- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taposo
aktív tag
válasz
Trailblazer #3060 üzenetére
Úgy néz ki hogy eléggé, komolyan gondolkodom hogy lecserélem egy EVGA SSC -re ! Fejhallgatóval játszom, de ha épp nincs akció akkor egyből azt hallom sípol mint az állat a kártya.
-
Taposo
aktív tag
válasz
Winchester95 #3054 üzenetére
Asus(Strix) kártyán csak úgy visítanak a kondik 3D terhelésnél, legalább is az enyém
-
Taposo
aktív tag
válasz
Bjørgersson #3012 üzenetére
Igen tudom hogy bőven elviselik ezek forróságot, csak én nem. Eleve egy kis helységben kockulok ha hagynám 75-80 fokig felmenni én kapnák hőgutát ebben a kicsi szobának sem nevezhető spejz sarokban
A meghibásodás nem nagyon zavar, cserélik illetve veszek másikat, ám tényleg károsodnak igy a ventik ? -
Taposo
aktív tag
válasz
polgi803 #1981 üzenetére
Tudod ez játékfüggő, illetve kinek mennyi a kényelmes képkockaszám és hozzá mért részletességi szint. De pl. ha belövöd a játékokat normál részletességre akkor nagy átlagban megvan a minimum 60+ képkockád. Én is ilyen középkategóriás kártyákban utazom és 2-3 évenként cserélem
-
Taposo
aktív tag
válasz
perecKING #1771 üzenetére
Szia a conterhoz simán overpower a 960, eleve minden modern játékhoz elég. Pl. nekem az Asus Strix néma teljesen, csak néha pörög fel a venti ha eléri a 50 fokot akkor egy 30-40% venti fordulatra ami szinte amúgy is zajtalan, a gyártók gtx 960 kártyáinak 80% ilyen megoldással működik, hang terén ezektől jobb nincs !
A CS:GO alatt esélytelen hogy bekapcsoljon a venti ! -
Taposo
aktív tag
válasz
papírzacsi #550 üzenetére
BF4 bug ? Originben nyomj egy javitást ! Más játékban nem produkált hasonlót ?
-
Taposo
aktív tag
Abszolút, magas részletességen elvérzik a kártya pl. Dragon Agen Inqusition FHD Ultrán 30 fps volt átlagban a minimum fps a 1 vagy 2 képkockát nyaldosta
(#482) Pehi :
"A látvány a lényeg azt látja az ember,nem azt,hogy 60 vagy 63 fps-sel megy a GAME!"
Csakhogy alacsony és magas részletesség mellett nem 3 fps lesz a különbség hanem 60 ! Igy már azon múlik hogy játszható-e. -
Taposo
aktív tag
FHD-n játszom, de akkor ez igy pont jó mert pl. BF4 -ben közepes részletességen megvan a fix 100 képkocka lefixálva direkt. Meg amiket eddig néztem játékokat minimális részletesség mellett mindig megvolt 80-100 képkocka, engem a látványra annyira nem érdekel inkább fusson zökkenőmentesen, játék közben nekem még mindig szembetűnőbb hogy ha ingadozik az fps szám mint hogy ha kisebbek a textúrák én igy gondolom. Egy darabig gondolkodtam proci cserén, de látom mostmár hogy nincs szükség rá, megfelelő beállitások mellett igy is megvan a kivánt képkocka szám
-
Taposo
aktív tag
Na végre megjött nekem is, egy GTX 560 váltottam le (elfüstölt), első benyomásra jók a tapasztalataim, halk, hűvös, gyors persze a megfelelő beállitások mellett mert az új borzalmakon pl. FC4, Dying Light közepes részletességen elég szépen tartja a 60 képkockát, magas beállitásokon számomra játszhatatlanok. BF4 -ben egy óra után 40C fokos maradt a kari 60% -os venti mellett közepes részeletességi szint mellett, viszont magasabb beállitasokon már 50C ment és ez még teljesen normális zajszint füles nélkül !
Az órajelet is szép stabilan tartotta 1400 MHz-n throtting nélkül, tuningot még nem próbáltam...
Egy negativumot tudok igy hirtelen mondani borzalmasan zizegnek rajta a kondik, mikor elinditok egy játékot nagyon hallani utána megszoktam már fel se tűnt csak ha oda nyomtam a fülem -
Taposo
aktív tag
válasz
hermanyi #225 üzenetére
Nagyon ügyes gyerek vagy hogy egy még nem létező kártyáról és nem létező tesztekből megállapitottad a kártya létjogosultságát. Hát igen a másik meg hogy mégis mit képzel az NV hogy egy hivatalosan kitűzött start előtt nem kaphatod meg a kártyájukat
. Ha nem lenne nagy kérés tőlem mesélnél esetleg a jövőben megjelenő NV Pascal teljesitményéről és hogyan szerepelnek játékok alatt, ha már ilyen képességed van használjuk ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- Parfüm topik
- Hobby elektronika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest