- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
FaTHI
őstag
válasz
zsinor008 #1138 üzenetére
A FarCry3- nálam csak kicsivel ment jobban 670-en mint 660Ti-vel, de BF3-alatt ott nagyobb volt a külöbség, 660Ti-vel 2xMsaa-val még el -el lehetett multizni, de néhol le kellett venni.
670-el mondjuk ez 680-as szinten ment alapon, ott nem volt kompromisszum, minden ultran oszt csá.. -
válasz
zsinor008 #1135 üzenetére
a 660 Ti-ből az OC verziók mérsékelt előnnyel bírnak, mert jellemzően nincs a memória-órajel emelve, pedig az számítana igazán.
az, hogy kell-e az a sebesség-különbség, ami a 660Ti és a 670 között van, csak tőled függ. ha többet tudsz írni az igényeidről (használt felbontás, elvárt beállítások, elvárt fps), ill. megírod, melyik kártyát mennyiért tudod beszerezni, akkor több tanácsot tudunk adni.
-
-
Easyl0ver
tag
válasz
zsinor008 #319 üzenetére
Nekem ez a tipus van.. hűtése bekapcsoláskor szokatlanul pörög, de legkésőbb windows felállásra lehalkul, szinte hangtalan. Én úgy gondolom az egyik legerősebb a 660ti családból! Ya és még annyit, hogy az OC a "sima" PE editon től kb 3 - 4 % al tud többet.. Egy szó ,mint száz. Én elégedett vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Google Pixel topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest