- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
Én 70 ért vettem hybrid hűtéssel együtt a 290 et 2 év garal itt PH-n szóval fájdalom küszöb alatt voltam vele.
Villanyszámla meg nem érdekel mert a nejem fizeti a fizetésemből , tök mindegy ,hogy 14 vagy 16 a havi számla az már nem oszt nem szoroz de legalább kompromisszumok nélkül tudok nézelődni . -
ez nagyon csalós, mert a 110W TDP-különbség ellenére kb. 70W-tal eszik többet a 770, és ez már a falból felvett energia, ami valós fogyasztásban csak 60W. persze az sem kevés, viszont a fele annak, amit a TDP-különbség sugall. és ez csak a referencia-kártyák közötti különbség, regener által említett gyári OC-k erre jönnek rá.
-
hermanyi
addikt
Az az alig lassabb szerintem nem mindenhol állja meg magát a 128 bit miatt sem .
Teljesítményhez pedig kell a fogyasztás egyenlőre, Főleg ha tuningolni szokott az user .
A 230 vs 120 at meg egy sz@r hatásfokú táppal simán lehet bukni isÉn vártam a 960 at de minimum 770 szintre ezért lett a 290 mert alulfeszelve alap órajelen is brutális erő van benne ,és hybrid hűtéssel nem is melegszik és hangja sincs .
-
R3plica70
aktív tag
Ant@
Köszi a linket, sajna a kicsi Gigát nem tesztelték.
A ciripelés a morgó venti mellett a Palitnál is előjön enyhén terhelésre, de nem vészes, jobban zavaró a morgása. Bár most hogy hallgatom IDLE elég visszafogott, de hallatszik.papírzacsi
Most megnéztem Palitot, mivel tegnap este csak kicsomagoltam és már szereltem is a gépbe, és ugyanolyan rövid nyákos mint a fenti PNY kártya.
Ha ez a referencia hűtő meghűti akkor talán a Giga se lehet túl hangos a hőcsöves hűtésével.
A VGA hosszának "csalása" amiatt lehet mert a ref. hűtés gondolom így fért rá, amúgy benne lehet az is amit Te mondtál, hogy ennyi pénzért hogy néz már ki egy relative jó teljesítményű kártya ilyen kis méretben -
mester778
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen program, ami...?
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- One mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Fotó állvány eladó
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest