- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Segítségeteket kérném! Egy GTX 950-re hogy lehet rákötni 2 megjelenítőt? Az egyik egy FHD monitor, a másik egy 4K-s TV lenne. Egy ismerős kért meg rá hogy nézzem meg,de nem igazán sikerül. Köszi előre is!
-
Pehi
senior tag
válasz
Ganz-[HUN] #13829 üzenetére
Szia. Az sem mindegy,hogy milyen procival szeretnéd hajtani a kártyát. Természetesen,a 970 az erősebb.
-
Pehi
senior tag
Üdv. Létezhet olyan,hogy 750Ti-t 950-re cserélve nem nőtt az FPS,és monitorozva a 950 kb 75-85% teker csak? A proci 4460,és mondjuk egy F1 2016 nál kb 60-70 %-ot ír,és van mikor egál a % a procinál is,meg a 950-nél is! Néztem több játékkal is,és nagyjából ugyan ez a helyzet. Egyszóval majdnem hogy rosszabbul teljesít a 950,mint a 750 ti.
Köszi.
-
Pehi
senior tag
Kösz mindenkinek!
-
Pehi
senior tag
válasz
Bjørgersson #13614 üzenetére
Azért vannak más komponensek is a házban! Szerintem nem mindegy hogy fűt valami. Lényegében én csak érdeklődtem,hogy gyárilag ilyen e a kártya,vagy esetleg valami bios lett e módosítva. Ennyi a magyarázat!
-
Pehi
senior tag
válasz
Bjørgersson #13612 üzenetére
Azért megnyugtatóbb.
-
Pehi
senior tag
válasz
Bjørgersson #13609 üzenetére
Ha megy a venti akkor is kuss van a házba,de legalább 10,vagy 15 fokkal hidegebb a kártya.
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Pár napja vettem egy MSI GTX 960 4GB Armor-t,és azt vettem észre hogy alapjáraton nem mennek a ventik. Elméletileg ez a típus nem passzív ha jól tudom! Így kb 38-44 fok között van. Ha beállítom auto-ra,28-30 fok. Azért ez barátibb. Hogy tudom megcsinálni hogy gyárin menjen?
Amúgy patika a kicsike!
Köszi.
-
Pehi
senior tag
Én úgy vagyok vele tipikus Tescót utálom effektus! Sokan mondják,de mindig találkozok velük!
Természetesen jó a többi gyártóé is,én is csak haveri kör után tudok nyilatkozni! Eddig mindegyikük belefutott valami hibás darabba,legyen az bármelyik gyártóé! A mai világba minden így működik!
-
Pehi
senior tag
válasz
whitezo88 #11405 üzenetére
Egy biztos,hogy nem a Giga WF a legrosszabb hűtésű 950! Árban meg szinte a legolcsóbb. Persze ha valaki nem komálja a Giga gyártotta kártyákat, vegyen olyat amibe bízik! Én meg mást nem vennék!
Bármikor belenyúlhatsz egy hibás darabba,akármilyen gyártó is legyen az. Akkor aztán oda a becsület!
-
Pehi
senior tag
válasz
whitezo88 #11402 üzenetére
Az egy ventist pláne ne! Akkor inkább a WF! Amúgy valakinek bejött,valakinek nem a WF Giga.A fiam gépébe ilyen van és meg vagyunk elégedve vele! Előtte egy Giga 750Ti volt a gépbe,de semmi különbség zaj tekintetébe,pedig én aztán nem bírom a hangzavart.
Alapon 30-32 fok,a WF Giga,furmark-kal 20 perc után max 70 fok volt,legalábbis nálunk. Játékok alatt persze nincs ennyi. Ez függ attól is,hogy milyen környezetbe van a kártya!
-
-
Pehi
senior tag
válasz
Mans20 #11373 üzenetére
Szerintem se félpasszív az Asus mini! Ha az lenne,biztos 45-50 fok alatt nem lenne terhelés nélkül! A fiamnak a Giga WF 30-32 fok terhelés nélkül,és néma is! Furmakal néztem próbából,max 70 fokos volt 60% ventivel,és szerintem még elviselhető volt hangra is! Talán egy kis szélzajt lehetett hallani,de a ház se egy jól szellőző darab! Játékok alatt 63 fok körül volt a max,de egy Fifánál,50 fok fölé nem nagyon ment!
-
Pehi
senior tag
Bocs ha tévedek! Véletlenül nem itt írt valaki véleményt a FORZA 6-ról? Elfutna egy 950-en? APPX fájl hogy nyitható meg? Köszi!
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Én is csatlakozok egy 950-el! A gyerek gépébe került,de természetesen megnézem mit tud egy 750 Ti-hez képest ugyanolyan körülmények között! Eddig nagyon frankó,és a hőfokkal meg a hanggal sincs probléma! Giga WF és alapon 30 fokon megy. Eddig csak 2 játékkal néztük,de 58 fok volt a legtöbb,de biztos lesz ami jobban megizzasztja! Mondjuk ha nyár lesz!
-
Pehi
senior tag
Kösz mindenkinek!
-
Pehi
senior tag
válasz
laychi #10610 üzenetére
Azt most inkább nem. Az a helyzet,hogy amikor a 750 Ti alapon megy a procival együtt akkor van egy bizonyos FPS szám. Ha húzom a procit,alig lesz több,de ha a VGA-t rántom, minden játékba jelentősen látszik a növekedés.Ebből is gondoltam,hogy erősebb kártyát is rakhatok mellé! Köszi!
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Csütörtök de. 10-ig mindenképp el kellene döntenem,hogy belevágjak-e egy VGA cserébe! Jelenleg egy 750Ti van a gépbe,de lehetőségem lenne rá.hogy lecseréljem egy 950,vagy egy 960 4GB-ra. De.Nem tudom,hogy érdemes-e egy AMD X4 860K procihoz valamelyiket a kettő közül megpályázni? A táp szerintem elég lenne a 960-hoz is,az egy Chieftec 550W Smart,meg a ram is OK,8 GB DDR3 1866 HyperX Savage. Ha Ti javasoljátok a cserét,akkor melyiket ajánljátok? 2-3 évig biztos hogy 1600X 900-as felbontásnál nagyobbra nem lesz használva! A 950-re 12e forintot,a 960-ra 23-at kéne fizetnem. A fiam gépe,és 12 éves! Nagyon köszönöm előre is a segítségeteket!
-
Pehi
senior tag
Köszi a tanácsokat!
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Egy ismerősöm szeretne 960-at venni,és a egy ventisből nézte a kis Gigát. Beférne hozzá a WF is,de nem szeretne a venti problémákkal kinlódni. Tapasztalat hő és zaj terén lenne valakinek? A 4 gigásat venné. Köszi!
-
Pehi
senior tag
Köszi mindenkinek!
-
Pehi
senior tag
Még annyi lenne,hogy a 950-ek is ciripelnek?
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Mivel sokan váltottatok 750Ti-ről,a kérdésem az lenne,hogy hőfokra,meg hangra milyen mondjuk egy Giga WF 950,egy Giga WF 750Ti-hez képest? És még annyi,hogy Megéri-e lecserélni 10e ft ellenébe egy 750Ti-t egy 950-re? Max felbontás egyenlőre 1600X900 lenne 1 évig ez tuti,de lehet több lesz! Köszi előre is!
-
Pehi
senior tag
Milyen érdekes! Egyre többen keresnek úgy VGA-T,hogy Gigabyte nem kell! Én is párszor felhívtam pár internetes oldalt,és ott is sok helyen nem ajánlották! Én általában egy boltba vásárolok itt nálunk,(komoly kedvezményem van),érdekes módon itt meg a Gigára esküsznek! 6 éve Giga kártyáim vannak,és még soha semmi baj nem volt egyikkel sem! Ez persze nem azt jelenti,hogy a többi nem OK!
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Volt szerencsém egy napig használni egy Giga GTX 950 WF-ot. Gondoltam leírom a tapasztalatokat! Az már biztos,hogy ezt a kártyát a 750Ti,meg a 960 közé kalibrálták! Ha egy kicsit olcsóbb lenne,(és persze akinek elég ez a teljesítmény) jó vétel! Picit féltem a hűtése miatt,de mivel nem az enyém,ezért annyira nem zavart! A hőfok alapjáraton szinte megegyezik a 750 vagy a 750Ti-vel! Talán ez 2 fokkal melegebb volt.(34fok). Ha viszont leterheltem valamilyen játékkal,F1 2015,Far Cry4,GTA5, meg hasonlók,még 75 fokra is felment nem kis szélzajt produkálva! Gondolom az MSI-nek,meg az Asusnak.biztos hogy jobb hűtései vannak,de annyi pénzért,akkor inkább a 960! A hőfokot egy olyan házba mértem,ahol egy Giga 750,majd egy 750Ti volt használva! A difi durván 8-10 fok!
-
Pehi
senior tag
Srácok! Mi van itt?Egyre több eladó 950,meg 960 eladó lett hirtelen!
-
Pehi
senior tag
Csak is a Gigákba gondolkodom! Persze ez nem azt jelenti,hogy a többi gyártó nem jó!65 körül kijön a 4 gigás azt néztem! Közbe lecseréltem a 750-et,egy Ti-re,de eget rengető különbséget nem vettem észre.Legalább is szemre,nem! Ha jobb a hűtése a kisebbik WF-nak meg halkabb is elvileg,akkor valószínű az lesz! Gondolkodtam még 950-en is,de szerintem az nem éri meg! Mondjuk egy ilyet kipróbálnék,de lehet hogy drágább lesz,mint egy 960!
-
Pehi
senior tag
válasz
Winchester95 #4841 üzenetére
Köszi,habár a legkisebbel szemezgettem!! A kisebbik WF mivel jobb ennél? G1 semmi képpen! Nem férne be!
-
Pehi
senior tag
Eddig úgy néz ki,hogy a héten elviszik a kártyámat! Az a baj,hogy igencsak nem tudok dönteni,mert a 3 Giga között,3000 ft a különbség. 5 éve Gigát használok,nem szívesen vennék másikat.Mondjuk méretben,épphogy beférne a nagyobbik WF! Talán 2 cm maradna!
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Én is elhatároztam magam a múltkor,hogy lecserélem a 750 Ti-met,de aztán sajnos közbejött valami.Most úgy néz ki eljött az idő,de nem tudom melyiket válasszam! Tesztbe még a kis Gigát is halknak mondják,nekem elég lenne az is! Ahhoz képest milyen lehet vajon a WF1-es? Inkább a hangjára lennék kíváncsi,meg mondjuk sok helyen már a nagy testvére is olcsóbb nála,ami idle ugy néma! Képzeljétek kérdeztem az egyik internetes bolttól,hogy jó lenne-e a kártya az én konfigomba! Íme a válasz:A processzor ki tudja hajtani akár a 960-as kártyát is, azonban az 500W táp kevés neki, az max. GTX750-eshez elég. A GTX960 kártyához minimum 700W tápegység szükséges.
-
Pehi
senior tag
Hát azt nem hinném,de ki tudja! Anno volt egy HKC táp a gépembe,de mivel tudtam hogy nem éppen jó a szegényke,lecseréltem. Egy GTX 650 nem cicergett a HKC-val,de a Chieftec-kel már néha hallottam valamit! A 750-nél,meg a 750Ti-nél,semmi cicergés a Chieftec-kel! Ki tudja mi mivel gerjed!
-
Pehi
senior tag
Én is úgy hallottam,hogy a táp is befolyásolja! Legalább is,egy PC boltba mondták! Ezzel nem nagyon lehet mit csinálni!
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Egy AMD x4 860 mellé bemernétek vállalni egy 960-ast,vagy elég lenne egy 950 is. Egy 750Ti van a gépbe,de gyenge hozzá! Ez tuti! Köszi előre is!
-
Pehi
senior tag
válasz
Bjørgersson #3645 üzenetére
A Giga WF
4 gigáson 6+8 pines van.
-
Pehi
senior tag
válasz
Bjørgersson #3640 üzenetére
-
Pehi
senior tag
Hello! A PCX-en azért érdemes körülnézni 960 ügybe. Lehet ,hogy 57 ezerért már baráti a kicsike is!
-
Pehi
senior tag
Hello! Még egy kérdésem lenne mielőtt belevágok! Tud annyit maga a kártya,hogy 4 gigásba gondolkodjak,vagy elég a 2 gigás is! Sokkal többet eszik a 4 gigás,vagy nem vészes? Nem tudom,hogy megéri-e a felárat a nagyobb! Köszi!
-
Pehi
senior tag
válasz
Bjørgersson #3507 üzenetére
Köszi! Érdemes a 4 gigásba gondolkodni,vagy felesleges!
-
Pehi
senior tag
válasz
Bjørgersson #3502 üzenetére
-
Pehi
senior tag
Hello! Tanácstalan vagyok! Mindenképp Gigabyte 960-at szeretnék,de azt látom a Giga oldalán,hogy egy hűtésen belül is van több féle! Sőt a Windforc-os verzióból 2 fajtát is találtam, és van egy hűtésen belül is 2 féle órajelű! Melyiket érdemes választani,vagy mit vegyek figyelembe a választásnál? Esetleg pontos típust is mondanátok az 1 hűtősből,meg a WF-ből! Esetleg melyik gyártót érdemes még nézni ?Ha nem ajánljátok a Gigát akkor miért nem?Előre is köszi!
-
Pehi
senior tag
-
Pehi
senior tag
válasz
Bjørgersson #3419 üzenetére
Akkor nem beszélsz le az 1 ventisről? Ha jó,nekem az is megtenné! Persze a Giga!
-
Pehi
senior tag
válasz
Bjørgersson #3416 üzenetére
Egy Giga GTX 750-hez viszonyítva vajon hangosabb lenne az egy ventis? Ennél nem nagyon szeretnék hangosabb VGA-t! Köszi a segítséget!
-
Pehi
senior tag
Bocs! Még egy kérdés.Elég lenne egy Chieftec GPA-500 S8 85+-os táp a kártyához?
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Az lenne a kérdésem,hogy nagy különbség van(tudás,hang,illetve fogyasztásban) az 1 ventis 960 és a Wf között! Max full hd-re lenne használva! Előre is köszi!
-
Pehi
senior tag
Hello! Tudna nekem valaki segíteni abban,honnan töltsem le az Nvidia inspector nevű progit! Már letöltöttem 3 helyről,de nem engedi telepíteni!
-
Pehi
senior tag
válasz
trancemusic #488 üzenetére
Mondjuk én ezt a progit valamiért nem tudom telepíteni,de a 750/750Ti csak 8x élsimítást tud csak maxon! Szerintem ezt semmilyen progi nem tudja többre állítani! Gyárilag le van korlátozva!
-
Pehi
senior tag
válasz
trancemusic #488 üzenetére
Szevasz.Köszönöm a jó tanácsokat,kipróbálom!!!
-
Pehi
senior tag
Tudom nem ide illik,de nem tesztek alapján kell játszani! A látvány a lényeg azt látja az ember,nem azt,hogy 60 vagy 63 fps-sel megy a GAME! Ezért is van nVidia kártyám! A számok azok csak számok! A tények monitor(vagy tv) előtt dőlnek el!
-
Pehi
senior tag
Üdv! Gondolom akkora váltás lesz ez a kártya mint nekem a 750Ti! Tudom nem egy ketegória,de a fiam kedvenc játékát a F1 2014-et már csak max 8x-os élsimítással lehet játszani a Maxwell miatt! Eddig mindíg 16x an ment nagyon szépen,most meg csikok mennek le-s alá! Mondjuk FPS játékoknál nem annyira észrevehető,de aki nyomta így is úgy is,az tudja! A 960-nál meg a társainál is biztos lesz valami limit valahol!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest