Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Fury x-el a Hitman! [link]
-
keIdor
titán
Nem ezt mondtam. Azt mondtam, hogy AMD párti. Hitman mindig is jobban ment AMD-n. Arra jobban optimalizálják. Én nem mondtam soha hogy az AMD hardver gyenge. Azt mondtam, hogy gyenge a support, gyengébb a szoftveres oldaluk és emiatt nem is vennék. Ezt tartom is!
nVidia se választott jobb irányt egyébként, ezzel a heti 2 driverral. Szidtam/szidom is őket a 364.47 miatt.Just to be fair...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ÁdiBá
veterán
Rumor: GeForce GTX 1080 8GB gddr5x based on Pascal GPU in May
GDDR5X 256Bit 8GB Light Pascal, egyre több információ derül ki az új vasról.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
TTomax
félisten
Mondja valaki ezek után,hogy PCre nem éri meg játékot csinálni... [link]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz cyberkind #46389 üzenetére
De megy az,csak kell neki egy steam restart.Nem tudok nyilatkozni a dx12röl,mert ugye nincs multiGPU support,de ha lenne is,maradnék,mert a VXAO sokkal jobban néz ki és Dx12 alatt nem elérhető.Nekem eddig soha sehol nem ugrott le az fps,gyanítom az I7 miatt...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
cyberkind
félisten
Fasza ez a DX12 patch a Tomb Raider-hez, se Fraps se Afterburner nem megy benne, de úgy tűnik hogy több bekapcsolt és magasabb beállításokkal simábban/jobban fut a játék.
-
Devid_81
félisten
-
-
TTomax
félisten
Ehh amikor van egy hozzászólás,de mégsincs...
-
Milka 78
nagyúr
válasz #35434496 #46372 üzenetére
Konkrétan lealázták a pirosak a zöldeket,mert hogy alap órajelen verik az oc-s vga-kat (idézet).
1. Nekem 1380 az alap órajelem és még csak nem is acélos,sőt elég olcsó darabról beszélünk.
2. Az amd karik azért nem oc-sok,mert alapon is melegek és mert már a gyárba ki vannak feszítve.
3. Érdekes kívülről látni ezt az elvakult,hurrá optimizmust,egy játék után.
4. Érdekes módon nem csuklott be dx12 alatt a Buta Maxwell,pedig alázásról volt szó.
5. Kimardt valami?
6. Vigyél matracot[ Szerkesztve ]
-
addikt
Azok a felejthetetlen LAN partik.
Hitman az, aki végez a Maxwell-el...
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
gyiku
nagyúr
Ugy hallom, hogy szakit a Hitman dx12-ben az nvidian?
hüllő
-
cyberkind
félisten
válasz hszilard666 #46362 üzenetére
Igen a betanak, de szerintem nem fognak, manapság sajnos ez lett az alap.
-
cyberkind
félisten
Doom minimum gépigény
Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bites verziók)
Intel Core i5-2400 vagy jobb / AMD FX-8320 vagy jobb
8 GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 670 (2GB) vagy jobb / AMD Radeon HD 7870 (2GB) vagy jobb
22GB hely a merevlemezen
Steam fiók
Szélessávú internetDoom ajánlott gépigény
Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bites verziók)
Intel Core i7-3770 vagy jobb / AMD FX-8350 vagy jobb
8GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 970 (4GB) vagy jobb / AMD Radeon R9 290 (4GB) vagy jobb
22GB hely a merevlemezen
Steam fiók
Szélessávú internetAkkor valszeg ez mehet is a végleges gépigénynek.
-
nagyúr
Ez a Division is odaragaszt a székhez rendesen.
Tegnap vmikor délután elkezdtem játszani,vele és vmi fél 3 körül hagytam abba.Bementem olyan helyekre küldetést csinálni 5-ös szinttel,ahová 7-es volt az ajánlott szint.
Természetesen nem volt zökkenő mentes a küldetés teljesítése.Sztem a Primal most pihenni fog kicsit.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
TTomax
félisten
válasz #35434496 #46348 üzenetére
A hitman világéletében amd játék volt,mindig is jobban futott amdvel,arra irták.A deus ex a másik ilyen játék,és még talán a sniper elite... messzemenő következtetést levonni belőle nem lehet,amúgy ha egyszer kitolod akkor soha nem veszed többet elö...
-
cyberkind
félisten
válasz Sebestyen01 #46347 üzenetére
Lessed a vs topikot, ott már alázva van minden ami Maxwell, az én 970em szerencsére gyenge ahhoz a teszthez, vagy nem méltó.
-
törölt tag
-
CJ4567
nagyúr
-
törölt tag
Hitmant elnézve.
-
cyberkind
félisten
-
törölt tag
Jujj de szép jujj de izgalmas lehet egy ilyen.
-
keIdor
titán
Na most akkor vagy jön vagy nem, össze vissza beszél mindenki, mindenesetre friss, ropogós GP104-es hír!
A 2x P/W mutató ha igaz akkor durca cucc lesz ez.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
WaterWawe
őstag
Boldog nevednapját, iszilard!
-
ÁdiBá
veterán
Ez azért több mint vicc.... [Oszlopos fúrógép + GeForce GTX 980 Ti = komoly károk]
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
gyiku
nagyúr
hm, istennek is tetszo folyamatok indultak el a topikban: fogynak az ellensegek, es gyarapodnak a baratok
hüllő
-
törölt tag
válasz Sebestyen01 #46312 üzenetére
De ma!!! Mondjuk a tegnapi Rosèt mèg érzem.
-
törölt tag
Ma veszek egy fury x kàrtyàt! ès vàltok fx-re.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz Sebestyen01 #46297 üzenetére
Egy kicist tenyleg nagy a hype a 4K korul, ez teny, oda meg nem nott fel a VGA piac, ahhoz meg legalabb 2-3 generacio kell also hangon.
Talan a 2K-ra mondanam, hogy mar lehet jatszhato FPS-eket lehet produkalni, a FHD meg...ahhoz kepest, hogy par eve almodoztunk csak a folyamatos jatekmenetrol akkora felbontason, most meg mar a kozepkategoria elbirja.
A gond az a vram hasznalattal van mint azt mar irtak is, a 970-980 meg boven jo lenne hosszabb idore is ha lenne rajuk dupla annyi vram (foleg ha ketto van belole)....
-
gyiku
nagyúr
are you VR ready? [link]
fx8350 + 290x - ready kimaxolva, kicsit alatta 3770k + gtx titan black sli - capable.
hüllő
-
TTomax
félisten
válasz keIdor #46302 üzenetére
Sajnos ez a fogyasztói társadalom alapja,nézd csak meg a telefonokat.Éppen most döbbentem meg hogy itt a samu s7edge!Hát mi ez már?!?!Azt hittem nyárnál elöbb nem lesz...
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #46298 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy nem fog valtozni semmi. Nem is erdekuk. Az erdekuk, hogy vegyel evente kartyat. Lehetoleg minden generaciobol, ha kettot is veszel, az meg jobb. Ezert is adjak ki Kepler ota a kisebb GPU-t csucskent, majd a nagyot ugyanolyan aron.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest