- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthomasso
tag
válasz
hermanyi #630 üzenetére
Nekem nem, már az is megvolt. Pont egy MSI Gaming 770 OC-ét adtam el, és szombaton vettem az EVGA GTX960-at. Jóval kisebb hőmérséklet, számomra jó teljesítmény, 3 év gari, jó tuningteljesítmény és nem mellékesen az "ez is meg volt,, érzés. Nálam még videókártya nem maradt 4-5 hónapnál tovább, mert mindig kell a másik! Járj nyitott szemmel és érdeklődj az újdonságok iránt!
-
Ant@
senior tag
válasz
hermanyi #633 üzenetére
Én is többet vártam a 960-tól, de nem akartam tovább várni az új ATI-kra. HD7770-ről váltottam és ez volt az ami még pont befért a fájdalom küszöb alá, a 290 már nem. Ami a fogyasztást illeti az túlzás lenne ,hogy nagyságrendekkel, de azért a Maxwell mégis csak sokkal kevesebbet fogyaszt mint a konkurencia vagy az előző generációs Nv, ráadásul 80+ Gold táppal etetem így a sz@r táp esetemben nem játszik.
-
Taposo
aktív tag
válasz
hermanyi #225 üzenetére
Nagyon ügyes gyerek vagy hogy egy még nem létező kártyáról és nem létező tesztekből megállapitottad a kártya létjogosultságát. Hát igen a másik meg hogy mégis mit képzel az NV hogy egy hivatalosan kitűzött start előtt nem kaphatod meg a kártyájukat
. Ha nem lenne nagy kérés tőlem mesélnél esetleg a jövőben megjelenő NV Pascal teljesitményéről és hogyan szerepelnek játékok alatt, ha már ilyen képességed van használjuk ki...
-
válasz
hermanyi #131 üzenetére
ha tényleg 128-as lesz a busz, akkor sanszos, hogy egy "GTX 980 osztva 2-vel" jellegű kártyát kapunk funkcionális egységek terén. ez a 980 teljesítményének cca. 55%-át tudhatja azonos órajel mellett, amivel a 280-at a játékok többségében utoléri. a 770-nel szemben ennyi nem elég, de ha az órajelen tekernek egy kicsit, és ALU/TEX blokkból pakolnak bele még 1-2-t, akkor az igazán backend-heavy játékokat leszámítva utoléri azt is.
elsőre hülyeségnek hangzott, de a fentiek alapján egyáltalán nem irreális. kritikus lesz az ára...
-
Peat;)
veterán
válasz
hermanyi #127 üzenetére
De ez még nincs megerősítve ha jól értem, csak eléggé esélyes a dolog. Az új játékok eléggé memóriaigényesek, ha igaz a hír akkor kérdés mennyire ingadozik majd a teljesítmény, nem csak az átlagsebesség a lényeg. Úgy néz ki most a sima 280-as a best buy, csak ne melegedne annyira...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest