilyen beállításon fut... -
-
bandi0000
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest