Hirdetés
-
Mobilarena
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlinus
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
ja, elvileg minden jó, a táp egy corsair ax850.
most újrahúztam a wint, hátha. nem rakok fel semmilyen bizbaszt, aztán kiderül. ha nem jó, akkor visszaviszem, és veszek egy másikat. ha annál is rossz akkor tuti driver bug
-
Venyera7
senior tag
Köszi srácok!

-
Lotus_Omega
tag
Megjött végre a 1070-esem.
GIGABYTE GeForce® GTX 1070 G1 Gaming.
Sajnos csak egy, ugyhogy SLI teszt csak kesöbb lesz.
Az már látszik hogy lassabb mit a 980Ti XTREME volt.
Hangja talán egy fokkal halkabb de GTA5 alatt ez is szól rendesen
-
-
Bird
addikt
Igen, ha a termékkel regisztrálsz a honlapukon, akkor 90 napon belül értékegyeztetéssel cserélhetsz. Korrektek voltak eddig.... Bár ebben a helyzetben kitudja.
-
Bandi79
aktív tag
-
Venyera7
senior tag
Annyi kérdésem lenne, Evga founders kártyát veszek, akkor cserélhetem 90 napon belül ACX 3.0ra?

-
Bird
addikt
Régi szép idők... Ezek szerint ti is mentetek 5 év várakozás után az 1300-as kockaladáért a Merkúr telepre... :-) Én 79-es vagyok és emlékszem ezekre... istenem foszöld Skoda... Mi sárga daciát hoztunk. Amikor beültünk elöször azt az illatot soha nem feledem. :-)
-
Bandi79
aktív tag
Persze hogy hype... Pár hét és lehet kapni az összes verziót.
Akit persze az asztal körül kergettek kiskorában, ha nem tudta megvenni mindenből azonnal a legújabbat, az így járt...
Lehet azért is , mert a 70-es években születtem és kocsira is 5 évet vártak a szüleim, én nem kapok hisztirohamot, ha csak ősszel / télen lesz Pascal GPU a gépemben...(#6890) Bird
Skoda 120L, és igen, Merkur telep. Volt egérszürke és foszöld. Az utóbbi lett

-
Bandi79
aktív tag
4K + 390 + GTAV... Menj már be az erdőbe / dús vegetációs részre... Ha ott nem röccen meg a "folyamatos játékélmény", akkor elhiszem... Nálam GTX 980 max OC-n (1485/8000) csak 1440P@60Hz, no AA, Grass quality High (2. legalacsonyabb) és mégsem tudja tartani a 60FPS-t mindenhol, ami azt jelenti, hogy bekapcsolt V-Sync-kel lefelezné sok helyen 30-ra, ami olyan darabos lesz, mint annak a rendje...
Ezért szemezgetek 1070-nel, mért az 1440P-n tartani tudná a 60 FPS-t (talán mindenhol...), de 4K-n már SLI kellene belőle.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Locutus
üzenetére
Be volt kapcsolva elsimitas, a grafika nem volt abszolut maxon 1080-on.
A lenyeg hogy 4k-n abszolut jominosegu grafikan folyamatos jatekelmennyel elviszi a 390, itt meg azon megy a vergodes hogy masfelszer gyorsabb vga kell negyed felbontasra. Rengeteg tesztoldal nem veletlenul nem is csinalt FHD merest az 1070-re. -
Dyingsoul
veterán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Egy olyan baseball sapka engem komolyan érdekelne! Hol-hogy lehet olyat szerezni?

-
csibuka85
őstag
Egy kis Witcher 3 teszt a Gainward Phoenixről.
-
djozsi
senior tag
Na végre elfogadható áron gigabyte g1 1070-es 153ezerért, igaz átvétel 2 hét múlva. Kérdés, hogy valóban lesz-e belőle valami...
-
csibuka85
őstag
Sajnos azt hittem hogy a Giga Extreme Gaming 1080-as jobb lesz de sajna nem. Erősebb nála a Gainward Phoenix GLH 1080.
-
csibuka85
őstag
Sziasztok srácok akinek EVGA SC 1080 kell , ismét van a Rufusznál.
-
tome.jr
addikt
-
"50-60 között" az nem minimum 60. Tehát még vsyncet se tudsz használni, vagy bármit tearing ellen.
Az "1080-at meg röhögve elvitte feltolt grafikával is" pedig szintén szimpla csúsztatás, vagy nem volt feltolva maxra a grafika, és/vagy az AA se, vagy a 60 fps minimumod nem volt meg újfent.
Ami AA ugye egy FHD TV-n, projektoron igenis elkell. (mert nyilván senki se 22"-os zsepi monitorra asszociál 2016-ban még az FHD hallatán)A 980-am se viszi el a GTA5-öt "feltolt" grafikán FHD-ben úgy, hogy ne esne 60fps alá, pedig ez egy erősebb kárty a 390-ednél.
-
KAMELOT
titán
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Lehet perkálni csak 260k

-
Bird
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
Hah. Azok csak üres dobozok!!!!négy

Megvettem az összes 0 Ft-os VGA-t. Ha nem szállítanak megyek a homárra, meg a fogyivédőkhöz...

-
Hubba12
senior tag
válasz
Forestgreen
üzenetére
Remélem ez jelent is valamit... Már annyit vártunk bakker... Remélem nagyot dobbant majd nálam az MSI Gaming

-
Bird
addikt
Most kell rendelni. Itt a karácsony... :-)
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Forestgreen
üzenetére
De jó is lenne

-
Devastate
csendes tag
válasz
Forestgreen
üzenetére
Legalább látod miből mennyi van

-
Forestgreen
aktív tag
Ipon mindent kilistázott! Egy csomó VGA 0 ft

-
mlinus
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
volt már próbálva, nem segített. A biost is átraktam hogy OC legyen alapból, de az se volt jó. Winreinstall még nem volt, de a kártya szűz windowsra lett rakva, szóval nem hiszem hogy azzal gond lenne.
-
ImpersonatoR
addikt
Ja ertem akkor nem szoltam mert olyankor ilyen 52% gpu load ot mutat.
Igazabol sok mozgastered nincs egy bios van hozza frissiteni sem tudod.
Esetleg az MSI gameing APP kavar be afterburner nem csinál ilyet sztem, legalabbis nálam nem.
Winreinstall afterburner es gameing app nelkul esetleg?
Ha az sem oldja meg akkor gari. Es majd másnak eladjak
-
mlinus
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Nincs, de 98-99%nál gpu loadnál nem számít, tök mindegy mivel nézem, most nem megy 1316 mhz fölé a boost.
-
Venyera7
senior tag
-
mlinus
őstag
válasz
KorbiAniko
üzenetére
érdekes ez a boost dolog.
már írtam korábban, hogy nálam random nem boostol normálisan a GTX 1080 Gaming X, és csak restart segít vagy ha beállítok egy új power limitet Afterburnerben és nyomok és apply-t akkor azonnal rendbejön.Épp most nézem, hogy megint előjött.
GPU Z-n látható, hogy 1316 mhz fölé nem megy (de egyébként az órajel nem ragad be, terhelés nélkül ugyanúgy visszaugrik idle-re, csak 1316 fölé nem képes boostolni)
mondjuk ez változó, van amikor 1500, 1600 mhz. ez eddig talán a legalacsonyabb.
-
Teljesen egyetértek azzal, hogy 60fps max grafikához 1070. Tekintve hogy már most is majdnem kell, a következő 1-1,5 évben pláne kelleni fog.
-
KAMELOT
titán
válasz
unrealnoise
üzenetére
Te vagy nem játszottál vagy nem ebbe a topikba akartál írni. Esetleg nyugodtan eljöhetsz hozzám kipróbálhatod. Van itt még másik két FHD monitor az 1440p monitor mellett esetleg azokon kipróbálhatod.
SŐT nekem végig a NV FPS mérő be van kapcsolva és nem látom, hogy beesne 60 fps alá.
mint a kolléga is írja....füves résznél esik be 60 alá, de az is cska egy pillanat. -
unrealnoise
senior tag
Jaj, mert csak az az igazi gamer, aki a GTX1070-et 4K-val tolja mi?

Aki 144 hz-es gamer monitorral rendelkezik és FHD-ban nyomja, az már szar meg hülye mi? Mert bizony azt a 144 Hz-et kielégíteni pont JÓ egy 1070. Sőt valahova még az is kevés. (Még jó, hogy állítható a Hz szám..)
agyvérzés kerülget...
-
-
Bird
addikt
válasz
KorbiAniko
üzenetére
"Asushoz vagyok szokva... Nem vol meg a szimbiózis velem". Hatalmas. :-D
-
KAMELOT
titán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Érdekes nekem 980Ti-vel 1440p-ben maxon minden és 60-86fps között tartja magát. max kint a füves részen esik be 50-re ritkán.
-
KorbiAniko
csendes tag
válasz
Dyingsoul
üzenetére
FE volt az első, csak hogy tartsuk a kronológiát. Ajándék volt, ha úgy tetszik, pontosabban barter, hirdetésért cserébe, pénz helyett, részletkérdés. Ki sem bontottuk, ment a csere. Jött a Gaming X (mert csak azt az opciót kaptuk) és mivel én Asushoz vagyok szokva (alaplap, valamint 980, előtte 970), már az Msi Gaming app és Msi Afterburner is bekavart, nem boostolt a kártya megfelelően, etc., vagyis egyáltalán nem volt a kártya szimbiózisban velem. Ez mókásnak hangzik, de nekem ezek lényeges dolgok. Így eladtam és most abban reménykedek, az Asus kártya előbb-utóbb beesik. És közben azt hiszem elkezdek egy blogot+vlogot is utána, hogy megosszam a véleményemet és hasonlók.
-
ZrogNV
tag
Többen írtátok, hogy az 1070 overkill 1080p-re.
Elkezdtem átnyálazgatni a teszteket, de nem lettem meggyőzve ennek igazáról.
Lehet én nem értek valamit, de akkor majd most jól felvilágosítotok.
Ebből a tesztből kiindulva, a 980 úgy nagyjából minden 2-3. játéknál beesik 60fps alá.
Szóval a 1080p fix 60fps tartásához high vagy ultra beállítások mellett 980Ti vagy 1070 minimum elkél.
Ha valahol hiba van a elképzelésembe nyugodtan javítsatok ki.
Sajnos a guru3d tesztekben csak avg fps-eket mutatnak, de az is elég közel van ahhoz az értékhez némelyik játékoknál, ahol simán le tud menni 60 fps alá.
tomshardware-nél pedig már csak 1440p-nél keződik az élet. -
Dyingsoul
veterán
válasz
KorbiAniko
üzenetére
Engem csak egy dolog érdekel: Miért adtad el a GamingX-et majd miért vettél FE-t és most mi lesz a terved a Strix-szel? Csak hajt a kíváncsiság és próbálgatod a kártyákat vagy van valami ami miatt nem nyerték el a tetszésedet?
-
KorbiAniko
csendes tag
válasz
bélanéni
üzenetére
Ha már érintett vagyok, még egyszer leírom, egyik kari sem lett visszajuttatva, az egyik cserélve lett bontatlanul, a Gaming X pedig pontosan ugyanannyiért tovább adva, így most valóban várakozás van. És itt és most ígérem, amint a Strix kártya megérkezik, linkelek nektek egy képet ide a kártyával, csak hogy a gyerekes találgatásokat és feltételezéseket elkerüljük
.*Csak szóljatok, hogy Aqua aktivizálja magát.
-
Volt kb 8-10 éve egy Flatline nevű "csaj" a PCGURU-nál, rendszeresen írt cikkeket az újságban. Kb 100.000 elberrel hitette el, hogy csaj, mindezt 2 évig, a csajos írásaival, stílusával. Még fotó is volt róla néhány. Utána kiderült, hogy egy srác az, és fogadásból vagy szivatásból csinálta az egészet. Hát, nem tudom, szerintem nem vicces. Vagy én vagyok merev
Pláne, hogy ráizgult a fél olvasótábor... ÉN NEM!!! 
-
Hmmm1
aktív tag
Lehetséges, bár szerintem mikor korábban írt, hogy segítség keleltt, mert nem pörgött vmiért úgy a kártyája vagy mittudomén, akkor is inkább csajosan írt, meg hogy most nemrég említette hogy barátját mi zavarja jobban, mint őt. (Kamuból ennyire nem hiszem hogy megjátszaná) Vagy akkor jó nagy szerepjátékos, s ha tenlyeg nem csaj, akkor jo, még meg is lehetne csapkodni xd
-
Örülj a kártyának és élvezd! Ennyi a javaslatom!

Azt a "silent" működésre vonatkozó felhívásos műanyagot nem hiszem hogy úgy rá tudják varázsolni a bal ventire, hogy ne vedd észre, hogy ők tették rá/vissza. Esetleg ez árulkodó jel lehet. Nekem makulátlan volt a doboz, ez a műanyag is és minden. 98%, hogy az enyém érintetlen volt. De ha nem lett volna, az se érdekelt volna, ha láthatóan tökéletes állapotban van.(Hogy értsd mire gondolok: VIDEÓ, 1:22)
-
Pl. KorbiAniko

(Én speciel fel sem fogom ezt a csajos OFF témát, miről van szó? Nekem van csajom, de akkor se. Hogy visszavitt 2 kártyát? Ezt a részét én se nagyon értem. Ha veszek negyedmilláért egy kártyát, előtte körbejárom, az jó lesz-e. Lehet nem erről van szó.
)Lauda: nagy valószínűséggel igazad van! Néhány vicces fiú szereti csajnak álcázni magát, mert ezzel a számteches srácokat jól megszívatja.

-
Hmmm1
aktív tag
válasz
szallasi007
üzenetére
Lehet, de attol még nem biztos hogy szokványos. De menjünk ki és kérdezzünk par mi tölünk is sokkal normalisabb es eletrevalobb értékrendü embert hogy mit gondol rola (és azt oda se mondjuk hogy lány) - ha van ra vkinek penze, ha nincs: d de lehet nem szokvanyos. De a másik, hogy volt szerencsém olyan csajhoz aki kicsit zizi volt mondjuk így finoman (nem részletezném miért), de olyan kocka volt hogy olyat nem hittem hogy létezik, főleg egy lánynál. És jajj esportol otthonrol Lol-ba, meg Overwatch és ilyen szarsagok. Felőlem lehet. Itt csak érdeklödtem, még ha nem is túl kedvesen, hogy mi a helyzet ilyen téren, mert már 1- 2 hónapja belefutok hszeibe is tökre kíváncsivá tett.. De mivel KorbiAniko sokszor napokig nem jön, igy nem hiszem h meg tud nyugtatni minket

-
pokers
senior tag
Srácok!
Valaki vitt vissza MSI 1070 Gaminget az vizesekhez?
Még hétfőn rendeltem tőlük blindre, erre most kaptam egy kiszállítási értesítőt, miszerint holnap hozza a futár
-
szallasi007
őstag
Mi köze ahhoz hogy valaki lány vagy fiú és 250k-s kártyát vesz és adja tovább vagy küldi vissza mert nincs vele megelégedve vele
Ha lány és ért a számítógépekhez és esetleg jól is keres vagy esetleg egy évig gyűjt rá és meg tudja venni az probléma?
Ez egy topik ahol megosztotta véleményét az meg hogy éppen lány (bár lehet csak egy nick) na azért ne pisiljük már össze magunkat.Ha nagyon meg tudnám indokolni a főnökömnek, hogy a rendszer-üzemeltetéshez kell ilyen vga akkor nekem is lenne már és ha rájönne hogy mégsem kell akkor mint a pics@ visszaküldetné velem

"Egyszeruen van ami helytelen, bizonyos szinteken (!!!444)" ő miért is? Akar egy patika gépet és esetleg az egyik hobbija hogy játszik az ilyen földöntúli neked? Öreg, melyik évszázadban élünk?
-
Hmmm1
aktív tag
Mégis miért, vagy miből gondoslz, mondassz ilyet, hogy soha nem lesz?
Inkább ez lehetne serto rám nézve. Meg keresztkérdések...
De válaszolva, oké lehet örülni neki meg minden, csak azert szerintem ne legyen ennyire természetes, ergo ha én kitudja milyen kocka lennék akkor se orulnek neki. Egyszeruen van ami helytelen, bizonyos szinteken (!!!444), de ha ezert en vagyok a hulye, hát bocsánat, ok kockák, nem tudtam. -
Hmmm1
aktív tag
Nagyon off, de KorbiAniko pl hogy lehet ilyen kocka? Nem volt jo a kartya, elpassz, masikat is, majd egy harmadik jon. Csak kivancsiság, semmi tobb, s ráadásul azt se mondanám h nem ért hozzá. De vajon van bnoje vagy lanyhoz kepest mennyire tud egeszsegesen viselkedni, csak mert nekem eleg ujdonsag hogy 250 ezres kartyakat vasarolgatnak a jányok.
-
Devastate
csendes tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én várok még 1 hónapot ha utána lesz akkor veszem is

-
W00dyka
tag
Azért így nehezen megy le az ára ha ezen a horror áron is simán elkapkodják !
-
tome.jr
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Már csak 2 db maradt

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST!
- ASUS GeForce RTX 3070 STRIX OC 8GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- ASUS RX 6600 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet azért is , mert a 70-es években születtem és kocsira is 5 évet vártak a szüleim, én nem kapok hisztirohamot, ha csak ősszel / télen lesz Pascal GPU a gépemben...

Vagy szemészt kell hívni, vagy nekem pszichológust az ilyen böszmeségek olvasása után.